- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
Atakta 4 kilo vermiştim ben. O zaman dört hafta sonra seyiri daha 70 kiloyken bitirmek zorunda mıydım yaniSonra dukana devam etmek yasak falan mı olacaktı Yoksa dört haftada mucizevi bir şekilde 72den 58e mi düşecektim?[/QUOTE
koruma evresiyle karıştırdı sanırım oda zaten kilo başına 10 gün 1 hafta değil
GÜçlendirme dediğiniz gibi kilo başına on gün. Kitabı okumamış arkadaşımız anlaşılan, kitap okunmayınca tabi bloglarda ne yazıyorsa inanabiliyor insan.
Kitapta yazıyor kitabı okudum canım ben tamamen kitaba göre söylüyorumCanım sen bunu nerden duydun? Tamamen uydurma bir şey bu....
Canim ben bilmiyorum zaten atak evresinde yim henüz ama kitapta böyle yazıyor ben yetkili bir.merci değilim sonuçta okuduğum yazdimAtakta 4 kilo vermiştim ben. O zaman dört hafta sonra seyiri daha 70 kiloyken bitirmek zorunda mıydım yaniSonra dukana devam etmek yasak falan mı olacaktı Yoksa dört haftada mucizevi bir şekilde 72den 58e mi düşecektim?
Hayır kitabı okudum da söylüyorum güçlendirme evet kilo başına 10 gün ama seyir de kilo başına 1 haftaymis ben orjinal kitaptan okudum yani kaçak da değildi belki çeviri sırasında bir hata olmuştur bilemeyecegim yada sadece 5 veya 10 kilo fazlası olanlar içindirGÜçlendirme dediğiniz gibi kilo başına on gün. Kitabı okumamış arkadaşımız anlaşılan, kitap okunmayınca tabi bloglarda ne yazıyorsa inanabiliyor insan.
Yok öyle yazdığına çok eminim ama dedigim gibi çeviri sırasında yada daha düşük kilolar için olabilir
katkısız salçalar bir yemek kaşığı kadar olabilir diye biliyorum oda sebze tükettiğimiz günlerdeKızlar bu arada birsey soracağım atak evresinde Salça serbest mi bu konuyla ilgili birsey bulamadım varmı bilgisi olan
Peki o zaman.... Sen atakta verdiğin kilo başına bir hafta yap.Kitapta yazıyor kitabı okudum canım ben tamamen kitaba göre söylüyorum
Protein günlerinde ve atakta da az miktarda katkısız salça kullanılabilir.katkısız salçalar bir yemek kaşığı kadar olabilir diye biliyorum oda sebze tükettiğimiz günlerde
Evet tatlandırma amaçlı az miktarda katkısız salçalar serbest. Şu tat marka olanlar falan oluyor.Kızlar bu arada birsey soracağım atak evresinde Salça serbest mi bu konuyla ilgili birsey bulamadım varmı bilgisi olan
migrostan takita yada stevia alabilirsin daha uygun fiyatlıBu tatlandırıcı ne kadar pahalıymıs ya almadım dize sorayım dedim onerebılecegınız varmı fıyatı uygun olan. Splenda yfı sanırım 45 tlydi çok geldi bana
Teşekkurederimmigrostan takita yada stevia alabilirsin daha uygun fiyatlı
Kitabı okuyup yalayıp yutmus ve 15 kilo vermîş biri olarak diyorumkî seyir istenilen kiloya inene kadar devam ediyorCanım
Atak evresinde kaç kilo verdiysen kilo başına 1 hafta yani 5 kilo verdiysen 5 hafta yapacaksın
Siz nekadar kilo verdiniz seyırde.kızlar seyir evresi istediğiniz kiloya ulaşana yani dukan testi kaç kiloya gelmeniz gerekiyor dediyse, o kiloya gelene kadar sürecek..kimisi çabuk kilo verir 3 ayda kilosuna ulaşır, kimisi 6 ayda..benim mesela vermem gereken kilo az miktarda olduğu için seyir evrem inanılmaz uzun sürdü..haftalarca resmen gr gr kaybettim kilolarımı..ama o kiloya gelene kadar bırakmadım ve başardım..seyir evresinin bir süresi yok..kilo vermeniz bittikten sonra güçlendirme evresine geçeceksiniz, işte bu evrenin bir sınırı var..verdiğini kilo başına 10 gün..10 kilo verdiyseniz 100 gün sürecek yani..
Ben ikna edemedim arkadaşıkızlar seyir evresi istediğiniz kiloya ulaşana yani dukan testi kaç kiloya gelmeniz gerekiyor dediyse, o kiloya gelene kadar sürecek..kimisi çabuk kilo verir 3 ayda kilosuna ulaşır, kimisi 6 ayda..benim mesela vermem gereken kilo az miktarda olduğu için seyir evrem inanılmaz uzun sürdü..haftalarca resmen gr gr kaybettim kilolarımı..ama o kiloya gelene kadar bırakmadım ve başardım..seyir evresinin bir süresi yok..kilo vermeniz bittikten sonra güçlendirme evresine geçeceksiniz, işte bu evrenin bir sınırı var..verdiğini kilo başına 10 gün..10 kilo verdiyseniz 100 gün sürecek yani..
Siz nekadar kilo verdiniz seyırde.
Benim toplam 13 kg kadar vermem gerekıyor.atak evrem uc gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?