Bende tebrik ederim umarım almazsın, korktuğun gibi olmaz hiçbirşey.
Benim durumumda çok benziyor sana aslında, 55 kilodayım etrafım içi kilom iyi, dukan içim 52 olmalı, benim için 48.
Umarım bende yakalarım...
:) İnşallah vereceğiz bakalımevet durumumuz çok benziyo gerçekten..vücutta çok yağ olmayınca onları vermek de zor oluyo..ama oluyo en sonunda merak etme..teşekkür ederim güzel dileklerin için
Kızlar sut receli yapayım dedim sürekli karıstırmama rahmen dibi tuttu sut mut kalmadı cay brdahının yarısı kadar kıvamıda cıvık .siz nasıl yapıyorsunuz
Bu yeni bir yöntem değil eski. Biz dukan diyetiyle kilo veriyoruz. Reklamınızı başka yerde yapın lütfen.Kızlar zayıflamak için yeni bir yöntem varmış york testi diye bişey. Kişiye asıl kilo aldıran besin maddesini belirliyormuş ve ona göre bir diyet programı oluyormuş. Son yıllarda bütün dünya ilgi gösteriyor. Aslında düşünüldüğünde hiç de mantıksız değil su içsem yarıyor durumu için masum sandığımız birşey aslında bizi şişmanlatıyor olabilir burada da çok güzel yazıyor sizce durum ne? ...
Ben kısıp ateşte yapıyorum tamamen. Tarifi zaten biliyorsunuz karışık değil ama bence ateşi açık yapmış olabilirsiniz. Hiç tutmuyor benim, normal çelik tencerede yapıyorum.Kızlar sut receli yapayım dedim sürekli karıstırmama rahmen dibi tuttu sut mut kalmadı cay brdahının yarısı kadar kıvamıda cıvık .siz nasıl yapıyorsunuz
Teflonda yaptım ama dediğin gibi altını kısmadım kesin ondan oldu gitti canım malzemeler :) bidahakine öyle denicemBen kısıp ateşte yapıyorum tamamen. Tarifi zaten biliyorsunuz karışık değil ama bence ateşi açık yapmış olabilirsiniz. Hiç tutmuyor benim, normal çelik tencerede yapıyorum.
Altını iyice kıs bakalım nasıl olacak :) Facebookta da görüyorum insanlar hep dibinin tutmasından bahsediyor, benim olmadı ama.Teflonda yaptım ama dediğin gibi altını kısmadım kesin ondan oldu gitti canım malzemeler :) bidahakine öyle denicem
Sen ustalasmısın maşallah.Altını iyice kıs bakalım nasıl olacak :) Facebookta da görüyorum insanlar hep dibinin tutmasından bahsediyor, benim olmadı ama.
Ben usta değilim aslında iki kez yaptım dahaKarıştır karıştır yoruldum bu hafta dioten temizlikle uğraşıyorum onun yorgunluguda var kollarımda derman kalmayınca açtım altını bişey olmaz diye
Googleda dukandiyetitariflerim diye yaz ara, ilk çıkan siteye gir canım orada çok ayrıntılı bilgiler var. Oradan ön bilgi alabilirsin. Kitabı da eline geçince okursun. Ama mutlaka iyice araştırma yapana kadar bekle başlamak için, iyice öğrenmeden başlama yoksa hatan çok olur.bu gün tartıldım ve hayatımda gördüğüm en ağır kiloya ulaşmışım 92.7 boy 153 yaş 40 bu diyeti çok duydum bana nasıl başlamam gerektiği konusunda bir ön bilgi verecek arkadaş arıyorum kitapı alana kadar bulunduğum yer küçük bir yerleşim hemen alamadım ACİLL YARDIM lütfen
Guclendirme ve atak evrelerini yapmadınız mıİki yıl önce yaptım bu diyeti kızlar. 3-4 ay gibi bir sürede 82 den 64 lere düştüm. Hiçbir sağlık sorunu yaşamadım.
Ama sonra ne oldu? İnsan gibi yemediğim için şu anda 84 kiloyum.
Diyeti yapmak kolay bir şekilde kasıp veriyorsun ama sonrası çok çok önemli. Sakın benim hatamı siz yapmayın.
Tabi ki alırız hoşgeldiniz :)merhaba arkadaşlar bugün 4.günüm bitti seyire geçtim.5+5 yapıyorum benide aranıza alırmısınız biraz destek motive eder beni :) 3 kilo gitti şimdiye kadar
5+5 konusunda kararlı mısınız? Biraz sıkıcı olabiliyor ve kabızlığa daha çok sebep olabiliyor.merhaba arkadaşlar bugün 4.günüm bitti seyire geçtim.5+5 yapıyorum benide aranıza alırmısınız biraz destek motive eder beni :) 3 kilo gitti şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?