Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım çörek otuna dikkat toleredir. Bir çimdikten fazla kullanılmaması gerekir.

Ucukpemberuj, post: 38933007, member: 652949"]Ada bisey sorcam 37 gunde 5-6 kilo az degil mi ya dukanla millet 10 kilo veriyo ben o zaman kendimi hic yormiyim bu kadar benm hedef bi ayda 10 kg :)[/QUOTE]
Kesinlikle az bu benim bünyem kilo veremiyor ben ne açlıklara katlandım 2 kilo verdim. Dukan da kitabında 2 aydan az sürede 15 kilo diyor ama maalesef bende olmadı yılbaşında kaçamak yapmıştım ondan durmuş olabilir ve egzersiz yapamıyorum yoğunum bu ara bağırsaklar desen işlevini unuttu bence :))

Günaydın kızlar Nasılsıniz bu sabah ben çok iyiyim ilk günün sonunda 1.9 kilo vermişim çok motive ve mutlu oldum ekmek tarifimi de buldum ve yaptım çok güzel oldu kek gibi ama sizden bir şey isteyeceğim Öğlene HINDI KUSBASIM VAR ONU NASIL YAPABILIRIM çok araştırdım ama atak evresi için bir tarif bulamadım ne yapayım kızlar bir akıl lütfen

Günaydınlar bende seyir evremin 2.haftasına -2 kiloyla başlıyorum herkesin güzel haberlerini bekliyorum mrvkrs yağsız tavada çevirebilirsin ayranla tüketebilirsin benim en büyük yardımcım atıyorum actifry a yağsız güzel güzel kızarıyor

Yagsiz wog tavada pisermi ki yaa içine yoğurt yanında ayran olmaz mı yogurdumu kendim yapıyorum zaten birde nasıl baharatlar atayım benim actifry im yok İşte ne yazikki

Yagsiz wog tavada pisermi ki yaa içine yoğurt yanında ayran olmaz mı yogurdumu kendim yapıyorum zaten birde nasıl baharatlar atayım benim actifry im yok İşte ne yazikki
tabiki pişer en son indirmeye yakın kimyon karabiber kekik atabilirsin yada tencerede kısık ateşte ağır ağır pişirebilirsin kekik ve sarımsakla önce bir kavuruyor gibi çevirip suyunu salınca kapağını kapatıp kısık ateşte ağır ağır pişmeye bırakabilirsin

Merhaba hanımlar
Malzemelerini tamamlayınca bende başlıyorum inşallah.dun test yaptım biraz uzun bi surec ama olacak inşallah
.

teşekkür ederim canım deneyeceğim bugün

Hosbulduk inşallah doğumdan sonra kaldı kılolar ve sarkıl bir göbek bu fiyete çok ıhtıyacım var

zorlanacağın en fazla 1 hafta ama kendine yemek yapmaya değişik menüler bulmaya üşenmeyeceksin dışarda spor yapma imkanın yoksa en güzeli evde leslie sansone videolarıyla takıl

Oğlum var havalarda çok soğuk oyuzden evde yapmam lazım ip atlarım mekik çekerim artık.brnim atak evrem 3 gunmuş sonra seyıre gecıyorum sebzeye erken kavusuyorum oyuzden yapabılırım diye düşünüyorum.kıtabı ındırdım tarıfler var ınternettede bakıyorum ama ben haslanmıs tavuk yıyebılırım ama dana eti falan haslama yıyemıyorum tek sıkıntım o

youtube dan leslie sansone videoları indir 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil yavaş yavaş ilerlersin süreleri de çok uzun değil hemde eğlenceli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…