Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hımm iyi olur yaa hiç değilse acıktım mi atarım ağzıma 30 dk lik yürüyüşümü de yaptım tam gaz başladım bakalım hayırlısı 5 gün yapacağım sonrasında 2. Evreyi 1 veya 2 hafta yapsam ne olur ki varmı öyle yapan sonra tekrar 1. Evreyi donen

Canim bu çıkandan günde ne kadar yemek gerekiyor atak evresindeyim ben yapmayı düşünüyorum birde varsa bildiğin başka ekmek tarifi mesela o yumurtalı olan verebilirmisin

Kızlar bana yardımcı olur musunuz ya ben anlamadım kalın kafama gitmedi bir turlu. Onun için lütfen yardımcı olun.bebde başlamak istiyorum bana gunluk menunuzu yazarmısımız

Kızlar bana yardımcı olur musunuz ya ben anlamadım kalın kafama gitmedi bir turlu. Onun için lütfen yardımcı olun.bebde başlamak istiyorum bana gunluk menunuzu yazarmısımız
Canim ben bu sabah biraz peynir yedim 2 tane de tam yumurta peyniri yağsız değildi ama burada bulamıyorum ben yağsız peynir amaç atak evresi için tabi belirtilen gıdalar dan istediklerini istediistediğin zaman istediğin kadar yiyosun yasak olanları asla tüketmiyorsun aslında kolay

Bi saati varmı peki bide bundan sonraki yıyecegin ne olacak
Bilmiyorum ki Canim et haşlama yapmayı düşünüyorum ben birde yulaf ekmegimi yapacağım şimdi bir saati yok ama çok fazla açıkmadan yiyin diyor kitapta çünkü çok fazla açıkmak diyeti bozma istegi veriyormus

Birde unutmadan bu diyet içerisinde günde 1 buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği yemek ve en az 1 buçuk litre su içmek zorundasın ayrıca en az 20 dakika da yürüyüş mecburi canım

Çok sagol aslında herkes gunluk menusunu hangi evdere olduğunu paylassa benim gibi anlamayanlarda bılgu sahıbı olur

Kitabım yok maalesef ınterrnetten anlamaya çalışıyorum oyuzdende bi menu olusturamıyorum kafamda

Hayır canım birinci evreye dönmemelisin. O evre dukanın sağlığa zararlı olabilecek tek evresi. Aradan bir sene geçmeden tekrar etmemek gerekiyor. Birinci evreyi testte ne kadar çıktıysa o kadar yap, uzatma veya kısaltma, sonra ikinci evreyi istediğin kiloya dönene kadar yap.

Kitabı okudunuz mu? Günlük menümüz yok ki, her gün başka başka şeyler yiyoruz.

Kitabım yok maalesef ınterrnetten anlamaya çalışıyorum oyuzdende bi menu olusturamıyorum kafamda
O halde mutlaka kitabı edinip okumalısınız. İnternette bir sürü yanlış bilgi var. Kitabı okuyup mantığını anlamadan ayırt edemezsiniz yanlış bilgi ile doğruyu.

Yağsız peynir bulamıyorsanız olduğunuz yerde, hiç yemeyin. Bakın güçlendirmede bile 40 gram az yağlı peynir serbest sadece. Demek ki seyirde çok sakıncalı yağlı yemek.

Çok sagol aslında herkes gunluk menusunu hangi evdere olduğunu paylassa benim gibi anlamayanlarda bılgu sahıbı olur
Böyle bir şey arada yapıyoruz, bazen yediklerimizi yazıyoruz. Ama yeni gelen arkadaşlar bunların yenmesi gerektiğini düşünmemeli illa ki, bunlarla kendinizi sınırlamamalısınız. Serbest olan 100 yiyecek içinden biz istediğimizi seçiyoruz, evremize göre, menüler oluşturup yiyoruz. Yediklerimizin saati veya miktarı sınırlı değil.

Canim nette ücretsiz kitap olarak indirdim ben bilgisayarıma bir araştır bence
Şimdi arastırırken indirdim bende. Bide dukan gunlugu diye biryere girdim orda evrelerin birinde verdiğin kilo başına ongun yapıyorsun diyor örnek vermiş 8 kılo ya 80 gun yapman gerek dıyor. Testı yapmaya çalıştım ingilizce olduğu için yapamadım

Testin Türkçe'si de var. dukandiyetitariflerim diye bir blog var ona gir. Onda doğru bilgiler var. Verdiğin kilo başına on gün yapılan şey güçlendirme, seyir değil. O istdiğin kiloya indikten sonra başlıyor.

Canim bu çıkandan günde ne kadar yemek gerekiyor atak evresindeyim ben yapmayı düşünüyorum birde varsa bildiğin başka ekmek tarifi mesela o yumurtalı olan verebilirmisin

atak evresinde 1.5 kaşık, seyirde 2 kaşık yulaf kepeği hakkımız var..eğer yulaf kepeği karışımı kullanıyorsak seyirde 2 yerine 3 kaşık yiyoruz..ekmeğinden kaç dilim çıktıysa ona göre hesaplamalısın yiyeceğin miktarı..yumurtalı olarak da şöyle bir tarif yazabilirim..bu arada ben bu tarifleri çeşitli bloglardan buluyorum..bence sen de araştır, çok fazla çeşitleri var ekmeklerin, keklerin, poğaçaların..araştırırsan damak tadına en uygununu bulabilirsin..yine de ben sana şipşak bir tarif vereyim:

Malzemeler:
Yumurta - 1 adet
Light yoğurt - 2 yemek kaşığı
Karbonat - Yarım çay kaşığı
Kabartma tozu - Yarım paket
Yulaf kepeği - 3 yemek kaşığı
Pul biber -
Çörek otu -

Tarif:
Önce yumurtayı çırpıyoruz.
Sonra yoğurdu, karbonatı, kabartma tozu, yulaf kepeği ve
zevke göre pul biberi de ekleyip, iyice çırpıyoruz.
Küçük borcama koyup, üzerini çörek otuyla süsleyip,
mikrodalgada maksimum derecede 5 dk. pişiriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…