- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Canın cekunce kokla bırakAynen direk aklıma onun gelmesi lazım, sonra tatil, güneş, kum :)
aslında öyle tadımlık oldu cıslar, sadece ucundan.. yani yemedim sayılır neredeyse...
:) ehehheh , bu akşam dukenalla yapacam bi de kek yapıp dolaba atıcamCanın cekunce kokla bırak
Çok çabuk olmuş...Atak evrem bitti, seyirdeyim şu an ama maalesef, agzıma bazı cıslardan sürdüm ben haftasonu
Neler neler kokladım durdum aylarcaCanın cekunce kokla bırak
Neler neler kokladım durdum aylarca
Şu anda artık nutella söz konusu olduğunda bile öyle bir isteğim olmuyor fazla. Bugünlerde 58i yeniden görmeye odaklıyım. Güçlendirmenin kurallarından caymak da istemiyorum. Ama dördüncü haftadayım, bu hafta da 58 olamazsam artık su tutulması değil bir kilo almışım resmen demektir. 59,1di geçen spden sonra. Umutlu olmalıyım o yüzden ama çok da değilim. Ödül öğünümde biraz fazla yedim bence.hele ben kızımın her sabah yediği nutellaları ekmeğe sürerken ortadan çatliiam birgün zannettim :))))))
Merhaba hoşgeldin aramıza tabi ki katılabilirsin. Kilo bildirimi yapmıyoruz şu anda bir türlü tutturamadık aslında konuşulmuştu ama :)merhabaBen de dukan diyeti yapıyorum .Aranıza katılabilirmiyim ? Hangi gün kilo bildirimi oluyor ?
Yumruk taktıgı varya onu yaptınmı 14 günden fazla kılo vermediyseniz yapın yazıyorduŞu anda artık nutella söz konusu olduğunda bile öyle bir isteğim olmuyor fazla. Bugünlerde 58i yeniden görmeye odaklıyım. Güçlendirmenin kurallarından caymak da istemiyorum. Ama dördüncü haftadayım, bu hafta da 58 olamazsam artık su tutulması değil bir kilo almışım resmen demektir. 59,1di geçen spden sonra. Umutlu olmalıyım o yüzden ama çok da değilim. Ödül öğünümde biraz fazla yedim bence.
Bu arada internetten siparişlerim geldi. Bir daha söylemicemKargo parası çok fazlaydı bir kere. Benim hiç aklımda yoktu o Kız gayet güzel hazırlamış herşeyi sağolsun. Hatta hediye bile göndermiş yanında. Ama benim kendi yaptıklarım daha güzel oluyordu bence Onların yaptıklarının şekli daha güzel göründüğünden ben beceremiyorum diye düşünüyordum ama şekilmiş o sadece Benimkiler çok daha lezzetli ben de mi bu işe girsem haha
Hosgeldin aramız ben arada yapıyorum gaz gelıyor diye sende yapabılırsın. Şuan seyırdeyım . Sen atakta mısıntüh kilo bildirimi olunca insan motive oluyor.
Dedim ya tdımlık attım ağzıma, öyle yemelik değildi.Çok çabuk olmuş...
Bence düzelir cunki atakta su atılıyormus sanırım sende fazla yokmuş demekki seyirde yahlardan gidiyor4 gün atak+seyirde 5. gün, 700 gr gitmiş görünüyor.
Sebepler;
- Regl dönemi
- Sporu ihmal etme
- Ve ufak cıs lar
Sizce düzelecek mi ?
Hoşgeldinkızlarr bende başladım,bugün atakta 2. günümmm...72 kg ile başladım hadi hayırlısı :)
:) DOğumdan sonra 73 den indim yani sanırım epey su gitti, ondandır :)Bence düzelir cunki atakta su atılıyormus sanırım sende fazla yokmuş demekki seyirde yahlardan gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?