Ne kadar oldu doğum yapalı? Doğumun hemen ardındansa zaten vücut eski haline dönemez hemen. Eğer uzun zaman geçtiyse de yerleşince biliyorsun daha zor oluyor gitmesi. Ama her iki durumda da şöyle bir gerçek var : Yerinde durmuyorsunnnnn... Artık 7li değil 6lı sayılardasın bir kere. Herkes kendi hızında kilo verir. Bunda can sıkacak bir şey yok. Ben mesela hiç kaçamak yapmamama rağmen duraklamalar yaşadım, çok uzun sürede kilo verdim. Ama benim hızım buydu napayım. Ve gittiler sonunda....
Bu arada yanlış birşeyler yapıyor da olabilirsin. İstersen günlük bir örnek menünü yaz, oradan bir bakalım bir şey var mı?
evetKızlar yaa birsey soracağım atak evresinde soda icebilirmiyim
Telefondan girdiğim için inderemıyorum yada ben yapamadım.
evde pc yok muTelefondan girdiğim için inderemıyorum yada ben yapamadım.
Olsun hiç önemli değilcangum pembe ruja yazacağıma sana yazdım :)
Yulaf kepeği hakkın kadar ekmek tüketebilirsinKızlar basladıgımda birgunluk menu olusturdum doğrumu acaba.atak evresi
Sabah. Lorla sündürme yanında yulafkepepinden bir dilim ekmek ve bitki çayı
Öğlen.haslanmış tavuk goğsu ve yoğurt bıraz sarımsak koymayı düşünüyorum
Ara oğunu burda vermek istiyorum eşimin geliş saatıne göre ayarlıyorum bır bardak yagsız sut
Akşam.köfte yanına karar veremedim.
Not. Gunluk bir dlim ekmek hakkımı var acaba
Ekşimik yani kor yiyebilirsin. Yada bimde satılsn pembe kutu peynirden.Canim ben bu sabah biraz peynir yedim 2 tane de tam yumurta peyniri yağsız değildi ama burada bulamıyorum ben yağsız peynir amaç atak evresi için tabi belirtilen gıdalar dan istediklerini istediistediğin zaman istediğin kadar yiyosun yasak olanları asla tüketmiyorsun aslında kolay
Kızlar basladıgımda birgunluk menu olusturdum doğrumu acaba.atak evresi
Ara oğunu burda vermek istiyorum eşimin geliş saatıne göre ayarlıyorum bır bardak yagsız sut
Ozaman ekmeği gunlukmu yapmam lazım
Teşekkurederim. Peki ekmeği mayalımı yapıcam bir tarıf verir misinizatak evresinde 1,5 kaşık kepek hakkın var..kaç dilim çıkarsa..önemli olan 1.5 kaşık kepek kullanmak. menün gayet iyi görünüyo..
Kesinlikle az bu benim bünyem kilo veremiyor ben ne açlıklara katlandım 2 kilo verdim. Dukan da kitabında 2 aydan az sürede 15 kilo diyor ama maalesef bende olmadı yılbaşında kaçamak yapmıştım ondan durmuş olabilir ve egzersiz yapamıyorum yoğunum bu ara bağırsaklar desen işlevini unuttu bence :))[/QUOTE]Ucukpemberuj, post: 38933007, member: 652949"]Ada bisey sorcam 37 gunde 5-6 kilo az degil mi ya dukanla millet 10 kilo veriyo ben o zaman kendimi hic yormiyim bu kadar benm hedef bi ayda 10 kg :)
Bence şiş yapabilirsin. Ben tahta şişlere dizip fırının ızgara kısmında ya da normal fırına dizerek yapıyorum.Günaydın kızlar Nasılsıniz bu sabah ben çok iyiyim ilk günün sonunda 1.9 kilo vermişim çok motive ve mutlu oldum ekmek tarifimi de buldum ve yaptım çok güzel oldu kek gibi ama sizden bir şey isteyeceğim Öğlene HINDI KUSBASIM VAR ONU NASIL YAPABILIRIM çok araştırdım ama atak evresi için bir tarif bulamadım ne yapayım kızlar bir akıl lütfen
Haşlama yemek zorunda değilsin ki.... Yağsız pişirmen önemli sadece. Danayı ben tavada yağsız kızartıyorum.Oğlum var havalarda çok soğuk oyuzden evde yapmam lazım ip atlarım mekik çekerim artık.brnim atak evrem 3 gunmuş sonra seyıre gecıyorum sebzeye erken kavusuyorum oyuzden yapabılırım diye düşünüyorum.kıtabı ındırdım tarıfler var ınternettede bakıyorum ama ben haslanmıs tavuk yıyebılırım ama dana eti falan haslama yıyemıyorum tek sıkıntım o
Wok tavada yağsız gayet güzel pişer canım hiç merak etme.Yagsiz wog tavada pisermi ki yaa içine yoğurt yanında ayran olmaz mı yogurdumu kendim yapıyorum zaten birde nasıl baharatlar atayım benim actifry im yok İşte ne yazikki
Canım jambon yasak malesef, içeriğine bak patates nişastası vardır mutlaka hepsinde var. Beyaz peynirin markası ne? Yağ oranı %2 olmalı en çok. Bunlar yavaş vermenin sebebi olabilir.Canım sagol...Dogum yapalı 9 ay oldu. Sütüm az diye yedikçe yedim, doğumdan sonra da bir miktar kilo aldım.
Günlük menüm: Sabah haslanmış yumurta beyazı veya omlet (yagsız), light beyaz peynir, yagsız jambon, yulaf kepeginden krep
Ara: Light meyvelı yogurt
Oglen: Izgara tavuk, köfte veya et
Aksam: Yine ızgara tavuk veya süt ve yogurt ile geçiştiriyorum.
Hipotroidden ötürü ilaç da kullanıorum, o yavaslatıyor olabilir.
Bu arada 2 gün önce virütik ishal kusma sebebiyle serum aldım, diyete kesin ara vermem söylendi. Bulantıdan ötürü sadece ekmek peynir yiyebiliyorum. O da çok az zaten.. Dukana dönüşüm nasıl olmalı bilemedim...
Menün iyi görünüyor canım. Köfteyle yoğurt yiyebilirsin. Sarımsak koymanda bir sakınca yok. Ama sarımsağı sebze olarak kütür kütür yemeye kalkarsan o yasak sebze gününde olur ancakKızlar basladıgımda birgunluk menu olusturdum doğrumu acaba.atak evresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?