Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Atak evresi bittiğine göre internetteki seyir evresi için olan kurabiyelerden ya da kedi dili bisküvilerinden yapıp atıştırbilirsin böylece yulaf kepeği tüketimini de yapmış olursun.
Sütlü kahvede durumu epey yatıştıraacaktır ayrıca

Ancak dönebildim, iş yerindeyim :)
1.58 boyum, testi yaptım, 52 önerilen kilo ama ben 47-48 ile kendimi daha iyi hissediyorum..
Tamam bir denersin bakalım inebilecek misin o kiloya. Ama genelde testin verdiği kilonun altına inmek çok zor oluyor ve uzun duraklamalar oluyor onu söyleyeyim. İnşallah kendini çok çok iyi hissettiğin bir kiloya inebilirsin. Önemli olan bu çünkü, kendimizi nasıl hissettiğimiz.

Biraz lor yiyebilirsin, bloglardan tarifleri araştırıp güzel tatlılar, tuzlular yapabilirsin, deniz ürünleri seviyorsan surimi var migroslardan onlarla cips yapabilirsin, çemeni sıyrılmış pastırma atıştırabilirsin.

mistik çay iyi geliyor bana akşamları biraz sütle içtikten sonrada biraz poşetini kokluyorum :)

Beni bu wc problemi oldurcek yaaaaa yulaf kepegide en az 2 kasik kesin tuketiyorm
Mistik çay var migroslarda, ondan tüketebilirsin. Süt ve su karıştırılarak demleniyor. Bir de sabahları aç karnına bir kaşık gojyberry yiyip üstüne bir bardak su içtikten yarım saat sonra kahvaltını yaparsan etki ediyormuş. Bir de karbonatlı su içebilirsin sabahları. İngiliz karbonatı satılıyor eczanelerde.

Dukanı ilk yaptığımda 56 dan 47 ye inmiştim o zamanda bana verdiği değer 52 idi, umarımm bu defa da başarırım

Bugün resmen saf protein günümün tadını çıkarıyorum Başka yiyeceklerle günümü kirletmeden, vicdan azabı olmadan, sevdiğim şeyleri doyasıya yiyorum ooooh Bu kadar zaman sonra gerçekten zormuş başka yiyeceklerin de olduğu bir hayata alışmak.

aynen canım..sp günlerinde detoks yapmış gibi hissediyorum..bugün keyifsizim, hastayım biliyosun..ama uyduruktan bi tavuk suyu çorba yaptım..sadece tavuk göğüsü haşladım..o suyu içiyorum, içine bol karabiber, kırmızı biber..kulaklarımdan çıkıyo resmen acısı :) tavuğunu da yiyorum..bakalım yarın tartı ne göstericek..heyecan dorukta...

Siz böyle anlattıkca dahada guvenım gelıyor kızlar ya.insan dıyet deyınce herşeyden mahrum gibi olacak sanıyorum ama öyle olmadığını sizlerden görüyorum ya çok sagolun

Siz böyle anlattıkca dahada guvenım gelıyor kızlar ya.insan dıyet deyınce herşeyden mahrum gibi olacak sanıyorum ama öyle olmadığını sizlerden görüyorum ya çok sagolun

dukan diyeti bazı sınırlara dikkat edince aslında çokça yiyebildiğin ve aç kalmadığın bir diyet..önemli olan değişik tarifler yapmaktan çekinmemek..ben mesela diyete başlamadan önce hiç bu kadar tatlı ya da ekmek filan yemiyodum..o yüzden seyir evresinden itibaren hayatıma güneş doğdu resmen..ama işte şimdi de kilomu sabit tutmaya çalışmak biraz korkutucu..onun dışında gerçekten süper...

Ben ikna edemedim arkadaşı
Kimi ikna edemedim canım anlayamadım ben zaten okuduğumu ve bu konuda tam bilgili olmadığımı söyledim neden böyle karşınızda bir konuda idda eden ısrarla böyle diyen biri vvarmış gibi fark ettirmeye laf sokuyorsun anlamadım ben her yorumumda söyledim belki çeviri de bir sorun varır diye böyle bir kelimeye üzüldüm açıkçası kimse anasını karnında ogrenmiyor bunu dukan bile aranıza kabul ederken eski yeni ayrımı yapacak söylenen her yanlış veya bilinmeyen bilgi için laf mi isitecek yeniler bu mudur yani IKNA EDEMEDIM ARKADASI
bu mu yani kaç kere söyledin de ben Hayır öyle değil dedim 1 kere cevap yazmissin ben yorum bile yapmadım yazık. ..

Kiloyu sabıt tutmak zormu oluyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…