Dukana uygun yiyecekler pişiriveriyor birileri bizler de tembel kadınlar olarak satın alıyoruzDukan yiyecekleri nedir
Hemen tıcarete dokulmuş valla akıllıca yafacebooktan buldum ben..birkaç kişi var, dukana uygun yiyecekler yapıp satıyolar..biz de alıyoruz :)))
Merak etme canım benim daha 5 ay artı 1 haftam var. Güçlendirmem ondan sonra bitecek. Bitince de korumada kilomu koruyabilme stresi olacağından büyük ihtimal buralarda olurum.Bende bugun kakao aldım kek hapıcam yarın canım çekti tarıflere baktıkça. Ben ataktayım daha sizin soyledikleriniz çok yabancı geliyor bana.doyetını bitince de buraya ugrayın olurmu yardıma ihtiyacım olursa soracak kımse yok cunki
Guclendirme koruma evreleri çokmu zoraynen ben de ööle düşünüyorum..birini hafif, diğerini daha planlı geçirmek..kafalar aynı çalışıyo bi yerden sonra galiba :)))) evet günler mecburen ard arda olucak..herşeyi düşünüp hesap etmekten fenalık geldi artık :))) aman yanlış bişi yapmiyim diye devreler yanıyo :))
Facebooktan gruplrı falan takip etmek de iyi oluyor insan kendisi de öğreniyor tarifler. Kadınlarımız akıllıHemen tıcarete dokulmuş valla akıllıca ya
Farklı tarıflere açığızBir kez alayım da sonra taklit ederim ben onlarıÇok pahalı yoksa
Tamam ozamanMerak etme canım benim daha 5 ay artı 1 haftam var. Güçlendirmem ondan sonra bitecek. Bitince de korumada kilomu koruyabilme stresi olacağından büyük ihtimal buralarda olurum.
Çok zor değil ve tabi ki seyire göre çok daha rahat. Ama zeyna ve ben kilomuzu geri almaktan ölesiye korktuğumuz için böyle pimpirikliyizGuclendirme koruma evreleri çokmu zor
Haklısın ipleri bırakmamak lazım zira ben musaıtimÇok zor değil ve tabi ki seyire göre çok daha rahat. Ama zeyna ve ben kilomuzu geri almaktan ölesiye korktuğumuz için böyle pimpirikliyizKesinlikle kurallara uymak gerekiyor bu evrede de ama seyire göre daha kolay merak etme :) Kurallara uyarsan çok iyi kilo falan almıyorsun, hatta bazıları vermeye de devam ediyor biraz. Ama nasıl olsa zayıfım artık diye insan ipleri elinden bırakabiliyor o zaman sorun.
Canım sana bir kek tarifi vereyim. 2 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı, bir ça bardağı kadar süt, 1 yemek kaşığı tatlandırıcı, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 yumurta. Kaşıkla iyice karıştır. Dört küçük (çorba kasesinden daha küçük) kaseye veya kupaya koy, mikrodalgada 4 dakikada süper oluyor. Mikrodalgan yoksa aynı bu tarifi tencerede, kekleri koyduğun kupaları yarısına kadar dolu tencereye koyup üzerini kapatarak pişirebilirsin. O zaman 20 dakika falan sürüyor ama tenerenin kapağıyla tencere arasına bir havlu koymalısın.Bende bugun kakao aldım kek hapıcam yarın canım çekti tarıflere baktıkça. Ben ataktayım daha sizin soyledikleriniz çok yabancı geliyor bana.doyetını bitince de buraya ugrayın olurmu yardıma ihtiyacım olursa soracak kımse yok cunki
Mıkrodalgam varda çok zararlıymıs oyuzden kaldırdım bende.tarıf için sağol yarın yapayım bunuCanım sana bir kek tarifi vereyim. 2 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı, bir ça bardağı kadar süt, 1 yemek kaşığı tatlandırıcı, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 yumurta. Kaşıkla iyice karıştır. Dört küçük (çorba kasesinden daha küçük) kaseye veya kupaya koy, mikrodalgada 4 dakikada süper oluyor. Mikrodalgan yoksa aynı bu tarifi tencerede, kekleri koyduğun kupaları yarısına kadar dolu tencereye koyup üzerini kapatarak pişirebilirsin. O zaman 20 dakika falan sürüyor ama tenerenin kapağıyla tencere arasına bir havlu koymalısın.
Bu tarifte sakıncalı, tolere falan hiç bir şey yok. Aynı tarife kakao da ekleyebilirsin çok istiyorsan ama ben bir kez koydum hiç de gerek yokmuş tolere kullanmaya dedim.
İnanma sen onlara :) Mikrodalgasız bu diyeti bitiremezdim herhalde, ya da bitirirdim de çok lezzetsiz bitirmiş olurdumMıkrodalgam varda çok zararlıymıs oyuzden kaldırdım bende.tarıf için sağol yarın yapayım bunu
Migroslarda oluyor ama oturduğun yere bağlı bu. Edinmeye çalışırsan iyi olur çünkü çok daha güzel.Bende yulaf kepegi var ama karısımı yok bulamadım internetten sıparıs veremıyorum kredı kartı kullanmadıgım için.
Vallahamı yaparım ozamanİnanma sen onlara :) Mikrodalgasız bu diyeti bitiremezdim herhalde, ya da bitirirdim de çok lezzetsiz bitirmiş olurdumDüşün aylarca nerdeyse her gün bu keki yaptım ben Sbahları da tuzlusunu yapıyordum lor falan da ekleyerek.
Bizim bursa jet migros var yulaf kepeği var sadeceMigroslarda oluyor ama oturduğun yere bağlı bu. Edinmeye çalışırsan iyi olur çünkü çok daha güzel.
Evet uygun :) Yazarı erkek olunca pek de hamarat değil amaVallahamı yaparım ozaman
Beb dukanamca diye bi sayfayı takıp edıyorum uygunmu o sayfa acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?