Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet durumumuz çok benziyo gerçekten..vücutta çok yağ olmayınca onları vermek de zor oluyo..ama oluyo en sonunda merak etme..teşekkür ederim güzel dileklerin için

Kızlar sut receli yapayım dedim sürekli karıstırmama rahmen dibi tuttu sut mut kalmadı cay brdahının yarısı kadar kıvamıda cıvık .siz nasıl yapıyorsunuz

Kızlar sut receli yapayım dedim sürekli karıstırmama rahmen dibi tuttu sut mut kalmadı cay brdahının yarısı kadar kıvamıda cıvık .siz nasıl yapıyorsunuz

işte benim de böyle oldu..hiç beceremedim ben..mydilemma bu işin uzmanı..ondan alalım tarifi..ben de yapmak istiyorum çok..

Bu yeni bir yöntem değil eski. Biz dukan diyetiyle kilo veriyoruz. Reklamınızı başka yerde yapın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kısıp ateşte yapıyorum tamamen. Tarifi zaten biliyorsunuz karışık değil ama bence ateşi açık yapmış olabilirsiniz. Hiç tutmuyor benim, normal çelik tencerede yapıyorum.

Ben kısıp ateşte yapıyorum tamamen. Tarifi zaten biliyorsunuz karışık değil ama bence ateşi açık yapmış olabilirsiniz. Hiç tutmuyor benim, normal çelik tencerede yapıyorum.
Teflonda yaptım ama dediğin gibi altını kısmadım kesin ondan oldu gitti canım malzemeler :) bidahakine öyle denicem

Karıştır karıştır yoruldum bu hafta dioten temizlikle uğraşıyorum onun yorgunluguda var kollarımda derman kalmayınca açtım altını bişey olmaz diye

Karıştır karıştır yoruldum bu hafta dioten temizlikle uğraşıyorum onun yorgunluguda var kollarımda derman kalmayınca açtım altını bişey olmaz diye
Ben usta değilim aslında iki kez yaptım daha Ama keşke altını açacağına karıştırmayı bıraksaydın Ben bırakıyorum beş on dakikada bir karıştırıyorum. Sonlara doğru biraz çok karıştırdım.

bu gün tartıldım ve hayatımda gördüğüm en ağır kiloya ulaşmışım 92.7 boy 153 yaş 40 bu diyeti çok duydum bana nasıl başlamam gerektiği konusunda bir ön bilgi verecek arkadaş arıyorum kitapı alana kadar bulunduğum yer küçük bir yerleşim hemen alamadım ACİLL YARDIM lütfen

Kitabı okumadan başlamayın kendinizi hazır hissetmeniz gerek hemde bilgilenmeniz lazım internettende ındırebılırsın kitabı okuyunca yardımcı olmaya calısırız sana.bende once kıtabı okudum ınternette araatırdım dukana inandım dukan testını yapıp kararımı yam olarak verdim.sonra malzemelerini hazırladım ve başladım.bi sabah kalkınca başlayayım diye baslanamıyor dıger diyetler gibi oyuzden hazırlıklarınıda tamamlaman gerek. Yulaf kepegi yagaız lor yoğurt layt sut yahsız et kıyma tavuk temel yenecekler.değişik tariflerle zevkli bi hal alan diyet surec uzun ama zevkli olacak inşallah bende yeniyim zaten on gun oldu baslayalı

Googleda dukandiyetitariflerim diye yaz ara, ilk çıkan siteye gir canım orada çok ayrıntılı bilgiler var. Oradan ön bilgi alabilirsin. Kitabı da eline geçince okursun. Ama mutlaka iyice araştırma yapana kadar bekle başlamak için, iyice öğrenmeden başlama yoksa hatan çok olur.

İki yıl önce yaptım bu diyeti kızlar. 3-4 ay gibi bir sürede 82 den 64 lere düştüm. Hiçbir sağlık sorunu yaşamadım.
Ama sonra ne oldu? İnsan gibi yemediğim için şu anda 84 kiloyum.
Diyeti yapmak kolay bir şekilde kasıp veriyorsun ama sonrası çok çok önemli. Sakın benim hatamı siz yapmayın.

Guclendirme ve atak evrelerini yapmadınız mı

merhaba arkadaşlar bugün 4.günüm bitti seyire geçtim.5+5 yapıyorum benide aranıza alırmısınız biraz destek motive eder beni :) 3 kilo gitti şimdiye kadar
5+5 konusunda kararlı mısınız? Biraz sıkıcı olabiliyor ve kabızlığa daha çok sebep olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…