Daha yapmadım pazartesi baslıcam malzemelerini temin edıyorum bu hafta.ınun için ekmek tarıfı lazım nasıl yapıcam. Baktım tarıflerde uc kasık falan dıyor ama atakta 1.5 kasığa ızın varMenün iyi görünüyor canım. Köfteyle yoğurt yiyebilirsin. Sarımsak koymanda bir sakınca yok. Ama sarımsağı sebze olarak kütür kütür yemeye kalkarsan o yasak sebze gününde olur ancakYulaf kepeği atakta günlük 1,5 kaşık serbest. Yaptığın ekmeğin içine ne kadar koydun kepek?
İki günlük yapabilirsin. Buzdolabına koyar ertesi gün ısıtır yersin. Ben ekmek yapmıyorum hiç, yapan arkadaşlara bırakayım tarif işini.Daha yapmadım pazartesi baslıcam malzemelerini temin edıyorum bu hafta.ınun için ekmek tarıfı lazım nasıl yapıcam. Baktım tarıflerde uc kasık falan dıyor ama atakta 1.5 kasığa ızın var
Zeyna okumadığım ilk mesajtan itibaren okumaya başlayıp cevap yazıyorum bir yandan. Bir çoğuna cevap verdikten sonra senin zaten aynı şeyi yazmış olduğunu görüyorumÇok geç oluyor ama kusura bakma olur mu?
Teşekkurederim. Peki ekmeği mayalımı yapıcam bir tarıf verir misiniz
Çok sagolben mayalı yapmıyorum hiç..çok basit ekmek tarifleri var..hemen yazıyorum bi tane..bu mikrodalgada şipşak bi ekmek..3 kaşık kepek var..yani senin için 2 günlük
Malzemeler:
Yumurta - 1 adet
Light yoğurt - 2 yemek kaşığı
Karbonat - Yarım çay kaşığı
Kabartma tozu - Yarım paket
Yulaf kepeği - 3 yemek kaşığı
Tarif:
Önce yumurtayı çırpıyoruz.
Sonra yoğurdu, karbonatı, kabartma tozu, yulaf kepeği ve
ekleyip, iyice çırpıyoruz. Küçük borcama koyup, mikrodalgada maksimum derecede 5 dk. pişiriyoruz.
Canim ben 2 gündür bunu yapıyorum çok güzel oluyor ben uzun kek kalbin yapıyorum çıkanı 4 e boluyorum 4 gün yiyorum yaniÇok sagol
Çok teşekkurederim. Bugun yulaf kepegimi almaya gitcem inşallah bulurumCanim ben 2 gündür bunu yapıyorum çok güzel oluyor ben uzun kek kalbin yapıyorum çıkanı 4 e boluyorum 4 gün yiyorum yani
Malzemeler:
Yapılışı:
- 8 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 3 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı instant maya
- 1 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
- 5 yemek kaşığı light süt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı tatlandırıcı
- Yumurtaları çırpma kesesine alın aynı keklerde yaptığımız gibi köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
- Yumurtalara geri kalan malzemeyi ilave edip düşük devirde pürüz kalmayaıncaya kadar karıştırın.
- Fırınınızı 200 dereceye ısıtın. Kalıbınızı 1- damla sıvıyağ ile yağlayıp peçete ile silerek tüm yüzeyin yağlanmasını sağlayın.
- Hazırladığınız ekmek karışımını kalıbınıza dökün.
- 200 derece fırında 10 dakika pişirdikten sonra fırın ısısını 120 dereceye düşürün 10 dakika da bu ısıda pişirip fırından alın.
- Soğuyunca kalıptan çıkartın ve dilimleyin.
Atak evresini testte ne kadar diyorsa o kadar yapmalısın. Atak sağlık için tehlikeli bir evredir, gereksiz uzatılmaması gerekir. Atakta su kaybediyoruz ayrıca. Seyirde kilo veriyoruz asıl. Hem de saf proteinler zaten bütün evrelerde beslenmemizin temelini oluşturuyor. Diyet boyunca vereceğiniz bütün kilolar öyle etkili olacak yani.Arkadaşlar yine ben çok araştırıyorum başlamadan herşey tam olsun istiyorum.bir sorum daha var şimdi benım testte atak evrem uc gun verildi ama şimdi kıtabı okurken gordum saf proteinler deri sarkması olmadan zayıflatıyormuş onun için bu atak evresını beş gun yapsam olur mu.
Doğum sonrası gobegımde sarkma olduda onun için.daha fazla sarkmasın ce sarkanıfa toplar belkı. Mekıkte cekecegim
Seyir her halükarda hedef kilonuza inene kadar devam edecek, bu testtekine uymayabilir. Atağı uzatmanız konusuna az önce cevap verdim. Sakın yapmayın, tehlikeli değil sadece, fazladan olan günlerde işe de yaramaz muhtemelen.Atak evresını beş gun tutarsam seyır evrem nekadar olacak acaba onu anlayamadım bir turlu verdıgım kıloma goremı olacak
Anladım teşekkürler.siz hangi evredesinizSeyir her halükarda hedef kilonuza inene kadar devam edecek, bu testtekine uymayabilir. Atağı uzatmanız konusuna az önce cevap verdim. Sakın yapmayın, tehlikeli değil sadece, fazladan olan günlerde işe de yaramaz muhtemelen.
Ben hedefime ulaştım güçlendirmedeyimAnladım teşekkürler.siz hangi evredesiniz
Canim Migros tan aldım ben hatta orada direk dukan markasiyla bile varÇok teşekkurederim. Bugun yulaf kepegimi almaya gitcem inşallah bulurum
Atak evresinde kaç kilo verdiysen kilo başına 1 hafta yani 5 kilo verdiysen 5 hafta yapacaksınAtak evresını beş gun tutarsam seyır evrem nekadar olacak acaba onu anlayamadım bir turlu verdıgım kıloma goremı olacak
Zorladı tabi ki ama dayanıyorsun sonuçta hedef çok güzelSuper ya darısı bana ve diğer arkadaşlara inşallah.çok zorladımı sızı atak ve seyir evreleri
Canım sen bunu nerden duydun? Tamamen uydurma bir şey bu....Canım
Atak evresinde kaç kilo verdiysen kilo başına 1 hafta yani 5 kilo verdiysen 5 hafta yapacaksın
Atakta 4 kilo vermiştim ben. O zaman dört hafta sonra seyiri daha 70 kiloyken bitirmek zorunda mıydım yaniCanım
Atak evresinde kaç kilo verdiysen kilo başına 1 hafta yani 5 kilo verdiysen 5 hafta yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?