Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yok disari cikicaktm acele iste bide bisey sorcam dukan ekmegine yumurta koymasam olur mu cok kotu kokuyo

Yok disari cikicaktm acele iste bide bisey sorcam dukan ekmegine yumurta koymasam olur mu cok kotu kokuyo

şöyle bir yumurtasız ekmek tarifi var..istersen bir dene..

Malzemeler:
* 6 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı
* 2 yemek kaşığı yoğurt
* 2 kahve fincanı süt
* 1 paket kabartma tozu

Hazırlanışı:
Bütün malzemeler mikserle çırpılır. Baton kalıp peçeteyle yağlanır.
Önceden ısıtılmış fırında 45 dk pişirilir.Fırın kapatılıp içinde 30 dk kadar bekletilir.

Buranın yerel yoğurdunda yağ min %3.0 süt yağı içerir Yazıyo.
Seyire uygun olmaz dimi
Hiç yemedim ama merak ettim

Buranın yerel yoğurdunda yağ min %3.0 süt yağı içerir Yazıyo.
Seyire uygun olmaz dimi
Hiç yemedim ama merak ettim

cangum bende minnak bir bebeğim olsun diye girdim bu yola 10 günde 124 ten 118 e indi boyumda 180 anlayacağın devasa birşeyim :) hoş geldin

Ben bir yumurtasiz olani denym tesekkur ederim 1.8 kilo vermisim ama size bi sorum daha olcak mesela sabah 88.3 m yemek yiyince 90 normal mi bu kadar fark olmasi

Ben bir yumurtasiz olani denym tesekkur ederim 1.8 kilo vermisim ama size bi sorum daha olcak mesela sabah 88.3 m yemek yiyince 90 normal mi bu kadar fark olmasi
Bence o kadar sık tartılma normal bu tip dalgalanmalar ama bu dalgalanmaları görmek seni etkileyebilir motivasyonunu düşürebilir eğer etkileniyorsan haftada 1 gün tartıl

Zaten yemek yiyince tartılmamalısın. Sadece sabah aç karnına, mümkün olduğunca az kıyafetle, lavaboya gittikten sonra tartılmalısın. Vücuduna giren yemeklerin hemen nereye kaybolmasını bekliyorsun ki Girer girmez yakılacak halleri yok ya oldukları gibi duruyorlar işte.

Ya bir hafta sonunda tartıda eksi görmezsek :) benim 37. Günüm ve kilo kaybın 5-6 bir kez 6 oldu sonra hep 5 ama günde 3 öğün tartılıyorum desem yalan olmaz. Bağırsak fonksiyonu etkiliyor galiba baştan bu yana sıkıntı oldu bu bende

Ada bisey sorcam 37 gunde 5-6 kilo az degil mi ya dukanla millet 10 kilo veriyo ben o zaman kendimi hic yormiyim bu kadar benm hedef bi ayda 10 kg :)

Hayır canım ancak 3 buçuk ay emziren ben mama destekli gidiyoruz katı gıda falan

Kızlar Günaydın ben geldim yaa şu kadınlar kulübü nün android uygulaması olsa ne güzel olurdu yaa facebook gibi falan neyse bugün başlıyorum kahvaltıya ama ben yulaf kepeğini nasıl tüketecegim hiç bilemedim un gibi birsey ya öyle ağzına atınca da yenmez ki offf bi akıl lütfen

Ada bisey sorcam 37 gunde 5-6 kilo az degil mi ya dukanla millet 10 kilo veriyo ben o zaman kendimi hic yormiyim bu kadar benm hedef bi ayda 10 kg :)
Bir ayda 10 kg sadece başlangıç kilonuz fazlaysa o da ilk ay olabilir. Sonrasında ayda 3-4 kgden fazla beklentiniz olmasın. Arkadaşımızın verdiği kilo az değil. Dukan öyle şok bir diyet değil ki çok hızlı kilo verdirsin. Zaten o kadar hızlı kilo vermeyi hedeflememelisiniz, hiç sağlıklı değil.

Merhaba, android uygulaması vardı, sonra bozuldu benim telefonumda, bir daha da bulamadım, kaldırmış olabilirler bilmiyorum. Yulaf kepeğiyle çooook güzel krepler, ekmekler, kekler, tatlılar, tuzlular yapıyoruz biz. Bloglardan tarifleri bir araştır derim.

Hayır canım ancak 3 buçuk ay emziren ben mama destekli gidiyoruz katı gıda falan
Yine de süt veriyorsan, mama destekli de olsa, o zaman normal dukanı değil dukanın güçlendirme evresinin ikinci yarısını yapmalısın canım. Yoksa bebeğine toksit maddeler geçebilir. Atak dönemi özellikle çok sakıncalıymış. Sütün içeriğini etkiliyormuş. Dukan güçlendirme ikiyi öneriyor.

Yok canım ben tamamen bıraktım emzirme yani sorun yok ek gıdalar ve devam sütü alıyor demek istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…