Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Afiyet olsun. Bu arada tadımlık dediğiniz o bir lokmalara zaten biz kaçamak diyoruz, doyacak kadar yenilince zaten diyeti bozmuş oluyorsunuz. Neyse herkesin iradesi farklı. Bakalım sonuç nasıl olacak, sporu artırın bu aralar, yeşil çyı da öyle.

4 gün atak+seyirde 5. gün, 700 gr gitmiş görünüyor.
Sebepler;
- Regl dönemi
- Sporu ihmal etme
- Ve ufak cıs lar
Sizce düzelecek mi ?
İşte daha en baştan kaçamak yapınca böyle oluyor malesef. Bu diyette kurallara tam anlamıyla uymalısınız. Diğer diyetler gibi değil. Ufacık bir kaçamak, ya da sizin deyiminizle cıs bir iki ay duraklamaya bile sebep olabiliyor. Hatta artı görüyorsunuz birden bir ay önceki kilonuzda buluyorsunuz kendinizi. Ama siz daha o kadar ilerleyemeden bozmaya başladığınız için vücut diyet yaptığının tam farkına varamamış henüz sanırım. Yazık olmuş oysa atakta çok hızlı bir başlangıç görmek sizin de moralinizi düzeltirdi, eksileri gördükçe daha iradeli davranma gücü bulurdunuz kendinizde.

Canım,
Bu benim ikinci dukanım, ilkinde 2 ayda istediğim kiloya ulaştım, açıkçası yaptığımın doğru olmadığını çok çok iyi biliyorum ama işte fena oldu.
Atak biteli 2 gün olmuştu kaçamak yaptığımda, atağı tam anlamıyla yapmamam rağmen eskisi gibi sonuç alamadım şaşkınım.

İkinci kez yapınca da eskisi kadar etki etmiyor dukan. Daha uzun sürüyor.

benim siparişlerim de geldi canım..benimkiler çok güzel..değişik şeyler almıştım bu sefer..belki o yüzden güzel geldi ama mesela kurabiye filan vardı içlerinde, benim hiç yapamadığım şekilde süper olmuş :)) tabi damak tadı meselesi biraz da bu işler..sen de yapsana yaaaa..senden alalım biz de..yabancıya gitmemiş olur hem paralarımız hem emeklerimiz :))))

Eşim de diyor ki süt reçeli yap sat Daha sınav sonuçlarını giremedim bir kaç dersim için ben çooook yoğunum Kendime zor ypıyorum

Eşim de diyor ki süt reçeli yap sat Daha sınav sonuçlarını giremedim bir kaç dersim için ben çooook yoğunum Kendime zor ypıyorum
:) Ah ah benim hiçbirşeye vaktim olmuyor..
işten çık, eve koş bebekle ilgilen, yemek hazırla, fırsat kalırsa spora git, olmadı arkadaşlara kaç, ee dinlenmekte lazım, evin işleri ne olacak !

Tamamlamadan mı bırakmıştın ilkinde guclendirme ve korunmayı yapmadan

1 kez süt reçeli yapmaya kalktım, sorma evlere şenlik.. 1 sürü sütten kala kala 2 kaşık bişi kaldı :))) beceremedim kesinlikle ama o hali bile nasıl güzel olmuştu yaaaa..beceremediğim iyi olmuş, yoksa sürekli yapardım sanırım.

Hiç yemedim okadar güzel mi yav bu sut receli :)
Sutreceli dukanella haftada kacsefer tuketılebılıyor

Bence sadece fazla pişirmişsin canım :)

Hiç yemedim okadar güzel mi yav bu sut receli :)
Sutreceli dukanella haftada kacsefer tuketılebılıyor
Süt reçeli sadece süt ürünleri bakımından sınırlı. 1 litre sütten yapıyorsan 5e bölüp öyle tüketmelisin. Ve o gün başka süt içmemelisin. Dukanellayı ben hiç yapmadım malzemelerinin miktarını bilmiyorum. Süt reçelinde tolere yok o yüzden daha iyi.

Artık güçlendirmede olduğumuza göre süt ürünlerini çok kısmamıza gerek yok o yüzden yapıp yiyebilirsin aslında, pudingden falan çok daha iyidir bence :) Ben keklerin falan üzerine sürüyorum, yani bulduğum herşeyin üstüne sürüyorum, olmadı tatlı kaşığıyla dalıyorum Daha iki kez yaptım. Bu akşam da yapsam acaba perşembeye kalınca o zamanda yermiyim? Tolere yok ama süt ürünleri biliyorsun perşembeleri kaçınıyorum.

Çok sagol
İyiki varsınız valla yolsa eksiklerim çok olacaktı.internette nereye guvenecegını bilmıyor insan.birsuru dukanla ilgili siteler var ama soru işareti kalıyor

bööle karamel tadında bişi olmuştu, çok güzeldi gerçekten..kaşıklamıştım ben gidip gelip..ay tatlıda sınırım yok lanet olsun..hiçbişey baymıyor beni, günlerce yemek yemeyip tatlı yiyebilirim..çok acayibim ben..ama Allah bi irade vermiş çok şükür..yemiicem dedim mi ağzıma bişi sokmaları ve benim de sokmam mümkün değil..yoksa ben ne diyet yapması, tatlı krizinden öbür dünyayı boylamıştım tööbe tööbe :)))) ve haklısın en azından süt reçelinde tolere gıda filan yok..daha masum..süt işte..perşembeler dışında kasmamıza gerek yok..bak şimdi ya, kalkıp yapıcam sanırım :)))))

Evet bazı yerlerde yanlış bilgiler de var. Dikkatli olmalısınız.

canım bişi sorucam sana..şimdi ben hala 2 ödül yapmadım biliyosun cesaret edip de..güçlendirme bitti nerdeyse, 2 ödül yapamadım..benim şapşallığım tabi, neyse..bu hafta yapıcam ama, cuma günü öğlen bi küçük ödül yapsam, c.tesi de (akşam) büyük ödül..arka arkaya yapınca sıkıntı olur mu sence? offf karar veremiyorum ((

bi de 2 gün nişasta yapıcam ya (birini dün yaptım, birini de yarın düşünüyorum)..hepsi çok fazla gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…