Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende başlamak istiyorum atak evresinde nelere dikkat etmeliyim neler yemeliyim lütfen yardım

hele ben kızımın her sabah yediği nutellaları ekmeğe sürerken ortadan çatliiam birgün zannettim :))))))
Şu anda artık nutella söz konusu olduğunda bile öyle bir isteğim olmuyor fazla. Bugünlerde 58i yeniden görmeye odaklıyım. Güçlendirmenin kurallarından caymak da istemiyorum. Ama dördüncü haftadayım, bu hafta da 58 olamazsam artık su tutulması değil bir kilo almışım resmen demektir. 59,1di geçen spden sonra. Umutlu olmalıyım o yüzden ama çok da değilim. Ödül öğünümde biraz fazla yedim bence.
Bu arada internetten siparişlerim geldi. Bir daha söylemicem Kargo parası çok fazlaydı bir kere. Benim hiç aklımda yoktu o Kız gayet güzel hazırlamış herşeyi sağolsun. Hatta hediye bile göndermiş yanında. Ama benim kendi yaptıklarım daha güzel oluyordu bence Onların yaptıklarının şekli daha güzel göründüğünden ben beceremiyorum diye düşünüyordum ama şekilmiş o sadece Benimkiler çok daha lezzetli ben de mi bu işe girsem haha

merhaba Ben de dukan diyeti yapıyorum .Aranıza katılabilirmiyim ? Hangi gün kilo bildirimi oluyor ?
Merhaba hoşgeldin aramıza tabi ki katılabilirsin. Kilo bildirimi yapmıyoruz şu anda bir türlü tutturamadık aslında konuşulmuştu ama :)

Yumruk taktıgı varya onu yaptınmı 14 günden fazla kılo vermediyseniz yapın yazıyordu

Çok çabuk olmuş...
Dedim ya tdımlık attım ağzıma, öyle yemelik değildi.
Tatlı severim ama hiçbir zaman çok tüketmedim, mesela benim nutella tüketme isteğim hiçbir zaman öyle fazla olmadı normal günlerde.
Annemelere gitmiştim, ve o kadar ikramın arasında bir iki tattım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…