Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar yapmayın böyle benim 6 gitti daha verilecek 34 kilom var sizden destek bekliyorum :) şimdiden korkutmayın beni

canım hiç korkmana gerek yok..verilecek kilo fazla olduğu zaman daha düzenli ve kolay veriliyo..ben 6 kilo için kaç aydır uğraşıyorum bi bilsen..bunu korumak da zor..çünkü vücudum devamlı "bu kadar zayıf olmamalısın" mesajı vermeye çalışıyo..ben de onunla savaşıyorum falan filan..boşver sen beni..benden çok daha başarılı olucaksın inan bana...

merhaba bende dukan ailesine katıldım bugün çok zorlanıyorum ve bu yüzden de desteğe ihtiyacım var hatta bi blog bile açtım en azından paylaşım yapıp unuturum diye :) ne gibi önerileriniz ne olur

merhaba hoş geldin aramıza..öncelikle kitabı okumalısın diyebilirim..sanırım okumuşsundur..kaç gün atak yapıcaksın?

Kızlar merhaba! Beni de aranıza alın...70.6 kg ile başladım. Bugün 12. günüm 68 i daha yeni gördüm. Doğum sonrası kiloları yapıştı resmen

merhaba..hiç pes etme, yavaş da olsa gidicek o kilolar..herkesin bünyesi farklı..hiç bırakma, devam..istediğin kadar yardımcı ve destek oluruz

merhaba..hiç pes etme, yavaş da olsa gidicek o kilolar..herkesin bünyesi farklı..hiç bırakma, devam..istediğin kadar yardımcı ve destek oluruz

Teşekkür ederim canım... Şu an için motiveyim, 6 gün atak yaptım teste göre...Seyire geçeli de 6 gün oldu...maalesef bebekle ilgilendigimden spor yapamıyorum. Dukan amcaya göre 53 olmak lazımmıs, 15 kilo teyyteyyy

Bana 6 gun atak cikti bugun 2.gunum dun yulaf kepegi yiyemedim simdi yicem sunu kesinlikle yap ya da yapma dediginiz ne var

yulaf kepeğini mutlaka ama mutlaka ye ve asla kaçamak yapma diyebilirim ilk olarak..neler yemen gerektiğini zaten biliyosundur sanırım..seyire geçince biraz daha rahatliicaksın..ha gayret

merhaba bende dukan ailesine katıldım bugün çok zorlanıyorum ve bu yüzden de desteğe ihtiyacım var hatta bi blog bile açtım en azından paylaşım yapıp unuturum diye :) ne gibi önerileriniz ne olur
Merhaba, biraz geç oldu kusura bakma. Protein perşembesi olunca erkenden yattım ben. Hoşgeldin aramıza :)

Kızlar yapmayın böyle benim 6 gitti daha verilecek 34 kilom var sizden destek bekliyorum :) şimdiden korkutmayın beni
Ayyy neden korktun ki canım? Ben mi korkuttum, ben korkuttum dimi? Kusura bakma yaa.... Amaaaaa bak ben bütün bu korkularımla güçlendirmedeyim. 18 kilomu misler gibi verdim. Şimdi korkum geri almak sadece. Yani kurallara uyarsan hiiiç sıkıntı yok. Güçlendirme çok güzel hiç merak etme, sadece insan korkuyor başlangıçta :)

Kızlar merhaba! Beni de aranıza alın...70.6 kg ile başladım. Bugün 12. günüm 68 i daha yeni gördüm. Doğum sonrası kiloları yapıştı resmen
Ne kadar oldu doğum yapalı? Doğumun hemen ardındansa zaten vücut eski haline dönemez hemen. Eğer uzun zaman geçtiyse de yerleşince biliyorsun daha zor oluyor gitmesi. Ama her iki durumda da şöyle bir gerçek var : Yerinde durmuyorsunnnnn... Artık 7li değil 6lı sayılardasın bir kere. Herkes kendi hızında kilo verir. Bunda can sıkacak bir şey yok. Ben mesela hiç kaçamak yapmamama rağmen duraklamalar yaşadım, çok uzun sürede kilo verdim. Ama benim hızım buydu napayım. Ve gittiler sonunda....
Bu arada yanlış birşeyler yapıyor da olabilirsin. İstersen günlük bir örnek menünü yaz, oradan bir bakalım bir şey var mı?

