Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bunu tuzlu olarak ben de çok yaptım canım..ben bazen hamuruna azıcık salça ve kekik, en üstüne de azıcık beyaz peynir koyup çakma pizza yapıyorum..enfesssss oluyo, tavsiye ederim...ayy canım çekti şu an :)))

Kizlar bu sabah dususu gordum yarin sabah 15. Gun ve kilomu yazcam sabahi bekliyormmm heycanla bu arada bende seyirde 1 kasik salca kullabiyorum 1.5 kasik kakao bunlari kacamak sayilmiyo ya heryerde okudum

Günaydın nnnnnnn bugun atak 2.gune 1 kg vererek uyandım kızlarr bu munkunmu ya çok mutluyum ama şaşkınım

Kahvaltımı sündurmeyle yaptım yulaf hakkımı kekle yapmayı düşünüyorum ara öğünde.öğlene dünden kalan çorbam akşamada köfte düşünüyorum.

kızlar 4 gün atak yaptım.ama sadece 1,20 kg verebildim.regl dönemindeyim o yüzden olabilir mi?

canım nasıl yapıyorsun?ben kepeği aldım ancan ne krep yapabiliyorum ne ekmek ne kek.beceremiyorum bir türlü.mikrodalgada pişirebiliyor muyuz?en kolayından bana bir tarif verir misiniz lütfen :)

canım nerden alabiliriz ? bende alsam diyorum hiçbişey yapamıyorum ..

facebook'ta dukan diye ararsan bişeyler çıkıyo aslında..buradan isim vermemde sakınca olur mu bilemiyorum ama Gül'ün lezzetli...diye devam eden bi sayfa var..bu şekilde aratırsan bulabilirsin sanırım..ben gül hanımdan aldım bikaç kez ve memnun kaldım..çok şeker birisi..gerçekten bişeyler yapmaya üşenince kurtarıcı oluyo aldıklarım..bi de işte reçel tutturamıyorum ben, reçel filan aldım..çok iyi oluyo..

kızlar 4 gün atak yaptım.ama sadece 1,20 kg verebildim.regl dönemindeyim o yüzden olabilir mi?

kesinlikle regl dönemi yüzündendir..hiç kafana takma..birden gidebilir kilolar..birden gitmezse de üzülme, herkeste farklı oluyo..hızlandırmak için bitki çayları filan içiyolar genelde..tarçınla, karanfille, hatta kırmızı biberlerle karıştırıp..metabolizma hızlandırmak için..olmazsa onları denersin ilerde..ama daha çok erken..yeşil çay ve bol su içsen bile yeter şimdilik..

Kizlar bu sabah dususu gordum yarin sabah 15. Gun ve kilomu yazcam sabahi bekliyormmm heycanla bu arada bende seyirde 1 kasik salca kullabiyorum 1.5 kasik kakao bunlari kacamak sayilmiyo ya heryerde okudum

salça azıcık olursa atakta bile kullanılabiliyo, tercihe bağlı..ama kakao tolere besin..o da sorun değil, yenebilir o kadarcık..benim yediğim kakaolardan dağ olur :)))) tek tolere hakkımı kakaoda kullandım nerdeyse diyebilirim..

Yine sorularla karsınızdayım
Krem tartar ne işe yarıyor onun yerine kullanabılecegim bişey var mı. Pita ekmeği yapmak için.
Kek ekmek yaparken yağlı kağıt kullanabılıyor muyuz

Yine sorularla karsınızdayım
Krem tartar ne işe yarıyor onun yerine kullanabılecegim bişey var mı. Pita ekmeği yapmak için.
Kek ekmek yaparken yağlı kağıt kullanabılıyor muyuz

krem tartar yumurta ile çırpılınca kıvam veren beyaz bişi..bence çok da gerekli değil..ama pita ekmeğinde şart mı onu bilemiyorum maalesef..onsuz da bi deneyebilirsin belki..yağlı kağıt her zaman kullanabilirsin..

Sağol canım haftaya bitki çayına başlıyorum hemen

Aldıklarını seyir döneminde kullanabiliyorsun dimi atakta reçel yasak sanırım?bir de krep ya da dukan ekmeğini atakta yiyebiliyor muyum yoksa sadece seyir mi?teşekkürler tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…