Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Zeyna okumadığım ilk mesajtan itibaren okumaya başlayıp cevap yazıyorum bir yandan. Bir çoğuna cevap verdikten sonra senin zaten aynı şeyi yazmış olduğunu görüyorum Çok geç oluyor ama kusura bakma olur mu?

Daha yapmadım pazartesi baslıcam malzemelerini temin edıyorum bu hafta.ınun için ekmek tarıfı lazım nasıl yapıcam. Baktım tarıflerde uc kasık falan dıyor ama atakta 1.5 kasığa ızın var

Daha yapmadım pazartesi baslıcam malzemelerini temin edıyorum bu hafta.ınun için ekmek tarıfı lazım nasıl yapıcam. Baktım tarıflerde uc kasık falan dıyor ama atakta 1.5 kasığa ızın var
İki günlük yapabilirsin. Buzdolabına koyar ertesi gün ısıtır yersin. Ben ekmek yapmıyorum hiç, yapan arkadaşlara bırakayım tarif işini.

canım hiç önemli değil..ben de yapıyorum bazen aynısını..sıkıntı yok, pekişiyor işte cevaplar, daha iyi

Teşekkurederim. Peki ekmeği mayalımı yapıcam bir tarıf verir misiniz

ben mayalı yapmıyorum hiç..çok basit ekmek tarifleri var..hemen yazıyorum bi tane..bu mikrodalgada şipşak bi ekmek..3 kaşık kepek var..yani senin için 2 günlük

Malzemeler:
Yumurta - 1 adet
Light yoğurt - 2 yemek kaşığı
Karbonat - Yarım çay kaşığı
Kabartma tozu - Yarım paket
Yulaf kepeği - 3 yemek kaşığı

Tarif:
Önce yumurtayı çırpıyoruz.
Sonra yoğurdu, karbonatı, kabartma tozu, yulaf kepeği ve
ekleyip, iyice çırpıyoruz. Küçük borcama koyup, mikrodalgada maksimum derecede 5 dk. pişiriyoruz.

Çok sagol

Canim ben 2 gündür bunu yapıyorum çok güzel oluyor ben uzun kek kalbin yapıyorum çıkanı 4 e boluyorum 4 gün yiyorum yani
Malzemeler:

• 8 yemek kaşığı yulaf kepeği
  • 3 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı instant maya
  • 1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
  • 5 yemek kaşığı light süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı tatlandırıcı
Yapılışı:

1. Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
  2. Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayaıncaya kadar karıştırın.
  3. Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
  4. Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
  5. 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
  6. Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.

Çok teşekkurederim. Bugun yulaf kepegimi almaya gitcem inşallah bulurum

Arkadaşlar yine ben çok araştırıyorum başlamadan herşey tam olsun istiyorum.bir sorum daha var şimdi benım testte atak evrem uc gun verildi ama şimdi kıtabı okurken gordum saf proteinler deri sarkması olmadan zayıflatıyormuş onun için bu atak evresını beş gun yapsam olur mu.
Doğum sonrası gobegımde sarkma olduda onun için.daha fazla sarkmasın ce sarkanıfa toplar belkı. Mekıkte cekecegim

Atak evresını beş gun tutarsam seyır evrem nekadar olacak acaba onu anlayamadım bir turlu verdıgım kıloma goremı olacak

Atak evresini testte ne kadar diyorsa o kadar yapmalısın. Atak sağlık için tehlikeli bir evredir, gereksiz uzatılmaması gerekir. Atakta su kaybediyoruz ayrıca. Seyirde kilo veriyoruz asıl. Hem de saf proteinler zaten bütün evrelerde beslenmemizin temelini oluşturuyor. Diyet boyunca vereceğiniz bütün kilolar öyle etkili olacak yani.

Atak evresını beş gun tutarsam seyır evrem nekadar olacak acaba onu anlayamadım bir turlu verdıgım kıloma goremı olacak
Seyir her halükarda hedef kilonuza inene kadar devam edecek, bu testtekine uymayabilir. Atağı uzatmanız konusuna az önce cevap verdim. Sakın yapmayın, tehlikeli değil sadece, fazladan olan günlerde işe de yaramaz muhtemelen.

Anladım teşekkürler.siz hangi evredesiniz

Canım

Atak evresinde kaç kilo verdiysen kilo başına 1 hafta yani 5 kilo verdiysen 5 hafta yapacaksın
Atakta 4 kilo vermiştim ben. O zaman dört hafta sonra seyiri daha 70 kiloyken bitirmek zorunda mıydım yani Sonra dukana devam etmek yasak falan mı olacaktı Yoksa dört haftada mucizevi bir şekilde 72den 58e mi düşecektim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…