Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım sagol...Dogum yapalı 9 ay oldu. Sütüm az diye yedikçe yedim, doğumdan sonra da bir miktar kilo aldım.
Günlük menüm: Sabah haslanmış yumurta beyazı veya omlet (yagsız), light beyaz peynir, yagsız jambon, yulaf kepeginden krep
Ara: Light meyvelı yogurt
Oglen: Izgara tavuk, köfte veya et
Aksam: Yine ızgara tavuk veya süt ve yogurt ile geçiştiriyorum.

Hipotroidden ötürü ilaç da kullanıorum, o yavaslatıyor olabilir.

Bu arada 2 gün önce virütik ishal kusma sebebiyle serum aldım, diyete kesin ara vermem söylendi. Bulantıdan ötürü sadece ekmek peynir yiyebiliyorum. O da çok az zaten.. Dukana dönüşüm nasıl olmalı bilemedim...

Kızlar basladıgımda birgunluk menu olusturdum doğrumu acaba.atak evresi

Sabah. Lorla sündürme yanında yulafkepepinden bir dilim ekmek ve bitki çayı

Öğlen.haslanmış tavuk goğsu ve yoğurt bıraz sarımsak koymayı düşünüyorum

Ara oğunu burda vermek istiyorum eşimin geliş saatıne göre ayarlıyorum bır bardak yagsız sut

Akşam.köfte yanına karar veremedim.

Not. Gunluk bir dlim ekmek hakkımı var acaba

Yulaf kepeği hakkın kadar ekmek tüketebilirsin

Ekşimik yani kor yiyebilirsin. Yada bimde satılsn pembe kutu peynirden.

atak evresinde 1,5 kaşık kepek hakkın var..kaç dilim çıkarsa..önemli olan 1.5 kaşık kepek kullanmak. menün gayet iyi görünüyo..

Ucukpemberuj, post: 38933007, member: 652949"]Ada bisey sorcam 37 gunde 5-6 kilo az degil mi ya dukanla millet 10 kilo veriyo ben o zaman kendimi hic yormiyim bu kadar benm hedef bi ayda 10 kg :)
Kesinlikle az bu benim bünyem kilo veremiyor ben ne açlıklara katlandım 2 kilo verdim. Dukan da kitabında 2 aydan az sürede 15 kilo diyor ama maalesef bende olmadı yılbaşında kaçamak yapmıştım ondan durmuş olabilir ve egzersiz yapamıyorum yoğunum bu ara bağırsaklar desen işlevini unuttu bence :))[/QUOTE]
Ohoo zaten kaçamak yaptıysan hesaplar iyice karışmıştır. Ama Dukan'ın kitabında nerede geçiyor iki aydan az sürede 15 kilo diye. Çok saçma olurdu o kadar kilo vermek. Tabi morbid obez bir insan yapıyorsa ve atağın dahil olduğu ilk aydan bahsediyorsak o zaman olabilir.

Bence şiş yapabilirsin. Ben tahta şişlere dizip fırının ızgara kısmında ya da normal fırına dizerek yapıyorum.

Haşlama yemek zorunda değilsin ki.... Yağsız pişirmen önemli sadece. Danayı ben tavada yağsız kızartıyorum.

Yagsiz wog tavada pisermi ki yaa içine yoğurt yanında ayran olmaz mı yogurdumu kendim yapıyorum zaten birde nasıl baharatlar atayım benim actifry im yok İşte ne yazikki
Wok tavada yağsız gayet güzel pişer canım hiç merak etme.

Canım jambon yasak malesef, içeriğine bak patates nişastası vardır mutlaka hepsinde var. Beyaz peynirin markası ne? Yağ oranı %2 olmalı en çok. Bunlar yavaş vermenin sebebi olabilir.

Menün iyi görünüyor canım. Köfteyle yoğurt yiyebilirsin. Sarımsak koymanda bir sakınca yok. Ama sarımsağı sebze olarak kütür kütür yemeye kalkarsan o yasak sebze gününde olur ancak Yulaf kepeği atakta günlük 1,5 kaşık serbest. Yaptığın ekmeğin içine ne kadar koydun kepek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…