- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Okadar cokmu cıkılıyorBeni bu wc problemi oldurcek yaaaaa yulaf kepegide en az 2 kasik kesin tuketiyorm
oyy çok fenaBeni bu wc problemi oldurcek yaaaaa yulaf kepegide en az 2 kasik kesin tuketiyorm
örgüyle oyalanıyorum çok da anlamam ama atkı örüyorum biraz da olsa meşgul ediyor :)O kısmını bende düşünüyorum yaa cayın yanında bişey şart ama alıscaz artık napalım
Form çayı içmeyi denedin miBeni bu wc problemi oldurcek yaaaaa yulaf kepegide en az 2 kasik kesin tuketiyorm
Atak evresi bittiğine göre internetteki seyir evresi için olan kurabiyelerden ya da kedi dili bisküvilerinden yapıp atıştırbilirsin böylece yulaf kepeği tüketimini de yapmış olursun.selam kızlar benimde bugün 4. günüm. 58 kilo ile başladım olmak istediğim 50 kilo. 3 günde 1,5 kilom gitti ve bugün seyir evresine başladım. Gün içinde çalıştığım için hiç açlık hissetmiyor sıkıntı yaşamıyorum ancak akşamları çok zor geliyor bişeyler atıştırmadan zaman hiç geçmiyor sanki :) ne yapabilirim fikri olan var mı?
Benim de 10 kilo vermem gerek en az.Birlikte yapalım inşallah menumuzude paylasırız bırlıkte gaza geliriz
Olur harıka olur hadi bismillah biz bu işi halledicezzzz şimdi anneme geldim vıdeoları ındırdım evde spor yapıcamBenim de 10 kilo vermem gerek en az.
Birlikte yapalım menüleri çok daha eğlenceli olacak :)
Tamam bir denersin bakalım inebilecek misin o kiloya. Ama genelde testin verdiği kilonun altına inmek çok zor oluyor ve uzun duraklamalar oluyor onu söyleyeyim. İnşallah kendini çok çok iyi hissettiğin bir kiloya inebilirsin. Önemli olan bu çünkü, kendimizi nasıl hissettiğimiz.Ancak dönebildim, iş yerindeyim :)
1.58 boyum, testi yaptım, 52 önerilen kilo ama ben 47-48 ile kendimi daha iyi hissediyorum..
Biraz lor yiyebilirsin, bloglardan tarifleri araştırıp güzel tatlılar, tuzlular yapabilirsin, deniz ürünleri seviyorsan surimi var migroslardan onlarla cips yapabilirsin, çemeni sıyrılmış pastırma atıştırabilirsin.selam kızlar benimde bugün 4. günüm. 58 kilo ile başladım olmak istediğim 50 kilo. 3 günde 1,5 kilom gitti ve bugün seyir evresine başladım. Gün içinde çalıştığım için hiç açlık hissetmiyor sıkıntı yaşamıyorum ancak akşamları çok zor geliyor bişeyler atıştırmadan zaman hiç geçmiyor sanki :) ne yapabilirim fikri olan var mı?
mistik çay iyi geliyor bana akşamları biraz sütle içtikten sonrada biraz poşetini kokluyorum :)selam kızlar benimde bugün 4. günüm. 58 kilo ile başladım olmak istediğim 50 kilo. 3 günde 1,5 kilom gitti ve bugün seyir evresine başladım. Gün içinde çalıştığım için hiç açlık hissetmiyor sıkıntı yaşamıyorum ancak akşamları çok zor geliyor bişeyler atıştırmadan zaman hiç geçmiyor sanki :) ne yapabilirim fikri olan var mı?
Mistik çay var migroslarda, ondan tüketebilirsin. Süt ve su karıştırılarak demleniyor. Bir de sabahları aç karnına bir kaşık gojyberry yiyip üstüne bir bardak su içtikten yarım saat sonra kahvaltını yaparsan etki ediyormuş. Bir de karbonatlı su içebilirsin sabahları. İngiliz karbonatı satılıyor eczanelerde.Beni bu wc problemi oldurcek yaaaaa yulaf kepegide en az 2 kasik kesin tuketiyorm
evde yaptığım yoğurdu yavitanın sadesiyle mayalauyorum iyi geliyor bana sorunun kabızlıksa tabiBeni bu wc problemi oldurcek yaaaaa yulaf kepegide en az 2 kasik kesin tuketiyorm
Alışmayacaksınız ki, bir sürü tarif var, seçenekler var. Birşeyler yiyebilirsiniz, dukana uygun olduğu sürece.O kısmını bende düşünüyorum yaa cayın yanında bişey şart ama alıscaz artık napalım
Dukanı ilk yaptığımda 56 dan 47 ye inmiştim o zamanda bana verdiği değer 52 idi, umarımm bu defa da başarırımTamam bir denersin bakalım inebilecek misin o kiloya. Ama genelde testin verdiği kilonun altına inmek çok zor oluyor ve uzun duraklamalar oluyor onu söyleyeyim. İnşallah kendini çok çok iyi hissettiğin bir kiloya inebilirsin. Önemli olan bu çünkü, kendimizi nasıl hissettiğimiz.
Bugün resmen saf protein günümün tadını çıkarıyorumBaşka yiyeceklerle günümü kirletmeden, vicdan azabı olmadan, sevdiğim şeyleri doyasıya yiyorum ooooh Bu kadar zaman sonra gerçekten zormuş başka yiyeceklerin de olduğu bir hayata alışmak.
Siz böyle anlattıkca dahada guvenım gelıyor kızlar ya.insan dıyet deyınce herşeyden mahrum gibi olacak sanıyorum ama öyle olmadığını sizlerden görüyorum ya çok sagolun
Kimi ikna edemedim canım anlayamadım ben zaten okuduğumu ve bu konuda tam bilgili olmadığımı söyledim neden böyle karşınızda bir konuda idda eden ısrarla böyle diyen biri vvarmış gibi fark ettirmeye laf sokuyorsun anlamadım ben her yorumumda söyledim belki çeviri de bir sorun varır diye böyle bir kelimeye üzüldüm açıkçası kimse anasını karnında ogrenmiyor bunu dukan bile aranıza kabul ederken eski yeni ayrımı yapacak söylenen her yanlış veya bilinmeyen bilgi için laf mi isitecek yeniler bu mudur yani IKNA EDEMEDIM ARKADASIBen ikna edemedim arkadaşı
Kiloyu sabıt tutmak zormu oluyorkidukan diyeti bazı sınırlara dikkat edince aslında çokça yiyebildiğin ve aç kalmadığın bir diyet..önemli olan değişik tarifler yapmaktan çekinmemek..ben mesela diyete başlamadan önce hiç bu kadar tatlı ya da ekmek filan yemiyodum..o yüzden seyir evresinden itibaren hayatıma güneş doğdu resmen..ama işte şimdi de kilomu sabit tutmaya çalışmak biraz korkutucu..onun dışında gerçekten süper...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?