Bir ara başka yere falan giderseniz alır stok yaparsın :)Bizim bursa jet migros var yulaf kepeği var sadecebunun için lredı kartımı alayım şimdi
Buyuk mıgrosa gideyim alayım bıkac paket bicaresını bulmam lazım sureç uzun
İnanma sen onlara :) Mikrodalgasız bu diyeti bitiremezdim herhalde, ya da bitirirdim de çok lezzetsiz bitirmiş olurdumDüşün aylarca nerdeyse her gün bu keki yaptım ben Sbahları da tuzlusunu yapıyordum lor falan da ekleyerek.
Guclendirme koruma evreleri çokmu zor
İnanma sen onlara :) Mikrodalgasız bu diyeti bitiremezdim herhalde, ya da bitirirdim de çok lezzetsiz bitirmiş olurdumDüşün aylarca nerdeyse her gün bu keki yaptım ben Sbahları da tuzlusunu yapıyordum lor falan da ekleyerek.
Canım sana bir kek tarifi vereyim. 2 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı, bir ça bardağı kadar süt, 1 yemek kaşığı tatlandırıcı, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 yumurta. Kaşıkla iyice karıştır. Dört küçük (çorba kasesinden daha küçük) kaseye veya kupaya koy, mikrodalgada 4 dakikada süper oluyor. Mikrodalgan yoksa aynı bu tarifi tencerede, kekleri koyduğun kupaları yarısına kadar dolu tencereye koyup üzerini kapatarak pişirebilirsin. O zaman 20 dakika falan sürüyor ama tenerenin kapağıyla tencere arasına bir havlu koymalısın.
Bu tarifte sakıncalı, tolere falan hiç bir şey yok. Aynı tarife kakao da ekleyebilirsin çok istiyorsan ama ben bir kez koydum hiç de gerek yokmuş tolere kullanmaya dedim.[/
canım tarif için sağol şimdi gördüm.akşam deniyorum hemen.
facebooktan buldum ben..birkaç kişi var, dukana uygun yiyecekler yapıp satıyolar..biz de alıyoruz :)))
canım nerden alabiliriz ? bende alsam diyorum hiçbişey yapamıyorum ..
kızlar 4 gün atak yaptım.ama sadece 1,20 kg verebildim.regl dönemindeyim o yüzden olabilir mi?
Kizlar bu sabah dususu gordum yarin sabah 15. Gun ve kilomu yazcam sabahi bekliyormmm heycanla bu arada bende seyirde 1 kasik salca kullabiyorum 1.5 kasik kakao bunlari kacamak sayilmiyo ya heryerde okudum
Yine sorularla karsınızdayım
Krem tartar ne işe yarıyor onun yerine kullanabılecegim bişey var mı. Pita ekmeği yapmak için.
Kek ekmek yaparken yağlı kağıt kullanabılıyor muyuz
kesinlikle regl dönemi yüzündendir..hiç kafana takma..birden gidebilir kilolar..birden gitmezse de üzülme, herkeste farklı oluyo..hızlandırmak için bitki çayları filan içiyolar genelde..tarçınla, karanfille, hatta kırmızı biberlerle karıştırıp..metabolizma hızlandırmak için..olmazsa onları denersin ilerde..ama daha çok erken..yeşil çay ve bol su içsen bile yeter şimdilik..
facebook'ta dukan diye ararsan bişeyler çıkıyo aslında..buradan isim vermemde sakınca olur mu bilemiyorum ama Gül'ün lezzetli...diye devam eden bi sayfa var..bu şekilde aratırsan bulabilirsin sanırım..ben gül hanımdan aldım bikaç kez ve memnun kaldım..çok şeker birisi..gerçekten bişeyler yapmaya üşenince kurtarıcı oluyo aldıklarım..bi de işte reçel tutturamıyorum ben, reçel filan aldım..çok iyi oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?