Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Mayısa kdar ohoooo neler neler olur

Bence tadı güzeldir bunun :) Zaten bu diyette yaptığımız şeylerin birşeye benzemesi için bayğı bir zaman gerekiyor Ben vazgeçtim şekilden tadına bakıyorum artık sadece
Alştım yapmaya artık :)) bu hafta işede başladım baya aç kaldım bozmadım ama 1,5 kilo almış gibi görünüyorum morelimde bozuldu ama bırakmayacağım .

Aç kalınca öyle oluyor canım takma kafana. Düzenin oturunca gider hep yeniden.
Teşekkür ederim iş yerinin ilk haftası olunca yemeğe fırsat bulamadım suyu düzenli içemedim :) yürüyüş yapamadım inşallah bu hafta herşey yoluna girecektir .İyiki varsınız

Merhaba arkadaşlar. ... uzun zamandır yazamadım ama yazdıklarınızı takip ettim....daha yeni katılan yola yeni başlayan arkadaşlar a kolay gelsin diyorum. ... uzak kaldığım dönem de güçlendirme 2 ye başladım ve yarısını tamamladım. ..şükür kilo almadan hatta kilo vererek devam ediyorum..... en son buraya yazdığım da 60 civarında idim şu anda 58 oldum....Bu kilo dukan testine göre 3 kilo az ama bana bir sıkıntısı yok.... egzersiz ve dikkat ile hem inceldim hem de daha sağlıklı olduğumu düşünüyorum. ...
Ben bu arada koruma evresi için baya bir araştırma yaptım. .. Sizlerin kullandığı tatlandırıcı ya da light ürünler kullanmadım. .. Çünkü ben ömür boyu sürecek bir yeme alışkanlığı planladım. .. benim bundan sonra ki Yaşantım da tatlandırıcı olacağını zannetmiyorum....Bu yüzden tercih etmedim diyelim sadece süt de light ürünler tercih ettim..... çok fazla canım tatlı istedi ise ödül de açılığımı bastırdım. Özellikle tatlandırıcı konusunda araştırma yapmanızı öneririm. ...15 tatil de köye gittik...zaten bana hep zayıf sin ne işin var diyet ile derlerdi....kimsenin haberi yok yani.... 1 hafta kaldım kafayı yedim emeklerim boşa gidecek diye....telefonuna karatay diyeti kitabını indirmiştim. ...köyde onu okudum...pratikte dukan a devam ettim ama günde 2 öğün yedim....leptin hormonu için. ... korumada karatay usulü beslenmeyi düşünüyorum. ...Bu 1 hafta benim için iyi oldu... Çünkü ben tereyağı ve zeytinyağı olmadan yapamam....zaten karatay da bu serbest....ama sınırlı. ...deneyimleri mi paylaşmak istedim....ben çok mutluyum. ..koruma için rehberim hazır ve dukan dan sonra fazlası ile kilo alsın diyenlerin sözleri boşa çıkacak inşallah. ...

Maşallah bıkmadan usanmadan devam:)
Bu tatlandırıcılar layt yruler diyet suresince değilmi zaten korumada normal hayata donmuyormuyuz tereyag şeker zeytinyag zeytin gibi yani

Maşallah bıkmadan usanmadan devam:)
Bu tatlandırıcılar layt yruler diyet suresince değilmi zaten korumada normal hayata donmuyormuyuz tereyag şeker zeytinyag zeytin gibi yani
Tamamladığımız zaman evreleri bizlerde normal yiyeceğiz kitapta öyle yazıyor .

Elbette serbest .... normal hayata dönüyoruz ama ben hep korku ile yaklaştı m koruma da direk normal düzene geçme konusunda...... Çünkü ben tatlı seven biriyim ve kendime güvenemedim. ... ve kendim için bir yol haritası bulma çabasına girdim..... Elbette bu tercih benim tercihim.....Herkes kendine ne uygun ise onu yapmalı. ...ama dukan başka .....dukan harika ..... iyi ki dukan ile tanıştım. ...

Kesinlikle dukan harika niye bukadar zaman tanısmamısım bilmem .

Zeyneppp tebrikler... Seni merak ediyordum biliyor musun ne zamandır yazmıyorsun diye. Herşey yolunda gittiği için çok mutluyum :) Korumada da başarılar canım inşallah korumada da çok başarılı olacaksın.

Bu konuda Zeynep'e katılıyorum. Korumada her şey serbest evet ama bu pankellere pizzalara saldıracağımız anlamına gelmiyor. Hepimiz seyir ve güçlendirme sırasında bir çok şey öğreniyoruz. Vücudumuz en zor testlerden zaten geçmiş oluyor. Koruma için de kendimize bir yol planı çizmeliyiz. Diyetteymiş gibi acı çekmeyeceğimiz, çok sınırlanmış hissetmeyeceğimiz, ama bizi yeniden kilo almamıza sebep olan o eski günlere de döndürmeyecek bir yol bulmalıyız. Bu Zeynep arkadaşımız için Karatay olmuş, başkası başka bir yol bulur. Sağlıklı ve aşırıya kaçılmayan bir yol olduktan sonra hiç sorun değil. Ben mesela Karatay düşünmüyorum ama aklımda başka birşeyler var, öyle korumaya direk dalmayı hayal bile etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…