- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Anaaaam sanırım guclendirme çok karışık bişey yav oerşembeler ne ıkıgun ustuste oduller ne
Ozaman bunu sevdimaslında çok basit canım ya, ama ben korkudan biraz abartıyorum sanırım..çok eğlenceli ve kolay aslında, miden bayram ediyo :)
Yaglıkagıt koyarsan kolay vıkar kalıptan ben öyle yaptımYükledim ilk dukan kekimi :))
Suyu bol içiyor musun dun temizliğe daldım su içmesim çok benımde agrıdı basımKizlar sp 2. Gundeyim basim
Agridi bugun cok..gecen hafta agri olmamisti bilemedim
Neden..
Kizlar sp 2. Gundeyim basim
Agridi bugun cok..gecen hafta agri olmamisti bilemedim
Neden..
Tamam canım teşekkür ederim yagmurzerresi :)Yaglıkagıt koyarsan kolay vıkar kalıptan ben öyle yaptım
Rica ederimTamam canım teşekkür ederim yagmurzerresi :)
Bence birisi küçük ödül olacaksa cidden yapabilirsin. Aslında ard arda olmasın deniyor ama herşeyden ikişer tane olunca imkansızlığını konuşmuştukcanım bişi sorucam sana..şimdi ben hala 2 ödül yapmadım biliyosun cesaret edip de..güçlendirme bitti nerdeyse, 2 ödül yapamadım..benim şapşallığım tabi, neyse..bu hafta yapıcam ama, cuma günü öğlen bi küçük ödül yapsam, c.tesi de (akşam) büyük ödül..arka arkaya yapınca sıkıntı olur mu sence? offf karar veremiyorum((
Bence tadı güzeldir bunun :) Zaten bu diyette yaptığımız şeylerin birşeye benzemesi için bayğı bir zaman gerekiyorYükledim ilk dukan kekimi :))
Canım, ilkinde atak yaptım, seyirin sonlarına doğru programım karıştı.Tamamlamadan mı bırakmıştın ilkinde guclendirme ve korunmayı yapmadan
herhangi birşeyden olabilir..sp günleri bende hiç başağrısı yapmadı..üstelik migren hastasıyım..belki hareketli bir gün geçirdiysen o yüzden ağrımış olabilir..ya da havadan filan..geçmiş olsun..baş ağrısı konusunda verebileceğim tek tavsiye ağrının geleceğini hissettiğiniz an ağrı kesici almanızdır..ağrı bir kere başlayınca durdurmak çok zor((
Günaydın, biraz geç oldu amagünaydın kızlar.
Bence sen rahat ol ve yap ne yapman gerekiyorsa. Zaten yeterince yavaş ilerledin. Ama bence herşeyi tam olarak eklemiş halinle en az bir ay güç2 yapmadan korumaya geçme. Güçlendirmeyi uzatman anlamına gelecek bu seni için büyük ihtimal. Ama bence böyle yapmalısın çünkü vücudunun alışmaya zamanı olamadı.bi de 2 gün nişasta yapıcam ya (birini dün yaptım, birini de yarın düşünüyorum)..hepsi çok fazla gibi geliyor
Acele etmene gerek yok, ben de sonlara doğru olduğunu düşünerek araştırmaya başlamıştım ama duraklamaya girdim süreç uzadı. Güçlendirmeyi de araştırdığım için onun moduna girmiştim artık çok zor oldu benim için.Ozaman bunu sevdim
Guclendirmeyi arastırmadım seyirin sonlarında araştırmaya baslıcam
Anladım şimdikilerde doğum kilon ozaman vucudumuzda sıkı olmadığı için sarkma oldu haliyle.toparlıcaz amaCanım, ilkinde atak yaptım, seyirin sonlarına doğru programım karıştı.
Bir nevi dukan kuralları çerçevesinde farklı bi diyet çıktı ortaya :)
Çine gittim 2 hafta, orada öyle yemek olayı kolay olmadığından zaten, minumumda beslenme oldu.
Geri göndüğümde, düğünüme sadece 2 ay kalmıştı ve ben bir koşusturmaca içine girdim.
Tatlı ve karbonhidrat yemedim hiç, acıkınca dayadım, ayran, et, sebze vs.
Tam anlamıyla bitmedi diyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?