Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hay yaşa çiğ yumurtayı sevmiyorum onu nasıl yapıyorsun sadece yumurtayımı koymuyoruz içine

aynen canım..yumurtayı hiç koyma.biraz süt tozu, biraz kakao, göz kararı tatlandırıcı, kıvam için süt koyuyorum..kafama göre istediğim kıvamda yapıyorum..krep içine filan sürüceksem daha sıvı yapıyorum, dukanella gibi olsun istiyosam daha katı yapıyorum..zaten buzdolabına girince de katılaşıyor..yapa yapa kıvamını ve tadını daha iyi tutturuyo insan..içine biraz da fındık aroması koyuyorum, o zaman nutellaya daha çok benziyo :)

Çikolatasız yapamıyorum ya herşeyden mahrum kalayım ama çıkolatadan asla en azından bastırayım bıgun oğluma yedirirken kokladım durdum

Ben de cidden bu yüzden kilo aldım. Sürekli bilgisayar başındayım ve bilgisayar masamın etrafı tabaklarla, boş abur cubur ambalajlarıyla dolu olurdu hep
Sorma arkadaşım işyerindeki oda arkadaşımda benimle birlikte zayıflıyor şimdi kötü beslenme alışkanlıklarımla onu bile obez yaptım neredeyse :)

Sagol canim

Dün ödül öğünümde abartmış olabilirim Yemek normal bir porsiyondu ama pastadan çok büyük bir dilim almışım. Tamamını zaten yiyemedim. Sonrasında da azıcık çerez yedim. Onu yemesem iyiydi. Geçen haftaki ödülden sonraki kilomdan 100 gram yukarıdayım ama sadece. İnşallah bugünü güzel geçirip telafi ederim.

Bu odullerinizde normal yasoastamı yedin yanı pastanede yapılan yada evde yaglarla vs yaptığımız pastadan.aslında demek istedıgın şu diyetten oncekı yemekleremi donus yapılıyor yavas yavas

Bugun güne 800 gram vererek uyandım ve uc günde uc kılom gitti şaka gibi.bugun seyırin birinci gunu ve kahvaltıda yumurtamın yanında bır marul ve ıkı dılım domatesle basladım oglene tavuk aksamada karnıbahar ve kaynamış yumurta yıyeceğim yoğurtlayıp

Merhaba kızlar bugün atakta 6,günüm 85 kgla başladım bugün 81,300 kg oldum .Yarın seyir evrem başlıyor ilk gününü yine proteinmi yapsam ps mi yapsam :)) karar veremedim :))

Seyirin ilk günü nasıl gidiyor yağmurzerresi :)

Merhaba kızlar bugün atakta 6,günüm 85 kgla başladım bugün 81,300 kg oldum .Yarın seyir evrem başlıyor ilk gününü yine proteinmi yapsam ps mi yapsam :)) karar veremedim :))
Seyirin ilk günü protein sebze yapılıyor. Ben yanlış yapmıştım sonradan öğrendim :)

Çok güzel bir menü, kilo kaybın için de tebrikler

Hesapta yoktu cagıranda babam oda anlamaz öyle dıyetten falan çok ısrar eder bari patlıcan közde olandan yerim bide yahsız salata isterım diye duşundum

Hesapta yoktu cagıranda babam oda anlamaz öyle dıyetten falan çok ısrar eder bari patlıcan közde olandan yerim bide yahsız salata isterım diye duşundum
Közdeyse yiyebilirsin. Benim eski yazdıklarıma bak istersen neler çektim anne baba ısrarından. Üstelik evli olduğum ve haftada bir ancak gördüğüm halde Ama pes etmiyoruz tabi ki. Koskoca kadınlarız artık. Onları ısrarlarına boyun eğseydim daha 70 kilydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…