Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Seni okudum bide ilk sayfalarda biri vardı öyle gaza geldim.babam çok huysuz daha yeni barıstık gene eezıllık cıkarmasından korkuyorum.yagsız kozde patlıcan var gittiğimiz yerde pişmiş domatesde var onları yıcem herkes gozumun önünde etler kofteler aman Allahım neyse bu yola çıktım ve uc kılo vermişim geri donulurmu
Koskoca uckılo verdim ama hebuz bitarafımdan belli değil nıye acaba

Et varsa yiyebilirsin ama tabi büyükbaş olması lazım.

Kızlar seyirimin ikinci gunundeyım bugun sp gunum şimdi kahvaltıdan once. tartıldım bir kılo almış gorunuyorum

Kızlar seyirimin ikinci gunundeyım bugun sp gunum şimdi kahvaltıdan once. tartıldım bir kılo almış gorunuyorum
Dolunaydandır :) Canım bu önemli değil, seyirin bşında böyle şeyler hepimize oldu. Bir süre sonra hızını yakalayacaksın yeniden. Yanlış bir şey yapmadıysan sorun yok.

Dolunaydandır :) Canım bu önemli değil, seyirin bşında böyle şeyler hepimize oldu. Bir süre sonra hızını yakalayacaksın yeniden. Yanlış bir şey yapmadıysan sorun yok.
Yapmadım dun sabah sundurme yaptım yanında kkıdıkın domates ve cay .öğlen doğalgaz elektrık olmadığı için yulafkepegınden kek yedim ve tarcınlı sut içtim aksamada malum yemeğe gitmiştik salata yedim sanırım salatanın yanında proteğin yemedıgımden oldu

evet biraz fazlaca sebze yemişsin, o da su tutmuş vücudunda..sorun yok..yağ değil bu 1 kilo..ilk sp gününde gidicek muhtemelen..bana sorarsan bu kadar sık tartılma..ben haftada 1 tartılıyorum şu an..seyir evresinde haftada 2 filan tartılıyodum..özellikle de sp günlerinden sonra tartıl..boşuna moralini bozma..önünde daha uzun bi yol var..hiç moralini bozmadan devam et, sonunda kazanan sen olucaksın..

Haklısın aslında ilkdefa kılo vermeye baslayımca heycan yaptım ama dediğin gibi haftada bir tartılcam.bidahada yemeğe çıkmıcam ay ne zormuş evın dışında diyetu uygulamak :-o
Gunumuz var haftaya giderken kendi yaptıklarımdan goturcem artık

Evet salatanın yanında protein yemediğinden olmuştur. Ama su tutulması sadece o hiç merak etme. Kilo verememişsindir dün için ama almamışsındır da. Su tutulması bugün sp yapınca geçer merak etme.

Gün müüüü Günlere falan gidenler için çok zor bu diyet. Kendi yaptıklarınızdan götürürseniz iyi olur. Sadece canının istemesi değil bir de baskılar ısrarlar... Seyirde haftada bir tartılmak daha iyi olabilir. Çünkü artı görünce özellikle ilk başlarda panik oluyor ve üzülüyor insan. Ama artılar eksiler olacak yani önemli olan sonuçta verebilmek. Haftalık tartılırsan artı görme ihtimali var olsa da çok daha az. Ve ilk başlarda olmaz, duraklama zamanlarında olur ancak. Güçlendirmede her gün tartılmaktan yanayım çünkü yanlış şeyler yapılabiliyor.

Çok teşekkırederım
Gun ıkı kişi kaldı sonra bıtıyor canım ceksede yapacak bişey yol artık bu yola baş koydum Allahın izniyle.

kızlar selam umarım herkes iyidir..cuma'ya kadar bende sp yapacağım..ama tavuk yemekten gına geldi resmen.çalıştığım için öğlen en kolayı haşlanmış tavuk yemek oluyor..başka fikri olan varsa sevinirim :)

az soğan ve baharatla köfte yoğur ama iyice yoğurman gerekiyor buzluğada az poşetle yağsız tavada çevirip pişir dukan diyeti tariflerimde çok tarif bulabilirsin tavuk köfte vs az biber domates 2 yumurtayla menemen yap

Ah ah ben napim, daha 6 ay oldu doğum yapalı, küçülmüş ama sarkık bi göbeğim var. Kıyafetlerle fena değil ama kıyafet olmayınca kötü, hem sıkılaştımam hem de daha da küçültmem gerek

Ah ah ben napim, daha 6 ay oldu doğum yapalı, küçülmüş ama sarkık bi göbeğim var. Kıyafetlerle fena değil ama kıyafet olmayınca kötü, hem sıkılaştımam hem de daha da küçültmem gerek
İkimizde aynıyız canın ya benimde sarkık oyuzden sıkılastırmak için yontem buldum onu yapıyorum dortgundur dene mutlaka hergun artırarak yap otuzla başla . Yere yat ayaklarını uzat ellerını basının yada kalcanın altına koy oayaklarını kaldır doksan derece olunce ındır ama ayakların yere degmiyecek bunu yap gobekte ağrı oluyor yanma yani ıkıncı günden ıtıbaren daha kolay yapıyorsun hergun yırmi ekle .bı bayan sarkan gobegını bu sekılde toplamıd ama bırakma sureklı yap

Aynı hareketi bende yapıyorum ama gnlük değil.
Spor salonu üyeliğim var hamilelik öncesi gittiğim, hamilelikte yüzdüğüm, şimdi de devam ediyorum ama hergün mümkün olmuyor maalesef
ama acaip koşuşturmacam var, iş, ev, bebek derken..

Atak evrem bitti, seyirdeyim şu an ama maalesef, agzıma bazı cıslardan sürdüm ben haftasonu

Kacamaklar için erken daha kız tut ağzını
Sarkan gobegını dusun bimngibi ozaman yemessin. Canım acayıp çikolata cekıyor ama gobegımın dumduz olacağını hayal ediyorum
O haraketı hergun yapsan işe yarar arada yapmakla olmaz canım.benim oğlum birbucuk yaşında onu uyutunca hemen haraket yapıyorum mekık cekıyorum

Aynen direk aklıma onun gelmesi lazım, sonra tatil, güneş, kum :)
aslında öyle tadımlık oldu cıslar, sadece ucundan.. yani yemedim sayılır neredeyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…