Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ekmeği nekasar yiyorsun peki çok yeyınce kılo almıyor musun.

Dukan yeterince zor, onu yapabilmeye odaklanın öncelikle. Güçlendirmeye geçince düşünürsünüz porsiyon küçültecekseniz bile. İki diyeti aynı anda yapmış olursunuz. Bir az yeme diyeti bir dukan. Ve daha etkili de olmaz. Çünkü dukanda etkinin görülebilmesi için yeterli miktarda protein almanız gerekiyor. Kendinizi aç bırakırsanız vücut kendini korumaya alır, yağlarını bırakmaz.

Hadi ya ozaman yemek lazım bol bol yahlarımdan kurtulmak istıyorum.çok sagol bugun atakın son gunu yarın seyire gecıyorum inşallah

Hadi ya ozaman yemek lazım bol bol yahlarımdan kurtulmak istıyorum.çok sagol bugun atakın son gunu yarın seyire gecıyorum inşallah

evet arkadaşlar, bu diyetin amacı kalori kısıtlaması yapmadan kilo vermeye çalışmak..ben önceden o kadar kalori kısıtlayıcı şeyler yaptım ki, sonra az yemek bana kilo verdirmedi, normal yemek ise kilo aldırdı..insanlar etrafımda neler neler yiyolardı, hiçbişey olmuyodu, ben azıcık ipin ucunu kaçırsam hemen şişiyodum..zaten o yüzden şu 6 kiloyu nasıl zor verdim..aman diyorum kalori kısıtlayan diyetlerden uzak durun ve kendinizi yemeye alıştırın..

Evett bugun 15. Gunum -4.6 kilo regl doneminde kesinlkle duruyo ama sonrasinda hemen dusuyo adim kadar eminim buna bana guvenin ve sakin bozmayin :) bol bol yesil cay icin odem atici isim burdan yazmam

Bi de ben grip oldum soguk alginligi hapi alsam kilo almam durur mu ya da artis gosterir mi yapanlar yasadi mi boyle bi durum

Bi de ben grip oldum soguk alginligi hapi alsam kilo almam durur mu ya da artis gosterir mi yapanlar yasadi mi boyle bi durum
Canım ilacını sen her halükarda al. Ödeme sebep olsa ne olacak ki ertesi gün geçer. Ama tylol hot içmeni önermem içinde şeker var direk. Onun diyabetikler için olanı varmış, bulabilirsen onu içebilirsin. Ama kötüysen iç yine de hastalık bu.

Kızlar zaten benim söz ettiğim şey normal insan yemesi değildi :) ben zaten çok yemek yemekten de kilo almış değilim çok abur cubur daha doğrusu çok şekerden kilo aldım ve karaciğer yağlanması insülin direnci ne ararsan çıktı 5 ocakta başladığımda tam 125 kiloydum bugün 114 boyum 180 oluncada tam gaz gitmişim :) gün boyuna yayılmış sürekli bir yeme alışkanlığı benim söz ettiğim ama şimdi ağzımı kapalı tutmayı öğreniyorum normal öğünlerimi yiyorum tabiki etimide sebzemide günlük yulaf kepeği hakkımıda ama bazı dukan uygulayıcılarında sınırsız ne yiyebilirim arayışı var sürekli anlatmaya çalıştığım şey buydu vermem gerekende daha 34 kilo var yani içimden liseli bir kız çıkacak nerdeyse

tabi tabi haklısın, çok da her dakika yemeye gerek yok..herşeyin normali iyi..yememizi de az değil, çok değil, normal tutmalıyız..abur cubur ben de seviyorum, özellikle tatlı şeyler.. ama tutmaya çalışıyorum her zaman kendimi..

Ben oğunlerimi atlamıyorum doyuyorumda ama onun hatıcınde aralarda bişeyler yemıyorum su içiyorum 2 yada 2.5 lıtre yatana kadar doğrumu yapıyorum yoksa kısıtlıyor muyum kendimi

Ben oğunlerimi atlamıyorum doyuyorumda ama onun hatıcınde aralarda bişeyler yemıyorum su içiyorum 2 yada 2.5 lıtre yatana kadar doğrumu yapıyorum yoksa kısıtlıyor muyum kendimi
Bu gayet iyi canım. Aralarda abur cubur vs. yeme alışkanlığından kurtulabilirsek ne mutlu bize zaten.. Ana öğünleri atlamamak yeterli.

Ben de cidden bu yüzden kilo aldım. Sürekli bilgisayar başındayım ve bilgisayar masamın etrafı tabaklarla, boş abur cubur ambalajlarıyla dolu olurdu hep

Seyirdeki dukanella ve dukan çıkolatasını drneyenınız varmı neler yaptınız tatlı olarak

bir tatlı delisi olarak dukanella yapıyorum ben sık sık..seviyorum da..ama damak zevki meselesi biraz da bu..bence dene, çok basit zaten..yumurtasız versiyonunu yapıyorum ama..çiğ yumurta fikri hoşuma gitmiyor benim..

bir tatlı delisi olarak dukanella yapıyorum ben sık sık..seviyorum da..ama damak zevki meselesi biraz da bu..bence dene, çok basit zaten..yumurtasız versiyonunu yapıyorum ama..çiğ yumurta fikri hoşuma gitmiyor benim..
Hay yaşa çiğ yumurtayı sevmiyorum onu nasıl yapıyorsun sadece yumurtayımı koymuyoruz içine

Bu gayet iyi canım. Aralarda abur cubur vs. yeme alışkanlığından kurtulabilirsek ne mutlu bize zaten.. Ana öğünleri atlamamak yeterli.
Yemek saatlerimin haricinde canım abur cubur ıstıyor ama gidip su içiyorum yada bıtkı çayı yapıyorum sarkmış gobegımı düşünüyorum ve vazgecıyorum gerçekten okadar sıkıldımki göbeğim midemi bulandırıyor tobe YArabbim gıydıgım yakışmıyor ki eşimin karsınıda çıkmaya utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…