Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Zeyna bu yazdığına cevap değil aslında ama bildirim gelsin diye herhangi bir yazından alıntı yaptım :) Sen sorduktan sonra lavaşı denedim, çok da güzel oldu. 3 yk karışım, 2 kaşık katı yerinden yoğurt, kabartma tozu, isteğe göre tuz, nane vs., 1 yumurta ve biraz süt kullandım. Sütün miktarını bilmiyorum, sonradan yavaş yavaş karıştırarak koy ve kıvamına bak bence. Normal krep hamuruna gör biraz daha sıvı olacak. Sonra tavaya iki dolu kaşık döküp katılaşmadan hemen tavayı hareket ettirerek büyüttüm. Gayet güzel ve ince oldular.

canım harikasın..aynen bu şekilde deneyeceğim..face'deki arkadaştan almıştım lavaş, onları bitirir bitirmez bu tarifi yapıcam..taktım lavaşa bugünlerde..kuru kuru bişiler yiyesim var demek ki..

Ve neredeyse 2. atak günü biter....
Tavsiye 3 gün ama ben 5 gün yapmayı planlıyorum, umarım sorunsuz bitiririm...

Hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza :)
teşekkür ederim hoşbuldum çok heyecanlıyım aslında ;
Sigarayı bırakmakla aldığım kiloları verme çabalarımda sonuçlar alamadım.Sonuç alamamın sebeblerini yavaş yavaş öğreniyordum ilk hipotiroid olduğumu öğrendim ve günde 75 mg hormon ilacı ömür boyu almam gerekiyomuş. İki ay geçti ve hala kilo veremedim (Zumba yürüyüş ve diyet).Sonra şeker yüklemesi testi ve gizli şeker olduğunu öğrendim.Onunda ilacını almaya başladım 1 ay oldu.Hergün yürüyorum 1 saat azıcık kıpırdanmalar başladı :) derken Dukan diyetini aylardır takip ediyordum ve dün akşam başlamaya karar verdim şuan 85 kg ile başlıyorum .İnşallah olumlu sonuçlara ulaşırım

Ve neredeyse 2. atak günü biter....
Tavsiye 3 gün ama ben 5 gün yapmayı planlıyorum, umarım sorunsuz bitiririm...
Beş gün yapmayın, testte söylenilen tavsiye değil emir gibi düşünün :) Atak gerçekten sadece ödem atmaya ve hızlı bir başlangıç yapmaya yönelik. Sonrası zararlı. Atağı fazladan yapmanın hiç yararı olmuyor, insan bir yere kadar veriyor sonra kalıyor. Boşa vücudunuza zarar vermeyin, çok daha sağlıklı olan seyire geçin.

Gerçekten de çok talihsizlikler yaşamışsınız. Ama merak etmeyin dukan herkesin derdine derman oluyor.

Acaba ben artık güçlendirmede olduğuma göre bir bardaktan fazla süt tüketebilir miyim?

Acaba ben artık güçlendirmede olduğuma göre bir bardaktan fazla süt tüketebilir miyim?

hımmmm güzel soru..bence tüketebilirsin..çünkü normalde de ciddi bi sınır yok yağsız süt konusunda..sadece eğer duraklama filan yaşanırsa fazla içmeyin laktozdan dolayı filan diyolardı..madem artık duraklama yok bence 1 bardak sınırı da olmamalı canım..

Aslında ciddi bir sınır var canım. Çünkü bir litre sütte 50 gram karbonhidrat var, düşün şu an güçlendirmede yediğimiz ekmekte bile en fazla 30 gram karbonhidrat olması isteniyor. Bit litre süt içsen neler olur Gerçi çok uyabiliyor muyum ben buna..... Tatlı yemediğim zamanlar evet, ama penna cotta süt reçeli falan yaptıysam uçuyorum Süt açısından en azından. Yoksa toplamda süt ürünleri için olan 1 litrelik sınırı geçmiyorumdur. Bence de o kadar sert olmamalı artık :)

Bu arada süt reçeli..... mmmmmmmmmm....... Yarın yapayım Ama az yemeye dayanmak çok zor

Ayy canimmm cok sagol dun yaptm biseyler ama kacamak sayilmaz yani kakao falan yani :) nutellayi ne kadar tuketebiliyoruz gunde

Evet, haklısın ama ne bileyim atağı 1-2 gün uzun tutunca, vücudumu daha iyi diyete adapte ettiğimi düşünüyorum, böylece geçirdiğim o zor günleri düşünerek de kaçamaklardan uzak duruyorum hep.

Süt de sınırlama var evet ama bence süt reçeli yerin yağsız ve laktozsuz süt üretmek daha iyi gibi :)

Evet, haklısın ama ne bileyim atağı 1-2 gün uzun tutunca, vücudumu daha iyi diyete adapte ettiğimi düşünüyorum, böylece geçirdiğim o zor günleri düşünerek de kaçamaklardan uzak duruyorum hep.
Aslında seyir de o kadar kolay değil, bu durumda zor günlerden pek çıkamayacağız Elbette siz denemek istiyorsanız denersiniz. Ben önermem sadece :) Ben mesela testte belirttiği kadar yapmıştım, ama o bile fazla geldi sanırım son gününde kilo vereceğime aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…