- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Maşallah iyi gidiyorsun bi başlasaydım bende yarın mısafırım var sonra bir sure diyete adapte olana kadar misafır agıtlamayı dusunmuyorum .pazartesi başlıyorum unudun kapıları aralanıyor inşallah atakta bır kılo bole versem umut olacak benim içinbende burdayım seyirin 2.hasftasındayım bende 20 günde yaklaşık 9 kilo verdim ve vermem gereken 35 kilo daha var hayatımdan çok memnun kendimden çok umutluyum :)
pazartesiye kadar yiyeyim diyorsun yani :) kendini hazır hissetmek çok önemli tabi atakta ilk gün zorlandım 6 gün yaptım ben 4.5 kilo zaten o dönemde gitti ödem atıyor tabi vücut özellikle şekerden uzaklaşmak çok iyi geldi bana ben atakta zorlamadım ama 2 haftadır haftada 4 gün kardiyo 2 gün pilates ve günlük yarım saat yürüyüşümü yapıyorum çok enerjik hissediyorumMaşallah iyi gidiyorsun bi başlasaydım bende yarın mısafırım var sonra bir sure diyete adapte olana kadar misafır agıtlamayı dusunmuyorum .pazartesi başlıyorum unudun kapıları aralanıyor inşallah atakta bır kılo bole versem umut olacak benim için
Şeker kullanmıyorum bır yıl olmuştur atagım 3 gun oyuzden rahat geçer diye düşünüyorum.spor kısmında evden hergun çıkamıyorum hava çok soğuk olunca evde oturuyorum oğlum var.evde vıdeodan bıaeyler yapcam bıde mekik cekmem lazım sarkan bir gobegım var ve çok cırkın duruyorpazartesiye kadar yiyeyim diyorsun yani :) kendini hazır hissetmek çok önemli tabi atakta ilk gün zorlandım 6 gün yaptım ben 4.5 kilo zaten o dönemde gitti ödem atıyor tabi vücut özellikle şekerden uzaklaşmak çok iyi geldi bana ben atakta zorlamadım ama 2 haftadır haftada 4 gün kardiyo 2 gün pilates ve günlük yarım saat yürüyüşümü yapıyorum çok enerjik hissediyorum
leslie sansone evde yapmak için en iyisi tavsiye olunurŞeker kullanmıyorum bır yıl olmuştur atagım 3 gun oyuzden rahat geçer diye düşünüyorum.spor kısmında evden hergun çıkamıyorum hava çok soğuk olunca evde oturuyorum oğlum var.evde vıdeodan bıaeyler yapcam bıde mekik cekmem lazım sarkan bir gobegım var ve çok cırkın duruyor
Evet onu yapmayı düşünüyorum gecen gun ızledım vıdeoları ama indirmek için biyer bulamadımleslie sansone evde yapmak için en iyisi tavsiye olunur
Çok sagol arkadaşım benım pc yok annene gideyim orda bu şekilde yapayım.çok sevındım ya teşekkuredrrimsöyle yapacaksın www.ssyoutube yazacaksın yani videonun olduğu sayfada youtube yazısının önüne 2 tane ss koyacaksın enterlayacaksın başka bir sayfa açılacak orda indir vs yazan şeylere tıklama biraz bekle videonun link adresinin yanında mp4 360 mp4 720 gibi yazılar çıkacak mp4 360 a tıkla aşağıda indirme başladığına dair uyarıdan farklı kaydet seçeneğinden masa üstüne kaydet
Kıtaptada yazıyor kılo alma yada duraklama oluyormuş panik yok maşallah yolun bitmiş sayılırMerhabalar..... Ben güçlendirmedeyim arkadaşlar biliyorsunuz. Kilo alıyorum, kilo alıyorum diye panikle dün de protein günü yaptım. Bugün geçen hafta sp sonrası tartıldığımla aynı kilodaydım. Yarına daha da düşer diye düşünüyorum. Yani çok da korkmaya gerek yokmuş sanırım :)
Duraklama zaten önemli değil çünkü kilo vermek değil artık amaç, ama kilo almaktan çok korkuyorum cidden. Aslında iki gün sp yapmamalıydım, gidişine bırakmalıydım ama dayanamadımKıtaptada yazıyor kılo alma yada duraklama oluyormuş panik yok maşallah yolun bitmiş sayılır
Aynı gun başlıyoruz yaniHerkese Merhaba,
2012 şubat 13de başladığım dukan diyetine nisan 12 ye kadar sıkı bir şekilde devam ettim, sonra 2 hafta yurtdışı seyahati girdi, çok yorucuydu ve zaten memleket Çin olunca çok bişey yiyemedim, bir anlamda diyetim devam ediyordu fakat farklı formda. Geri geldiğimde yine yorucu olan düğün hazırlığı telaşı başladı ve ben sadece dikkat edebiliyordum, diyet yapamıyordum. Mayıs ayında 47 kiloydum artık ve 56 ile başlamıştım diyete.
Sonrasında evlendim ve dikkat etmeyi bıraktım. Aradan geçen 1,5 yıl sonunda 52 kilo olmuştum. Çok da sıkıntılı değildi durumum ve memnundum.
Sonra hamile kaldım ve geçen agustosta bebeğim oldu. Tartıda en son 72,8 kiloyu görmüştüm(
Şu an bebeğim 5,5 aylık ve ben 56 kiloyum.
