Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Süt de sınırlama var evet ama bence süt reçeli yerin yağsız ve laktozsuz süt üretmek daha iyi gibi :)
Laktozsuz sütler normalinden daha tehlikeli canım çünkü laktoz yerine glikoz var onlarda. Glikoz laktozdan daha basit bir karbonhidrat olduğu için daha sakıncalı. Bir sağlık durumunuz yoksa önermem.

Aslında kitaptaki yeri yeniden hatırladım, yabancı bir forumdaki üyeliğimden de soru olarak sordum. Dediğin doğruymuş. Yani çok ciddi bir sınırlama yok. Kilo alıyor muyum ya da duraklıyor muyum diye kendini kontrol ederek tüketmen ve duraklamalarda kısman gerekiyor daha çok. Süt reçeli falan gibi şeyler söz konusu olduğunda özellikle deneme yapılabilir çünkü dayanmak çooook zooor

aynen canım..yani kitabı hatırlamaya çalıştım, tabi unuttuğum şeyler olabilir ama süt için ciddi bi sınır getirmemişti mr. dukan..ama mesela duraklama filan olursa sütü azaltmak gerektiğini biliyorum..laktoz ciddi sıkıntı..protein perşembelerinde de ben az tutuyorum sütü mümkün olduğunca..ama normal günlerde çok da takmıyorum artık, yağsız olduktan sonra..

Yaaaaaaa benim 13.gunum 2 gun once hastalandm vee kilom dusmuyo ama cok mutsuzum hic bitince duscekmis gibi gelmiyoooo birakcam valla ya ((

Laktozsuz sütler normalinden daha tehlikeli canım çünkü laktoz yerine glikoz var onlarda. Glikoz laktozdan daha basit bir karbonhidrat olduğu için daha sakıncalı. Bir sağlık durumunuz yoksa önermem.
Öyle mi, bu kadarını bilmiyordum, sağol bilgi için. Dikkate alırım

Merhaba atakda 2, günüm ve midem çok bulanıyor nasıl geçeceğine dair bir fikri olan varmı ?

Haklısın ben de öyle yapacağım canım. PPde sadece kepeği pişirmek için ve artı olarak belki biraz yoğurt tüketip diğer günlerde çok da sıkmayacağım kendimi. Sıka sıka bir hal olduk zaten Yabancı bir foruma üye oldum. Orada logbooklar var her evre için. İnsanların güçlendirme için olan logbooklarını okuyorum, kaçamak yapmayan bir kişi bile olmaz mı Ama ben seni örnek alayım daha iyi bence Bugün normal bir güçlendirme günü sonrası 59,3tüm. Buna gayet mutlu oldum, bu durumda cuma günü çok daha az olabilirim belki de :)

Merhaba atakda 2, günüm ve midem çok bulanıyor nasıl geçeceğine dair bir fikri olan varmı ?
Acaba fazla mı tatlandırıcı tükettin? Ben fazla tüketince öyle oluyor biraz tuz yalıyorum geçiyor. Aynı sebepten midir seninki bilmiyorum ama..

Yaaaaaaa benim 13.gunum 2 gun once hastalandm vee kilom dusmuyo ama cok mutsuzum hic bitince duscekmis gibi gelmiyoooo birakcam valla ya ((
Canım açıkçası bitince birden düşebilir de, ani bir düşme olmayabilir de.. Ama her halükarda bitince kilo verimin devam eder. Bence sen her gün tartılma. Bazı insanlara haftada bir tartılmak daha iyi geliyor. Çünkü öyle tartıda her gün eksi görmek imkansız malesef. Bazen artılar bile oluyor. Benim bir gün eksi olsa ertesi gün artı oluyordu. Bir şekilde verilip gidiyor ama. Bence sabretmelisin..

Acaba herşeyi çok mu fazla ciddiye alıyorum... Geçen facebookta dukan grubunda birisi süt tozu ile ilgili birşeyler sormuştu. Bir sayfalık falan hesaplama yaptım sonra da adminler kızdılar bana
Katlanamıyorum insanlar %7den fazla yağlı olan peynirler toleredir, onun altı sınırsız yenilebilir gibilerinden şeyler söylediklerinde.. Halbuki bana ne yani... Hem belki de o kadar etkilemiyordur bile cidden..

canım sorma yaaa..ben de facebookta takip ediyorum..bayaa bayaa sınırsızca tolere gıda yiyolar, onu da bırak dediğin gibi tolere olmayan, direkt yasak olanları bile rahatça tüketiyo insanlar..bence yaptıkları "diyet" belki ama kesinlikle "dukan diyeti" değil..ben de ağzım açık bakıyorum onlara..tabi ki ilk başlarda normalden az yedikleri için kilo vericeklerdir ama ilerde ciddi duraklamaya girecekler ya da amaçlarına ulaşamayacaklar diye düşünüyorum..birşeyi yapacaksak tam yapmalıyız..bence mr. dukan ikimize onur madalyası vermeli :) sadece diyet yapmıyor, bi de etrafımızda sabote etmeye çalışanlarla uğraşıyoruz :)

