Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok teşekkürler arkadaşım benim için araştırma yapmışsın :)

C

Canım tavsiyelerine için çok teşekkür ederim siz hangi tatlıları yapıyorsunuz kakao serbesttir? Birde gojiBerry tüketen varmı krizleri bastırabilir mi acaba

Canım tavsiyelerine için çok teşekkür ederim siz hangi tatlıları yapıyorsunuz kakao serbesttir? Birde gojiBerry tüketen varmı krizleri bastırabilir mi acaba
Kakao günde bir tatlı kaşığı tolere gıda olarak tüketilebilir. Yağı azaltılmış kakao kullanmalısın ama bir çok kakao zaten yağı azaltılmış oluyor kutunun arkasında yazıyor. Ben en çok içinde süt tozundan başka tolere olmayan Simla'nın bloğunda tarifi olan penna cotta tatlısını yaptım, üzerine sos dökmeden yiyordum daha light olmuş oluyordu. Gojyberry ben arada tüketiyorum, yardımcı oluyor. Krizler için en iyi gelen şey tatlı yapmaktan çok şekersiz tatlandırıcılı sakızlardan çiğnemek benim için Bir de puding yapabilirsin. 1 bardak süt, 1 yemek kaşığı mısır nişastası, 2 yemek kaşığı tatlandırıcı, 1 tatlı kaşığı kakao ile en iyi sonucu alıyorum. Bunu kakao katmadan vanilya aromasıyla da yapabilirsin, başka herhangi bir aromayla da olur.

Ben şeyin 4. Günündeyim mısır nişastasI veriyor mu ki ? Aslında regl yüzünden bu başıma gelenler ama gerçek 3-4 güne geçecek biliyorum bu arada çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için

Regl olunca duruyo mu kilo verme siz de de hatta ben fazla bile ciktim hemde daha olmadan yarin falan olcam

Tarıfler bakıyorum menuler olusturuyorum bakalım inşallah altından kalkarım bu işin

Canım bugün ilk gün değil mi nasıl başladın güne?
Benim menü şu şekilde, senin nasıl
Ben sabah 06:30 da kalktım, 7 de 1 haşlanmış yumurta ve 1 açık çay içtim (zaten şekersiziçiyorum)
09:30 da , peynir tabağımla beraber çayımı içtim.
Ve birazdan sütlü kahve içeceğim.

Çalıştığım için öğlen yemeğim dışarıdan olacak, bunun için de balık, et ızgara tercih edeceğim.
Öğleden sonra yeşil çay, süt, ayran tüketirim acıkma durumlarına göre.
Eve gitmem, bebekle ilgilenmem ve uyutmam epey zaman alıyor zaten, sonrasında, tavuk sote, yulaf kepeği ile yoğurt tüketmeyi planlıyorum. Çay, süt her zaman kurtarıcım ayrıca :)

mydilemma, zeyn_A
Ne kadardır diyet yapıyorsunuz, kaç kilo verdiniz, öğrenebilir miyiz..

mydilemma, zeyn_A
Nr güzel başlamıssın çarşambaya kaldım ben şuan evde ustalar var kombim değişiyor ıkıgun gazımız olmayacak maalesef tam anlamıyla başlamak için çarşambaya erteledim inşallah ertelemek bidaha.hayırlı olsun senin ben ikigun arkandan gelecegim başlayınca yazıcam bende

Hadi bakalım çarşambaya olsun, şartlar elverişli olsun da..
Bugün zorlanmadan devam ediyorum, diğer günlerin başına darısı

Hadi bakalım çarşambaya olsun, şartlar elverişli olsun da..
Bugün zorlanmadan devam ediyorum, diğer günlerin başına darısı
İnşallah
Aslında menu yelpazesi çok geniş oyuzden zorlanma olacak diye düşünmüyorum yınede başlamadan bilememdr
Tatlısından tuzlusuna herşey yapılabiliyor yulaf kepeği sağolsun şimdiye kadar malzemelerı bulmakta sıkıntı cekmedim ilerleyen zamanlarda layt kakao falan lazım olursa ne yapcam bakalım.

mydilemma, zeyn_A

merhaba..ben tam başlangıç tarihimi bilmiyorum ama sonbahardı başladığımda sanırım..6 kilo verdim ve bıraktım..zaten vermem gereken kilo en fazla oydu..dolayısıyla 6 kilo için 60 gün güçlendirme yapmam gerekiyor..aslında 1 hafta kadar önce bitmeliydi ama ben bazı gıdaları yavaş ve geç soktum diyetime..o yüzden bu ay sonuna kadar yani yaklaşık 1 hafta daha devam edip ardından korumaya geçeceğim inşallah..

Regl olunca duruyo mu kilo verme siz de de hatta ben fazla bile ciktim hemde daha olmadan yarin falan olcam
Merak etme nerdeyse herkesde aynı şey oluyor o dönemde :) Geçince devam edersin yeniden. Bu dönemde kilo verme görülmese bile metabolizma çok hızlı çalışıyor aslında, sonunda görüyoruz verdiğimiz kiloyu.

Zaten evde normal kullandığım kakao lighttır büyük ihtimal. Arkasında yazıyor yağı azaltılmış diye. Dr oetkerler falan öyle hep.

mydilemma, 6 ayda 18 kilo, çok çok iyi, hedefine ulaşmış mı oluyorsun bu değerlerle, yoksa hala vermek istediğin miktar var mı ?
zeyn_A , sen zaten hedefine ulaşmışsın, ki sonbahar dediğin şurada 3 aylık bir zaman.
tebrik ederim, darısı bize artık..

Evet hedefime ulaştım ve güçlendirmedeyim, bu üçüncü haftam :) Teşekkür ederim. Aslında ben bayağı bir yavaş verdim çok daha hızlı verenler de var. Şu anda kilomu korumaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…