Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Slmmm bugun atagimin son gunu yani 6. Gun veee 3.2 kilo vermis ciktim yarin seyirin 1.gunu kitabi seyire kadar bitirdim bugun spora gitmedm ama 7 gun gitmicem spora 5 gun yeter dimi cok yoruluyorum bide sirf fitness degil grup derslerine de katiliyorum

Ne güzel maşallah.darısı bizlere

Yapmanız gereken zaten günde yarım saat yürüyüş sadece. Ki ben yapamıyorum doğrusu. Gerisi size kalmış.

bugün hastayım maalesef..ateşim çıktı ve karnıma müthiş bir acı var..sanki karnımı ve midemi bozmuşum da, hastalık geçmiş ama acısı kalmış gibi..bilmem anlatabildim mi..ne yesem ağır geliyor, sabah daha iyiydim, yumurtamı ekmeğimin birazını filan yedim..öğlen 1 dilim kalan tam buğday ekmeği hakkımla peynir yedim, ardından da biraz yoğurt..canım bişey istemedi..akşam yulaf kepeği ekmeğimle tost yapmayı düşünüyorum..midem başka bişey almiicak gibi..bugün 2. nişasta öğünümü yapmayı düşünüyodum..220 gr leblebi yiicem..belki yağsız, kuru kuru iyi gelir mideme..yarın zaten protein perşembesi..bakalım napıcam..şu an et, tavuk filan göresim yok

Çok geçmiş olsun rahatlatıcı bitki çayı içsen iyi gelir belki

Çok geçmiş olsun canım Bugün canın nasıl istiyorsa öyle beslen bakalım. Yarına inşallah daha iyi hissedersin. Eğer cidden kötü olursan perşembeyi cumaya da kaydırmayı düşünebilirsin belki. Dukan sadece mecbur kaldığınızda yapın diyor ama illa ki yapmayın da demiyor.

Çok geçmiş olsun rahatlatıcı bitki çayı içsen iyi gelir belki

teşekkür ederim, içtim ama daha çok midemi bulandırdı..aklıma bloglardaki tavuk çorbası geldi..şimdi akşam akşam onu yapmaya karar verdim..hastalığa çok iyi gelir tavuk suyu çorba, karabiberli filan..hem de protein bombası..kalanı yarın ki sp günümde de içerim hem..

Bu arada şu dikkatimi çekti hiç sebzeden bahsetmemişsin. Belki bir sebze yemeği yapsan sıcak sıcak, sulu falan iyi gelir.

çok teşekkürler..canım tavuk suyu çorba düşündüm..bence hem sp günüme iyi gelir, hem de hastalığıma

ay kızlar ağliicam şu an..tavuk pişmiş mi diye çatal batırdım, birden içinden kan fışkırdı...o nedir yaaa? resmen fena oldum..direkt çöpe atıcam tabi ki..çorba işi de yattı..

ay kızlar ağliicam şu an..tavuk pişmiş mi diye çatal batırdım, birden içinden kan fışkırdı...o nedir yaaa? resmen fena oldum..direkt çöpe atıcam tabi ki..çorba işi de yattı..
Yok yok canım panik olma, olabilir öyle arada. Kötü bir şey demek değil o. Yıka yeniden koy bir şey olmaz.

Yok yok canım panik olma, olabilir öyle arada. Kötü bir şey demek değil o. Yıka yeniden koy bir şey olmaz.

suyun içi hep kan oldu ama..turuncu oldu resmen su..çok iğrendim tatlım..yarın yeni tavuk alıp yaparım artık..bugün idare edicem bööle leblebimi yiyorum şu an..belki bir meyve daha yer yatarım..simlanın bloğunda güçlendirmenin 2. yarısında 2 meyve olabilir diyo..bundan çok emin değildim ve yapmıyodum, dün tekrar baktım..ööle yazmış..en çok da simlaya güveniyorum..sen nasıl biliyodun mydilemmacım?

Canım önceden iki değildi, sonradan (ki uzun zaman geçti bunun üzerinden) güncelleme yapıldı ve ikiye çıktı güç2deki meyve porsiyonu. Bunu yabancı bloglarda da okudum, eminim yani. Sen ye ikinci meyveni.
O kadar çoksa at bence de. Bazen öyle azıcık bir kan falan olabiliyor ben öyle sandım ama bir acayipmiş o.

yok yok azıcık olsa ben de sorun etmezdim tatlım..tamam o zaman ben de 2.meyvemi yiicem şimdi..çok sağol canım

Günaydın , daha önce dukan diyetini 20 gün kadar yapıp 8 kilo vermiştim ama sonra şehir dışına çıkmam gerekti bi süreliğine kendi evim olmadığı için istediklerimi yiyemedim öylece bıraktım.Bugün yine başlıyorum direk seyir evresinden.

Diyeti devam ettiren kimler var :)

Günaydın ben nasipse pazartesi başlıyorum. Sekız kıloyu yırmıgunde vermişssiniz ne güzel gerı kılo aldınmı peki

bende burdayım seyirin 2.hasftasındayım bende 20 günde yaklaşık 9 kilo verdim ve vermem gereken 35 kilo daha var hayatımdan çok memnun kendimden çok umutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…