Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kiloyu sabıt tutmak zormu oluyorki

şimdi şöyle bir durum var..seyirin sonlarında zaten kilo verme hızımız oldukça yavaşlamış, hatta duraklama noktalarına gelmiş oluyor..dolayısıyla güçlendirmeye geçip, diyetimize bir sürü çeşit sokunca insan endişe ediyor..aslında endişeye çok gerek yok..çünkü ben güçlendirmenin başında biraz daha kilo verdim..şimdi ise o verdiğimi alarak güçlendirme evresine tam olarak başladığım kilodayım..yani bu evrede ufak tefek oynamalar oluyor anladığım kadarıyla..zaten bloglarda filan da yazan bu şekilde..güçlendirme evrem bu ay sonu bitiyor..1 haftam filan kaldı yani..şimdilik sıkıntı yok..ama korumada da birden bire çok çeşitli yemeye başlamiicam ben...onu da alıştıra alıştıra yapıcam..yoksa biliyorum ki hemen kilo alırım..benim bünyem böyle ne yazık ki...

Kiloyu sabıt tutmak zormu oluyorki
Ben şu an güçlendirmenin ikinci haftasındayım. Benim için şu an biraz zor dengelemek. Çünkü güçlendirmeye direk geçtim ben, eklenecek herşeyi ekledim. Biraz artıdayım ama bunun sebebinin su olduğuna inanıyor herkes, ben de inanıyorum gibi. Ama korkuyorum. Biraz yavaş geçseydim daha iyiydi. Ama direk geçmeyi tasiye ediyordu iyi bilenler ben de öyle yaptım artık yapacak bir şey yok. Ama bunlar sadece benim korkularım.

Ne güzel bitiyor senin yaa... Çok özeniyorum ama ben de geliyorum inşallah arkandan. Umarım artılarla falan uğraşmam. Korumayı zaten güçlendirme2'yi örnek alarak yapmalıyız, kitapta da öyle diyordu bir yerde. Tabi ki öyle kesin sınırlarımız olmayacak artık, ama büyük ihtimalle korkumuzdan güçtekinden bile az yiyor olacağız bir pis karbonhidratları

aynen canım..ben zaten normalde de çok dikkat etmeye çalışırdım yediklerime..yine ööle olucak koruma..sadece bazen ağzıma 1 tane fındık atasım geliyor mesela, cısss diye atmıyorum..onu atarım yani korumada..yoksa genel olarak zaten güçlendirmenin özellikle 2. yarısı çok çok yeterli, fazla bile..

Ohoo zaten kaçamak yaptıysan hesaplar iyice karışmıştır. Ama Dukan'ın kitabında nerede geçiyor iki aydan az sürede 15 kilo diye. Çok saçma olurdu o kadar kilo vermek. Tabi morbid obez bir insan yapıyorsa ve atağın dahil olduğu ilk aydan bahsediyorsak o zaman olabilir.[/QUOTE]

[/QUOTE]

İçim rahatladı korktum birden :)

Kızlar beb dun tatlandırı aldım ama bunlar tanr tanr olandan farklısıfamı oluyor tarıflerde tatlandırıcı için olçek olarak taneden bahsetmiyor tatlı kaşığı diyor yanlısmı aldım acaba

Kızlar beb dun tatlandırı aldım ama bunlar tanr tanr olandan farklısıfamı oluyor tarıflerde tatlandırıcı için olçek olarak taneden bahsetmiyor tatlı kaşığı diyor yanlısmı aldım acaba

pişirilmek için olanlardan alman gerekiyor eğer kek ya da tatlı filan yapıcaksan..yani toz olanlardan..eğer tablet aldıysan onları sadece çayda kahvede filan kullanabilirsin, onlar pişirilmeye uygun değil maalesef..toz splenda kullanıyorum ben..diğer markalar çok gaz sorunu yaptı bende..

Şimdi gidiyorum değiştirmeye eczaneden almıştım Allahdan evımın yanında hemen . Çok sagol.şimdi internetten arastırırken 125grlık splendanın toz olanına 30 tl dıyorlardı heryerdede bu marka var oyuzden bunu alıcam

splendayı öneririm ben de.biraz pahalı bence ama değer yani..

kızlar aranızda dukan usulü lavaş yapmayı bilen var mı? krep yapıyorum ama lavaş daha kuru kuru olmalı..onu nasıl becericem acaba? bi püf noktası var mıdır?

kızlar aranızda dukan usulü lavaş yapmayı bilen var mı? krep yapıyorum ama lavaş daha kuru kuru olmalı..onu nasıl becericem acaba? bi püf noktası var mıdır?
glüten olabilir sırrı facete dukan diyeti yapanlar diye bir grup var oraya üye olup onların tariflerinde bulabilirsin

splendayı öneririm ben de.biraz pahalı bence ama değer yani..
Aldım evet pahalı maalesef ama bana sadece tatlı cesiti yaparken lazım normalde seker kullanan bırı degılım avantajım var :)
Tarıfler bakıyorum menuler olusturuyorum bakalım inşallah altından kalkarım bu işin

kalkarsın kalkarsın merak etme..bikaç deneme sonra insan alışıyo ve neyi sevip neyi sevmediğini de buluyo zamanla..ben bir sürü tarif denedim..içlerinde bir daha hiç yapmayacaklarım da var, çok favori olanlarım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…