Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ha ha hayır demeyi öğrendim ve bana iş yükleyen o asistana hayır dedim bir daha aradığında. Üstelik ben ondan kıdemliyim biliyor musunuz! Asla böyle şeylerin lafını etmem ama bu nedir yani... Çok teşekkür ederim güzel destekleriniz için. Her ne kadar konunun tamamen dışına çıkmış olsam da

Bu açıklaman harika mydilemma teşekkür ederiz

Bu açıklaman harika mydilemma teşekkür ederiz
Sağol canım en azından sen okuyup beğenmişsin bak işe yaramış :) Orada cevap verdiğim kişi takmamıştı bile galiba Zaten genelde dalga geçmeye ya da bize engin bilgilerini (!) aktarmaya gelip üst perdeden sanki cahilmişiz gibi konuşup gidiyorlar.

Canim uzulme bu kadar yaptiklarini goruyodur yardimci olur sana yeterlilikte
Malesef öyle bir umudum yok canım :) Bana çok iyi davranan bir hocam var özellikle ona geçtim ben, önceki bildiğin eziyet ediyordu çünkü. Ama pek nüfuz sahibi biri değil diğer hocalar üzerinde. Önemsiz biri yani. O yüzden öyle bir umudum pek yok. Bir de bizim okulda özellikle asistanları yeterlilikte iyice ezmeden bırakmıyorlar. Adet bir nevi

Hayır demeyi bilmek çok değerli artık.
Hiç sorun değil dinleriz, ama önemli olan senin kendini rahatletebilmen

Neler aldın ve nereden, benim de ihtiyacım varr.
İstersen bir gelsin deneyeyim sonra söyleyeyim nerden aldığımı canım şimdi denemeden tavsiye etmek istemem. Güzelse ilk iş gelip yazıcam ama söz. Gerçi pahalılar biraz. 2 porsiyon mantı, 1 kek, 1 kurabiye, 1 ekmek aldım. 95 lira. Bunları buzluğa kaldırıp ara ara yemeyi planlıyorum. Hem de güzellerse ben de yapıcam

Peki, daha iyi olur.
Evet rakamlar biraz yüksek, ama belki almaya değer vakti olmayanlar için.

Ben bir deneyeyim dedim. Hem yazık emek veriyorlar tabi bir pastane fiyatı beklememeliyiz.

canım ben de almıştım bişiler biliyosun..fena çıkmıyor şimdilik aldıklarım neyseki..özellikle goji reçeli muhteşemmiş..ben reçel tutturamadım bi türlü..gerçi çok deneme yapmadım ama başarısız olunca sıkıldım..şimdi bi de hibiskus marmelatı mı ne çıkmış..ööle bişi..hibiskus çok iyi filan diyolar..marmelatı da güzel olur eminim..buzdolabına atıyorum, zaten azar azar yendiği için çok gidiyo..goji reçelim hala bitmedi düşün alalı haftalar oldu..bi de ne alıcam biliyo musun? şööle okkalı bi pasta :))) çok üşeniyorum pasta filan yapmaya..yok kremasını yap, yok pudingi, yok keki..ben de üşengecim biraz sanırım :))) ama pahalılar haklısın..ööle her dakika alınıcak gibi değil..

canım bi türlü 2 ödül yapamadım ben yaaa (( saçma biliyorum ama daha 2 nişastaya geçen hafta geçtim..şimdi bi de şööle bişey var..nişasta ve ödülü birbirine pek yaklaştırmayın diyolar ya, hafta zaten 7 gün..2 gün nişasta yapıcam, 2 gün ödül..illaki arka arkaya gelicekler..o zaman da bişiler ters giderse diye tırsıyorum..ay ne korku olmuş şu kilolar...ama haftaya 2 ödüle geçicem..ve ardından da korumaya başliicam zaten..ne yapalım korkunun bişeye faydası yok ööle dil mi? ayrıca şu an tek ödül yapınca hafiften sapıtıyorum ya, 2'ye çıkarsa daha insanca yiyebilirim sanırım :)))

Ben ilk olarak iki ödülü ekleyeceğim güçikiye geçince Bence birisini planlı büyük bir ödül diğerini sadece tatlı falan yaparak başlayabilirsin. Öyle bir şeyler düşünüyorum. Birisi ağır birisi hafif ödül Bir de sadece aynı günde yapmaman gerekiyor canım ard arda günlerde yapabilirsin. Özellikle güçikide başka da şansın yok zaten

Ben kek, ekmek mantı aldım çünkü bunları yapmaya çok üşeniorum. Yumurta çırpmalı falan Bir de kurabie aldım, o kolay aslında ama görüntüsüne özendim

Bu arada ekmek yapmaya üşenip sipariş veren bir insan olarak bugün süt reçeli yapmayı planlıyorum. Çünkü o çok kolay ya

aynen ben de ööle düşünüyorum..birini hafif, diğerini daha planlı geçirmek..kafalar aynı çalışıyo bi yerden sonra galiba :)))) evet günler mecburen ard arda olucak..herşeyi düşünüp hesap etmekten fenalık geldi artık :))) aman yanlış bişi yapmiyim diye devreler yanıyo :))

Ben kek, ekmek mantı aldım çünkü bunları yapmaya çok üşeniorum. Yumurta çırpmalı falan Bir de kurabie aldım, o kolay aslında ama görüntüsüne özendim

ay evet yaaa..o yumurta çırpmak yok mu??? hele de beyazını ayrı, sarısını ayrı çırpmak !!!!! sırf bu yüzden çırpmadan yaptığım keklerim oluyo benim..yapyassı, karışmamış, komedi...ama tatlı sonuçta, afiyetle yiyorum valla :)))))

Aslında yapıyorum çok şey yapıyorum da, ne bileyim tembelliğime geldi Özellikle mantıyı falan ne zamandır denemek istiordum ama çok üşeniyorum
Of bitse artık bu gün Yarın olsa da makarna yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…