Canım çörek otuna dikkat toleredir. Bir çimdikten fazla kullanılmaması gerekir.atak evresinde 1.5 kaşık, seyirde 2 kaşık yulaf kepeği hakkımız var..eğer yulaf kepeği karışımı kullanıyorsak seyirde 2 yerine 3 kaşık yiyoruz..ekmeğinden kaç dilim çıktıysa ona göre hesaplamalısın yiyeceğin miktarı..yumurtalı olarak da şöyle bir tarif yazabilirim..bu arada ben bu tarifleri çeşitli bloglardan buluyorum..bence sen de araştır, çok fazla çeşitleri var ekmeklerin, keklerin, poğaçaların..araştırırsan damak tadına en uygununu bulabilirsin..yine de ben sana şipşak bir tarif vereyim:
Malzemeler:
Yumurta - 1 adet
Light yoğurt - 2 yemek kaşığı
Karbonat - Yarım çay kaşığı
Kabartma tozu - Yarım paket
Yulaf kepeği - 3 yemek kaşığı
Pul biber -
Çörek otu -
Tarif:
Önce yumurtayı çırpıyoruz.
Sonra yoğurdu, karbonatı, kabartma tozu, yulaf kepeği ve
zevke göre pul biberi de ekleyip, iyice çırpıyoruz.
Küçük borcama koyup, üzerini çörek otuyla süsleyip,
mikrodalgada maksimum derecede 5 dk. pişiriyoruz.
Canım çörek otuna dikkat toleredir. Bir çimdikten fazla kullanılmaması gerekir.
Ben de hiç kullanmadım ne harcayacağım tolere hakkımı onunla dimi amahaklısın..ben zaten kullanmıyorum canım, hiç sevmem..o yüzden tarifte de dikkatimi çekmemiş
Ben de hiç kullanmadım ne harcayacağım tolere hakkımı onunla dimi ama
Yagsiz wog tavada pisermi ki yaa içine yoğurt yanında ayran olmaz mı yogurdumu kendim yapıyorum zaten birde nasıl baharatlar atayım benim actifry im yok İşte ne yazikkiGünaydınlar bende seyir evremin 2.haftasına -2 kiloyla başlıyorum herkesin güzel haberlerini bekliyorum mrvkrs yağsız tavada çevirebilirsin ayranla tüketebilirsin benim en büyük yardımcım atıyorum actifry a yağsız güzel güzel kızarıyor
tabiki pişer en son indirmeye yakın kimyon karabiber kekik atabilirsin yada tencerede kısık ateşte ağır ağır pişirebilirsin kekik ve sarımsakla önce bir kavuruyor gibi çevirip suyunu salınca kapağını kapatıp kısık ateşte ağır ağır pişmeye bırakabilirsinYagsiz wog tavada pisermi ki yaa içine yoğurt yanında ayran olmaz mı yogurdumu kendim yapıyorum zaten birde nasıl baharatlar atayım benim actifry im yok İşte ne yazikki
teşekkür ederim canım deneyeceğim bugüntabiki pişer en son indirmeye yakın kimyon karabiber kekik atabilirsin yada tencerede kısık ateşte ağır ağır pişirebilirsin kekik ve sarımsakla önce bir kavuruyor gibi çevirip suyunu salınca kapağını kapatıp kısık ateşte ağır ağır pişmeye bırakabilirsin
Hadi bakalım hosgeldin aramıza umarım sende kilo verirsin cnmMerhaba hanımlar
Malzemelerini tamamlayınca bende başlıyorum inşallah.dun test yaptım biraz uzun bi surec ama olacak inşallah
.Eki Görüntüle 1379962
hoş geldin herşey güzel olacak :)Hadi bakalım hosgeldin aramıza umarım sende kilo verirsin cnm
youtube dan leslie sansone videoları indir 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil yavaş yavaş ilerlersin süreleri de çok uzun değil hemde eğlenceli oluyorOğlum var havalarda çok soğuk oyuzden evde yapmam lazım ip atlarım mekik çekerim artık.brnim atak evrem 3 gunmuş sonra seyıre gecıyorum sebzeye erken kavusuyorum oyuzden yapabılırım diye düşünüyorum.kıtabı ındırdım tarıfler var ınternettede bakıyorum ama ben haslanmıs tavuk yıyebılırım ama dana eti falan haslama yıyemıyorum tek sıkıntım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?