Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam herkese,
Bugün 4. gün ve herşey yolunda.
Sabah tartıya çıktım (wcye gitmeden) 700 gr gitmişti, pek bi sevindim...
Bu arada ben daha önceki yaptığım dukanda hiç ödül ööğünü falan yapmamıştım kızlar, gerçi güçlendirmeye başladığımda dieti zaten bırakmıştık ama düğün koşuşturmacasından ötürü yediğim de yok, ki dukan kurallarını da tam olmasa da uyguluyordum.
Bu sefer yaparım o ödülleri ama kaçırmak istemiyorum :)

.
Yulaf kepeğini akşamları yoğurtla yiyorum ben...
Bu arada hamilelik öncesine kadar ekmeği hayatımdan çıkaran ben şiddetli mide bulantılarında bir aldım hayatıma ki vazgeçmem zor oldu. Şimdi bazı şeylerde gözüm kalsa da unutacağım inşallah ekmeği yine ya da en fazla buğday ekmeği işte

Ödül zaten güçlendirmede, sen güçlendirmeyi yapmadığın için kaçırmışsın :) Bu sefer istediğin kiloya düşersin de yaparsın umarım.

Yoğurtla kepek hiç yemedim Kepeğim çoooooook kıymetli öyle harcayamam.

Ödül zaten güçlendirmede, sen güçlendirmeyi yapmadığın için kaçırmışsın :) Bu sefer istediğin kiloya düşersin de yaparsın umarım.
Evet aynen öyle.
O zaman aslında seyirde istediğim kiloyu yakalamıştım hemen hemen 57 ile başladım 50 falanken bıraktım, ama o telaş içerisinde 47 ye düşmüştüm.
Umarım şimdi de o kiloyu göreceğim :)

Tavuk çorbası yapıcam haslıyorjm şuan ama aklıma takılan hasladıgım kendi suyunu kullanabılıyotmuyu

Tavuk çorbası yapıcam haslıyorjm şuan ama aklıma takılan hasladıgım kendi suyunu kullanabılıyotmuyu
Burada önemli olan tavuğu derisiyle haşlayıp haşlamadığın.. Eğer derisiz haşladıysan kullanabilirsin eğer deriyle haşladıysan deriyi attıktan sonra etini yiyebilecek olsan da suyu çok yağlı olur kullanamazsın. Ama bunun bir çözümü var. Suyunu buzdolabında bekletirsen yağlar üzerinde bir tabaka olarak donuyor. O tabakayı tamamen aldıktan sonra kullanabilirsin.
Ben bunu göğüsten başka yerleri haşladıysam da yapıyorum. Kalça falan kısımları yağlı olduğundan, bur haşladıysam mesela derisiz de haşlasam yapıyorum. Ama bu kadar hassas olmak zorunda değilsin.

Delireceğim artık Daha doktora yeterliliğe hazırlanırken dört tane ders verdiriyorlar bana. Bu da yetmezmiş gibi hocalarımın dersleriyle ilgileniyorum. Bir tanesi zaten dersin bile çoğunu bana anlattırdı. Sınavı ben hazırladım bugün çünkü çok önemli işleri varmış gelemeyecekmiş. Sonra da facebookta orda burda gezerken fotoğraflarını paylaşıyor. Sanki dalga geçiyor gibi Ben zaten kağıtları okuyacağım o benim işim onu anladım ama gel bari sınavını yaptır. Ya da yalan söyleme yani en azından. Başka asistanlar bile arayıp iş veriyor. Finaller bütünlemeler bıktım artık. Yeterliliğe 3 aydan az kaldı, bu çok çok önemli bir sınav ve ben daha bir şey yapamadım. Zaten saf perşembe günündeyim, canım birşeyler isteyip duruyor Bir de başka bir hoca var beni asistanı sanıyor. Bir de onun dersleriyle uğraşıyorum. Önceden kendi asistanı yoktu tamam ben yapıyordum ama artık kendi asistanı da var ayıp yani bu yaptığı.

Sagol evet derisiz hasladım .

Allah yardımcın olsun. Kopruyu gecene kadar sabredeceksin sanırım onlarda bunu bıldıgı için yuklenıyorlar

İnsanlar üstündeki yükü atmayı pek sever senin yaptığınada güveniyor kendi asistanını gözü görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…