Diyet yapmadım, bebeğimi emzirdim, iyi beslendim ama tatlı ve karbonhidrattan uzak kalmaya çalıştım.
Koşturmaca, uykusuzluk, yorgunluk derken kiloların büyük kısmı gitti ama ben hala balık etli hatunum :))
2 ay önce işe başladım, emzirme olayımız azalmaya başladı ve son 15 gündür azalan sütüm neredeyse yok denecek duruma geldi.
Sağarak devam ettirme, artan tempo, yorgunluk derken bu duruma geldik.
Geri gelmesi için denemediğim yol kalmadı fakat bebek emmesi aktif olmadıkça artması çok mümkün görünmüyor.
Biberona alışan bebeğim, emmeyi reddediyor uzun süredir.
Hala sağmaya devam ediyorum ve çok az da olsa çıkan miktarı bebeğime veriyorum.
Durum böyle olunca, neredeyse biten emzire dönemi sonrası bende tekrar dukana başlamak istiyorum, lakin öğünlerim daha sık ve sağlam, bol sıvılı olacak şekilde, sütümün gelmesi devam etmeli çünkü.
Ptesi itibariyle tam anlamıyla başlayacağım, hedefim yine 47-48 kilo olmak umarım bunu başarırız.
Sizlerin de desteğini bekliyorum..
Merhaba hoşgeldin aramıza..Herkese Merhaba,
2012 şubat 13de başladığım dukan diyetine nisan 12 ye kadar sıkı bir şekilde devam ettim, sonra 2 hafta yurtdışı seyahati girdi, çok yorucuydu ve zaten memleket Çin olunca çok bişey yiyemedim, bir anlamda diyetim devam ediyordu fakat farklı formda. Geri geldiğimde yine yorucu olan düğün hazırlığı telaşı başladı ve ben sadece dikkat edebiliyordum, diyet yapamıyordum. Mayıs ayında 47 kiloydum artık ve 56 ile başlamıştım diyete.
Sonrasında evlendim ve dikkat etmeyi bıraktım. Aradan geçen 1,5 yıl sonunda 52 kilo olmuştum. Çok da sıkıntılı değildi durumum ve memnundum.
Sonra hamile kaldım ve geçen agustosta bebeğim oldu. Tartıda en son 72,8 kiloyu görmüştüm(
Şu an bebeğim 5,5 aylık ve ben 56 kiloyum.
Diyet yapmadım, bebeğimi emzirdim, iyi beslendim ama tatlı ve karbonhidrattan uzak kalmaya çalıştım.
Koşturmaca, uykusuzluk, yorgunluk derken kiloların büyük kısmı gitti ama ben hala balık etli hatunum :))
2 ay önce işe başladım, emzirme olayımız azalmaya başladı ve son 15 gündür azalan sütüm neredeyse yok denecek duruma geldi.
Sağarak devam ettirme, artan tempo, yorgunluk derken bu duruma geldik.
Geri gelmesi için denemediğim yol kalmadı fakat bebek emmesi aktif olmadıkça artması çok mümkün görünmüyor.
Biberona alışan bebeğim, emmeyi reddediyor uzun süredir.
Hala sağmaya devam ediyorum ve çok az da olsa çıkan miktarı bebeğime veriyorum.
Durum böyle olunca, neredeyse biten emzire dönemi sonrası bende tekrar dukana başlamak istiyorum, lakin öğünlerim daha sık ve sağlam, bol sıvılı olacak şekilde, sütümün gelmesi devam etmeli çünkü.
Ptesi itibariyle tam anlamıyla başlayacağım, hedefim yine 47-48 kilo olmak umarım bunu başarırız.
Sizlerin de desteğini bekliyorum..
Demek aynı gün başlıyoruz :) Çok iyi birlikte sıkı şekilde takip ederiz.Aynı gun başlıyoruz yani
Aslında yenisiniz daha emzirirken verırsınız kilolarınızı ama dıyetlede takvıye olur
Ancak dönebildim, iş yerindeyim :)Merhaba hoşgeldin aramıza..
Öncelikle boyunu sorayım.. Boyun kaç ki 47 istiyorsun? Bir de testi yaptın mı, dukan sana bu kiloyu önerdi mi? Eğer dukan da öneriyorsa sorun yok tabi ki.
Emzirme işi bittiğine göre normal dukan yapabilirsin artık, yoksa güçlendirme yapman gerekirdi. Umarım istediğin kiloya düşersin.
Benım 13 kilom var vermrm gerekenDemek aynı gün başlıyoruz :) Çok iyi birlikte sıkı şekilde takip ederiz.
Sizde durumlar nasıl, vermeniz gerekn kilo vs..
O kısmını bende düşünüyorum yaa cayın yanında bişey şart ama alıscaz artık napalımselam kızlar benimde bugün 4. günüm. 58 kilo ile başladım olmak istediğim 50 kilo. 3 günde 1,5 kilom gitti ve bugün seyir evresine başladım. Gün içinde çalıştığım için hiç açlık hissetmiyor sıkıntı yaşamıyorum ancak akşamları çok zor geliyor bişeyler atıştırmadan zaman hiç geçmiyor sanki :) ne yapabilirim fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?