- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
Haydi bakalım hayırlısı :) Heyecanla bekliyoruzHoşgeldin
Hayırlı olsun bende atakta uç kılo vermiştim seyırdeyım bir hafta oldu sabah tartılcam çok heyecanlıyım
Vucuduma bakınca bi fark yok şuan ama bilmıyorum bakalım.Haydi bakalım hayırlısı :) Heyecanla bekliyoruz
Hiç de verilmeyecek bir kiloda değilsin hiç merak etme. Seni çok iyi anlıyorum. Kitabını al oku, blogları araştır, motivasyon için de biz buradayız. Kararlı olursan incecik bir kız olabilirsin sen de. Dukan bir yandan zor ama bir yandan da kolay bir diyet. Çünkü aç kalmak zorunda değilsin ve verdiğin kilolar eğer güçlendirme evresini yaparsan kalıcı.mrb...
bende bıktım artık bu kilolarımdan..ne yaptıysam ne denediysem veremiyorum..ciddi ciddi depresyona giriyorum artık
daha yaşım 23..dolu dolu yaşayamadım hiç..hep kiloludum..o yüzden biraz içine kapanık biriyim
artık böyle olmak istemiyorum..dukana başlamaya karar verdim ama..destek alabileceğim kimsem yok çevremde
o yüzden geldim..lütfen yalnız bırakmayın benii..gerçekten bu yaza kadar incelmek istiyorum artık
boyum falan 1.70 kilo 95 maalesef...
reglimin bitmesini bekledim başlamak için..kitabı var bende iyice okudum kafama yattı..önemli olan aç kalmamak benim için zaten..yarın başlıcam artıkHiç de verilmeyecek bir kiloda değilsin hiç merak etme. Seni çok iyi anlıyorum. Kitabını al oku, blogları araştır, motivasyon için de biz buradayız. Kararlı olursan incecik bir kız olabilirsin sen de. Dukan bir yandan zor ama bir yandan da kolay bir diyet. Çünkü aç kalmak zorunda değilsin ve verdiğin kilolar eğer güçlendirme evresini yaparsan kalıcı.
canım hiç merak etme insanlar 130lardan iniyor kaçamak yapmassan başarıcaksın :)reglimin bitmesini bekledim başlamak için..kitabı var bende iyice okudum kafama yattı..önemli olan aç kalmamak benim için zaten..yarın başlıcam artık
64 kiloyken her kilo belli olur bence ama sen farkedemiyorsundur :) Çok sevindim kilo verebilmene.Gunaydınnnn bugun tartıldım 1 kg vermişim azmı bilmiyorum ama mutluyum cunki artık inişe geçtiiiim. Sanırım vucudumda giden kiloları gorebilmem için beş kılo kadar daha gitmesi lazım. Şuan 64 kiloya dustumkaldı 9 kilom
Ben gobeğime bakarak düşünüyorum verırp vermediğimi64 kiloyken her kilo belli olur bence ama sen farkedemiyorsundur :) Çok sevindim kilo verebilmene.
Mutlaka küçülür tabi ki, yağlar gidince ne olacak. Ama herkesin vücut yapısı farklı. Benim basenler problemliydi mesela. Oralardan gitmedi mi gitti ama taa en son benim istediğim hale (hemen hemen) geldi. Şimdi de yumuşaklıklar için falan spor düşünüyorum bakalım. Sarkma olmadı ama çok yumuşağımBen gobeğime bakarak düşünüyorum verırp vermediğimiya bu gobegi ne yapıcam ben günlük yuruyusler mekıkler tamam sadece soylediğin videoları çalışmıyorum onada vakıt bulamıyorum oğlundan çok haraketli ben çalışırken o biyerlere trmanmaya calısıyo atlıyo derken gidiyo benım konsantrasyon.
Kılolar gittikçe gobekte kuculurmu
Yumusaklıgı hiç sorma valla bizim sulalede genetik maalesef. Annemde hıc sarkma olmadı dorduncu doğumdan sonra ondada gobekte sarkma oldu ama ben birincide anneme döndüm resmenMutlaka küçülür tabi ki, yağlar gidince ne olacak. Ama herkesin vücut yapısı farklı. Benim basenler problemliydi mesela. Oralardan gitmedi mi gitti ama taa en son benim istediğim hale (hemen hemen) geldi. Şimdi de yumuşaklıklar için falan spor düşünüyorum bakalım. Sarkma olmadı ama çok yumuşağım
Evet evet tabi ki kolay ne olacak 30 günlük programlarla bile ne hale geliyor insanlar hiç merak etmeYumusaklıgı hiç sorma valla bizim sulalede genetik maalesef. Annemde hıc sarkma olmadı dorduncu doğumdan sonra ondada gobekte sarkma oldu ama ben birincide anneme döndüm resmen
İçimi rahatlattınya sagol gobetim kuculsunde aıkılastırma olayı Allahın izniyle kolay gerekırse yazın evın yakınındakı spor salonuna gıderim.kış olunca oğlumu hergun cıkaramıyorum anneme bırakıp giderim sıkılasırım. Taş gibi olucaz taaaşşş
Mayısta eşimin tarafında dugun var memleketine gidicez onların sulale incecik ozamana kadar kurtulucam Allahın izniyle bu halimle kıyafet bakmak gelmiyor içimden birbucuk yıldır ıkı etek ve uc gömlek le ıdare edıyorum bulundugum kıloyu kabul etmemek için alışveriş bile yapmadım okadar koydum kafaya.Evet evet tabi ki kolay ne olacak 30 günlük programlarla bile ne hale geliyor insanlar hiç merak etme
Rom ve acıbadem çok korkunçmuş canım sakın koymaBide dukanella yapıcam ama vanilya ve fındık aromam yok rom diye bi aroma buldum bide acıbadem var bunlarla tadı nasıl olur acaba.
Vanılya aromasında alkol var yazıyordu almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?