Kızlar yapmayın böyle benim 6 gitti daha verilecek 34 kilom var sizden destek bekliyorum :) şimdiden korkutmayın beni
merhaba bende dukan ailesine katıldım bugün çok zorlanıyorum ve bu yüzden de desteğe ihtiyacım var hatta bi blog bile açtım en azından paylaşım yapıp unuturum diye :) ne gibi önerileriniz ne olur
Kızlar merhaba! Beni de aranıza alın...70.6 kg ile başladım. Bugün 12. günüm 68 i daha yeni gördüm. Doğum sonrası kiloları yapıştı resmen
merhaba..hiç pes etme, yavaş da olsa gidicek o kilolar..herkesin bünyesi farklı..hiç bırakma, devam..istediğin kadar yardımcı ve destek oluruz
Bak aramızdasın bile arkadaşım kitabı okudun muuKızlar merhaba! Beni de aranıza alın...70.6 kg ile başladım. Bugün 12. günüm 68 i daha yeni gördüm. Doğum sonrası kiloları yapıştı resmen
Bana 6 gun atak cikti bugun 2.gunum dun yulaf kepegi yiyemedim simdi yicem sunu kesinlikle yap ya da yapma dediginiz ne var
Merhaba, biraz geç oldu kusura bakma. Protein perşembesi olunca erkenden yattım ben. Hoşgeldin aramıza :)merhaba bende dukan ailesine katıldım bugün çok zorlanıyorum ve bu yüzden de desteğe ihtiyacım var hatta bi blog bile açtım en azından paylaşım yapıp unuturum diye :) ne gibi önerileriniz ne olur
Ayyy neden korktun ki canım? Ben mi korkuttum, ben korkuttum dimi? Kusura bakma yaa.... Amaaaaa bak ben bütün bu korkularımla güçlendirmedeyim. 18 kilomu misler gibi verdim. Şimdi korkum geri almak sadece. Yani kurallara uyarsan hiiiç sıkıntı yok. Güçlendirme çok güzel hiç merak etme, sadece insan korkuyor başlangıçta :)Kızlar yapmayın böyle benim 6 gitti daha verilecek 34 kilom var sizden destek bekliyorum :) şimdiden korkutmayın beni
Ne kadar oldu doğum yapalı? Doğumun hemen ardındansa zaten vücut eski haline dönemez hemen. Eğer uzun zaman geçtiyse de yerleşince biliyorsun daha zor oluyor gitmesi. Ama her iki durumda da şöyle bir gerçek var : Yerinde durmuyorsunnnnn... Artık 7li değil 6lı sayılardasın bir kere. Herkes kendi hızında kilo verir. Bunda can sıkacak bir şey yok. Ben mesela hiç kaçamak yapmamama rağmen duraklamalar yaşadım, çok uzun sürede kilo verdim. Ama benim hızım buydu napayım. Ve gittiler sonunda....Kızlar merhaba! Beni de aranıza alın...70.6 kg ile başladım. Bugün 12. günüm 68 i daha yeni gördüm. Doğum sonrası kiloları yapıştı resmen
Şimdiii ilk olarak;Bana 6 gun atak cikti bugun 2.gunum dun yulaf kepegi yiyemedim simdi yicem sunu kesinlikle yap ya da yapma dediginiz ne var
Helal olsun 18 kiloyu kaç ayda verdinAyyy neden korktun ki canım? Ben mi korkuttum, ben korkuttum dimi? Kusura bakma yaa.... Amaaaaa bak ben bütün bu korkularımla güçlendirmedeyim. 18 kilomu misler gibi verdim. Şimdi korkum geri almak sadece. Yani kurallara uyarsan hiiiç sıkıntı yok. Güçlendirme çok güzel hiç merak etme, sadece insan korkuyor başlangıçta :)
18 kiloyu 6,75 ayda verdim:)Helal olsun 18 kiloyu kaç ayda verdin
Merhaba aramıza hoşgeldin. Kesinlikle verebilirsin, hatta mesela benim verdiğimden daha da hızlı verirsin eminim. Çünkü verilecek kilo ne kadar fazlaysa o kadar çabuk gidiyor genelde. Düşünsene bundan altı ay sonra kim bilir nasıl görüneceksin...SELAM KIZLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM BENİ DE ALIN YAAA LÜTFENKIZLAR BEN DE YARIN YADA TİPİK ŞEKİLDE OLDUGU GİBİ PAZARTESİ KESİN OLARAK BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM YILLARDIR DİYET YAPAN AMA BİR SONUYCA VARMAYAN BİRİ OLARAK SORUYORUM GERÇEKTEN BU DİYETLE 20 KİLODAN FAZLA VEREBİLİRMİYİM SABAHLARI AÇ KARNINA 108 KİLO YUM 2 TARTIM VAR IKISINDE DE DEĞİŞİYOR AMA BU DİYETE BAŞLARKEN DİGİTAL OLANINI KULLANACAGIM ODA 1 KILO KADAR DAHA FAZLA ÇIKIYORUM AMA O KILODAN DEVAM EDECEGİM KİTABIN ATAK DÖNEMİ SONUNA KAFDAR OLANINI OKUDUM 1 TANE MİNNAK BEBEGIM VAR ATAK DÖNEMİ İÇİNDE DE 2. EVREYI OKUMAYI DÜŞÜNÜYORUM BANA DESTEK OLACAK VE YARDIM EDECEK KİMLER VAR BAKALIM İSMİM MERVE BU ARADA
İşte bu çok kötü bir şeyAyyy bugun cok azcik omlet yedim ama icinde 3-4 parca patates vardi o kadaryulaf kepegini yiyorm sanirim evet karisim olan degil benimkisi 1 kilo gtmis bile :))))
Eh afiyet olsun o zaman35 kilodayanamadim ama omlet cok severm bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?