Evet canım, topalayacağız inşallahAnladım şimdikilerde doğum kilon ozaman vucudumuzda sıkı olmadığı için sarkma oldu haliyle.toparlıcaz ama
Sen süpersin ya 55 benim olmam gereken kilo.75 le hamıle kaldım dogumsonrası on kılo gitti sut olsun dıye yedim yedim 70 oldum sonra 68 dustum ve kaldım.atakta 3 kılo verdim hamdolsun bıkacgundur tartılmıyorum :) gobegide halledebilirsek. Dukan dıyetı sarkmaları toparlıyormus bol proteğin alıyoruz ondan sanırımEvet canım, topalayacağız inşallah
72,8 i görmştüm, şu an 55 lerde seyrediyorum, bakalım :)
Bence sen rahat ol ve yap ne yapman gerekiyorsa. Zaten yeterince yavaş ilerledin. Ama bence herşeyi tam olarak eklemiş halinle en az bir ay güç2 yapmadan korumaya geçme. Güçlendirmeyi uzatman anlamına gelecek bu seni için büyük ihtimal. Ama bence böyle yapmalısın çünkü vücudunun alışmaya zamanı olamadı.
Cidden seninki bitmiş olmalıydı bir de değil mievet bayaa uzattım güçlendirmeyi ben..10 gün önce bitmiş olması gerekiyodu aslında ama bu şekilde yavaş yavaş gitmek daha doğru olucak benim için sanırım..şimdi de 2 ödül ve 2 nişastayı tam olarak yapıp bi süre devam edicem dediğin gibi..
Cidden seninki bitmiş olmalıydı bir de değil miBence hemen ekle artık Nereye kadar korkacaksın. Sonra sabrın taşar daha kötü olur spleri bile boşverirsin.
Bu arada yarın sp ne pişiricez
Ben de sıfır (neredeyse) yağlı kıyma çektirdim şimdi. Kıpkırmızı ettendi. Onlarla küçük köfteler yapıp haşlayayım diyorum. Kepek hakkımı da ona katabilirim. Ama kırmızı et sakıncalı olur mu acaba? Canım da çok istiyor bunucanım ben klasik 2 haftadır yaptığım şeyi yapıcam..çok iyi geldi bana..tavuk göğüs haşlayıp suyunu karabiberle içiyorum çorba gibi, tavukları da yiyorum :)))) basit de oluyo..yanında biraz yoğurt yerim sanırım, sütten uzak dururum..bi de ekmeğim var bikaç günlük..ekmek hakkımı da yerim oldu bitti :) sabah da tabi mutlaka yumurta
Bütün süt ürünlerinin toplamı 1 litreyi geçmemeli. Yoğurt süte göre daha masum hatta. En tehlikelisi süt. O bir bardağı geçmemeli. Ama yoğurt daha fazla yiyebilirsin. İki kaşıkla kendini sınırlamana gerek yok. Bir gün duraklamaya girersen sınırlarsın. Zaten yoğurtsuz çok zor oluyor. 1 litre süt ürünü tüketmek zaten düşük bir ihtimal.Seyirde sut tuketırsem bir bardak kadar tuketıyorum hergun değil peki yoğurtta sınır varmı hergun yıyorum cunki iki yemek kaşığı kadar bazen gecıyor bile
Ben güçlendirmede protein günü sadece bir tane olduğu için onu sıkı tutmak istiyorum o yüzden az süt ürünü, sen bana bakma canım :) Diğer günler ben de fazla tüketiyorum.Seyirde sut tuketırsem bir bardak kadar tuketıyorum hergun değil peki yoğurtta sınır varmı hergun yıyorum cunki iki yemek kaşığı kadar bazen gecıyor bile
kızlar kaç kg ile başladınız?kaç kg verdiniz?biraz bahseder misiniz lütfen?