Acaba fazla mı tatlandırıcı tükettin? Ben fazla tüketince öyle oluyor biraz tuz yalıyorum geçiyor. Aynı sebepten midir seninki bilmiyorum ama..
Ben aylardır tatlandırıcı kullanıyorum diabet olduğum için , türk kahvesi içtim geçmedi akşam yemeğinde ciğer ve lıght cola
yedim cola biraz rahatlattı sanırım

bilemedim ben de nedenini..biraz tuzluya ihtiyacın olabilir gerçekten..böyle zamanlarda en iyisi yulaf kepeği hakkını ekmek, poğaça ya da krep gibi kullanmak..hem doyurucu hem de mideye iyi gelir..bir de mide bulantısına yudum yudum çok soğuk su içmek de fayda eder..

Bence de hakediyoruz Artık herkesin peynirine laf eden cadı olmaktan bıktım bana ne Sonra kalkıp ayyy ödülde fast food mu yiyorsun yenmez bence diyorlar
Bu arada annemleri aradım haftasonu birlikte kfc yiyelim diye. Tutturdu ödülde ızgara hindi ye diye. Tamam anne tamam dedim artık normal güç günü yaptım.

haydaaa ızgara hindi mi? ay ben hiiiiç anlatmiyim yediklerimi :))))) yemekte kendimi bi yere kadar durdurabiliyorum da tatlı faslına geçince gözlerim dönüyo resmen :))))) yine de bu hafta fena değildim..yedim ama midem sağlam kaldı bu sefer, demek ki daha yer vardı içerde..aferin bana :)))))

Kızlar günaydın once bir soruyla başlamak istiyorum facebookda takıp ettiğim bi adresvar dukan diyetıyle ilgili siz hangısını takıp edıyorsunuz güvenilir olan hangısı oyuzden soruyorum link atabılırmisiniz bana.

İşte atak evremin 1. Gunune bugun başladım yulaf kepeğinden krep yaptım mis gibi .lorla birlikte yedim ve bir fincan bitki çayı.
Uçgunluk atak seruvenim nasıl geçecek bakalım. Öğlen tavuk çorbası yapacağım muhtemelen akşamda aynı çorbayı içerim yulaf kepehi hakkım kreple doldugu için ekmeksiz yıyeceğim.

dukan diyeti yapanlar ve dukan diyeti tariflerimi izliyorum

Bu hafta ödül öğünümde resmen kendimle gurur duydum, mutlu olmadığım sadece bir şey yaptım malesef Yemeği öğleden sonra akşam arası yiyecektik. Ben de pasta hazırlıyordum, o arada babamın bir gün önceden çantama koyduğu çikolatayı yedim. Ama en fazla bir saat sonrasında falan ödül öğünüm başlamıştı ve bu yüzden pastayı daha küçük bir dilim aldım (kesinlikle değmezdi, çikolata yiyeceğime o pastadan daha büyük bir dilim tercih ederdim). Bütün güne yaymış falan sayılmam umarım. Ama kilom çok az artmıştı ertesi gün o yüzden yine de iyi geçirdiğimi düşünüyorum. Bir fastfood söyledik işte yemek olarak üstüne de bu pasta artı önceki çikolata. Başka çerez falan bir şey yemedim Normal insan öğünüydü yani Hindi ızgarayı normal bir öğün olarak yedim tabi ki ve ödül öğünlerimi annemlerle geçirme fikrinden tamamen vazgeçtim Onlar diyetim boyunca ye ye diye baskı yaptılar bana, şimdi de yeme derler adım gibi eminim.
Seni de tebrik ederim Sonunda alıştın ödüllere değil mi Sen iki ödül yapmıyor musun hala bu arada?

https://www.facebook.com/groups/1534840070117054/?fref=nf Dukan diyeti motivasyon grubu ismi ben buradaki adminleri daha çok seviyorum canım. Dukan diyeti yapanlar diye bir grup vardı ondan çıktım, yanlış şeyler söylüyorlar insanlara. Uyarınca da sen bize ders vermeye mi geldin falan dediler bana.
Afiyet bal şeker olsun

Bu arada yemekleri ekmeksiz yemeye alışmak en iyisi bence. Sonraki hayatımızda da iyi olur bizim için. Hem de yulaf kepeğini akşam tüketmek çok iyi olmuyor, gündüzden tüketilirse (sabah veya öğlen) daha etkili. Tok tutuyor bütün gün ve bol su içebiliyorsun. Yulaf kepeği ile birlikte bol su gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…