Bana 6 gun atak cikti bugun 2.gunum dun yulaf kepegi yiyemedim simdi yicem sunu kesinlikle yap ya da yapma dediginiz ne var
Şimdiii ilk olarak;
Atak için sana verilen zamana kesinlikle uy, uzatma veya kısaltma.
Kitabı mutlaka oku, yoksa kuralları üstün körü bloglardan falan öğrensen de mantığını kavrayamazsın ve bloglarda yazılanlar yanlış olabilir, mantığını anlamadan onların yanlışlığını farkedemezsin.
Kepeğini mutlaka tüket. Atakta sadece yulaf kepeği tüketebilirsin. Atak bitince doğalsanın yulaf kepeği karışımı var, onu bir araştır, çok daha lezzetli.
Suyunu mutlaka iç
Kan tahlillerini arada bir yaptır, ben bir kez yaptırdım. Diyete başladıktan 5 ay falan sonraydı ve çok düzgünlerdi.
Kurallara mutlaka uy ve kaçamağı aklından bile geçirmee. Şimdilik bu kadar

SELAM KIZLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM BENİ DE ALIN YAAA LÜTFEN KIZLAR BEN DE YARIN YADA TİPİK ŞEKİLDE OLDUGU GİBİ PAZARTESİ KESİN OLARAK BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM YILLARDIR DİYET YAPAN AMA BİR SONUYCA VARMAYAN BİRİ OLARAK SORUYORUM GERÇEKTEN BU DİYETLE 20 KİLODAN FAZLA VEREBİLİRMİYİM SABAHLARI AÇ KARNINA 108 KİLO YUM 2 TARTIM VAR IKISINDE DE DEĞİŞİYOR AMA BU DİYETE BAŞLARKEN DİGİTAL OLANINI KULLANACAGIM ODA 1 KILO KADAR DAHA FAZLA ÇIKIYORUM AMA O KILODAN DEVAM EDECEGİM KİTABIN ATAK DÖNEMİ SONUNA KAFDAR OLANINI OKUDUM 1 TANE MİNNAK BEBEGIM VAR ATAK DÖNEMİ İÇİNDE DE 2. EVREYI OKUMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA DESTEK OLACAK VE YARDIM EDECEK KİMLER VAR BAKALIM İSMİM MERVE BU ARADA

Helal olsun 18 kiloyu kaç ayda verdin

Merhaba aramıza hoşgeldin. Kesinlikle verebilirsin, hatta mesela benim verdiğimden daha da hızlı verirsin eminim. Çünkü verilecek kilo ne kadar fazlaysa o kadar çabuk gidiyor genelde. Düşünsene bundan altı ay sonra kim bilir nasıl görüneceksin...
Bebeğini emziriyor musun bu arada?

Ayyy bugun cok azcik omlet yedim ama icinde 3-4 parca patates vardi o kadar yulaf kepegini yiyorm sanirim evet karisim olan degil benimkisi 1 kilo gtmis bile :))))

Ayyy bugun cok azcik omlet yedim ama icinde 3-4 parca patates vardi o kadar yulaf kepegini yiyorm sanirim evet karisim olan degil benimkisi 1 kilo gtmis bile :))))
İşte bu çok kötü bir şey Neden yedin ki yani ne vardı ki bu kadar önemli olan da diyetini, güzel günlerini riske attın Daha diyete başlarken kaçamak yapılır mı hiç, çok üzüldüm senin için. Kaç kilo vermen gerekiyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…