Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende bugun kakao aldım kek hapıcam yarın canım çekti tarıflere baktıkça. Ben ataktayım daha sizin soyledikleriniz çok yabancı geliyor bana.doyetını bitince de buraya ugrayın olurmu yardıma ihtiyacım olursa soracak kımse yok cunki

Merak etme canım benim daha 5 ay artı 1 haftam var. Güçlendirmem ondan sonra bitecek. Bitince de korumada kilomu koruyabilme stresi olacağından büyük ihtimal buralarda olurum.

Guclendirme koruma evreleri çokmu zor

Guclendirme koruma evreleri çokmu zor
Çok zor değil ve tabi ki seyire göre çok daha rahat. Ama zeyna ve ben kilomuzu geri almaktan ölesiye korktuğumuz için böyle pimpirikliyiz Kesinlikle kurallara uymak gerekiyor bu evrede de ama seyire göre daha kolay merak etme :) Kurallara uyarsan çok iyi kilo falan almıyorsun, hatta bazıları vermeye de devam ediyor biraz. Ama nasıl olsa zayıfım artık diye insan ipleri elinden bırakabiliyor o zaman sorun.

Haklısın ipleri bırakmamak lazım zira ben musaıtim
Bugun hiç zorlanmadım oysa ağzım bosdurmaz benim. Otuz mekık cektım yarımsaat yurudum

Canım sana bir kek tarifi vereyim. 2 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı, bir ça bardağı kadar süt, 1 yemek kaşığı tatlandırıcı, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 yumurta. Kaşıkla iyice karıştır. Dört küçük (çorba kasesinden daha küçük) kaseye veya kupaya koy, mikrodalgada 4 dakikada süper oluyor. Mikrodalgan yoksa aynı bu tarifi tencerede, kekleri koyduğun kupaları yarısına kadar dolu tencereye koyup üzerini kapatarak pişirebilirsin. O zaman 20 dakika falan sürüyor ama tenerenin kapağıyla tencere arasına bir havlu koymalısın.
Bu tarifte sakıncalı, tolere falan hiç bir şey yok. Aynı tarife kakao da ekleyebilirsin çok istiyorsan ama ben bir kez koydum hiç de gerek yokmuş tolere kullanmaya dedim.

Mıkrodalgam varda çok zararlıymıs oyuzden kaldırdım bende.tarıf için sağol yarın yapayım bunu

Bende yulaf kepegi var ama karısımı yok bulamadım internetten sıparıs veremıyorum kredı kartı kullanmadıgım için.

Mıkrodalgam varda çok zararlıymıs oyuzden kaldırdım bende.tarıf için sağol yarın yapayım bunu
İnanma sen onlara :) Mikrodalgasız bu diyeti bitiremezdim herhalde, ya da bitirirdim de çok lezzetsiz bitirmiş olurdum Düşün aylarca nerdeyse her gün bu keki yaptım ben Sbahları da tuzlusunu yapıyordum lor falan da ekleyerek.

Vallahamı yaparım ozaman
Beb dukanamca diye bi sayfayı takıp edıyorum uygunmu o sayfa acaba

Migroslarda oluyor ama oturduğun yere bağlı bu. Edinmeye çalışırsan iyi olur çünkü çok daha güzel.
Bizim bursa jet migros var yulaf kepeği var sadece bunun için lredı kartımı alayım şimdi
Buyuk mıgrosa gideyim alayım bıkac paket bicaresını bulmam lazım sureç uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…