Zeyna hayranım sana kilo fazlan bu kadar az olduğu halde o kadar güçlü bir iraden var ki. Benim kilom çok arttığı için tartıda o rakamı görünce iradeli hale geldim, senin öyle korkutucu bir sebebin de yok. Ama sıfır kaçamak, o kadar ay, tamamen hakkın olmasına rağmen güçlendirmeden çıkmaman hala süper vallahi.ben biraz kural dışıyım aslında..dukan testi bana kilo vermene gerek yok demişti..ama ben o halimleyken kendimi rahatsız hissediyordum.. o yüzden kilo vermeliydim ve başka hiçbir şekilde kilo veremiyordum.. o yüzden iyice araştırarak dukan yapmaya karar verdim..6 kilo vermek istedim ve sanırım 3 ayda filan verdim..vermem gereken kilo az olunca seyir oldukça yavaş geçti benim için..2 aydır da güçlendirme yapıyorum..6 kilo için 60 gün yapmak gerekiyor biliyorum ama ben çok çabuk kilo alabilen biri olduğum için daha dikkatli ve yavaş hareket ediyorum..güçlendirmenin 2. yarısına daha yeni geçiyorum tam anlamıyla..bikaç hafta daha bööle gidicem..
Valla bu dıyet sabır işi inşallah sabrederim ya.seyırı hadi atlatırım inşallahda guclendirmede korkuyorum nedense verdıgın her kıloya on gun konuluyor sanırım o korkutuyor birazdaben biraz kural dışıyım aslında..dukan testi bana kilo vermene gerek yok demişti..ama ben o halimleyken kendimi rahatsız hissediyordum.. o yüzden kilo vermeliydim ve başka hiçbir şekilde kilo veremiyordum.. o yüzden iyice araştırarak dukan yapmaya karar verdim..6 kilo vermek istedim ve sanırım 3 ayda filan verdim..vermem gereken kilo az olunca seyir oldukça yavaş geçti benim için..2 aydır da güçlendirme yapıyorum..6 kilo için 60 gün yapmak gerekiyor biliyorum ama ben çok çabuk kilo alabilen biri olduğum için daha dikkatli ve yavaş hareket ediyorum..güçlendirmenin 2. yarısına daha yeni geçiyorum tam anlamıyla..bikaç hafta daha bööle gidicem..
Evet rahat ol :) Markette bir kiloluk yoğurtlara bak o zaman anlarsın sınırın ne kadar yüksek olduğunu :) Ama o kadar da yemesen iyi olur zatenBende korkuyordum yoğurt yerken doya doya yıyim bari
Benim seyirim güçlendirmeden daha uzun sürmüştüValla bu dıyet sabır işi inşallah sabrederim ya.seyırı hadi atlatırım inşallahda guclendirmede korkuyorum nedense verdıgın her kıloya on gun konuluyor sanırım o korkutuyor birazda
Valla bu dıyet sabır işi inşallah sabrederim ya.seyırı hadi atlatırım inşallahda guclendirmede korkuyorum nedense verdıgın her kıloya on gun konuluyor sanırım o korkutuyor birazda
Zeyna hayranım sana kilo fazlan bu kadar az olduğu halde o kadar güçlü bir iraden var ki. Benim kilom çok arttığı için tartıda o rakamı görünce iradeli hale geldim, senin öyle korkutucu bir sebebin de yok. Ama sıfır kaçamak, o kadar ay, tamamen hakkın olmasına rağmen güçlendirmeden çıkmaman hala süper vallahi.
Bende tebrik ederim umarım almazsın, korktuğun gibi olmaz hiçbirşey.ah canım işte insan kilo vermek isteyip, az yediği halde veremeyince korkuyo da biraz..neler yapmışım yıllar içinde metabolizmama..şimdi biraz toparlandı sanırım metabolizmam..ama yine de hala emin olamıyorum..o yüzden bu kadar korkum..ya hemen kilo alırsam filan diye tırsıyorum..bunu atamıyorum bi türlü üstümden..bi de bööle zayıf olunca 1 kilo bile alsam hemen anlıyorum ben, pantolondan taşıyo hemen yanlarım filan..bütün bunlar beni çelik irade sahibi yaptı galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?