Aslında ben de seni, zeyn a ve Cangnum u hep merak ettim ve takip ettim....ama yazmak için zamanım olmadı. ...biraz da gergin idim.... köyde kafayı yedim diyebilirim....mutfaktan hiç çıkmadım ve yemekleri kendime uygun pişirdim. .. ne de olsa diğerlerinin kaygısı yoktu.... Bu arada sizleri hep takip ettim ve moral kaynağı oldunuz bana..... Hepimizin yolu açık olsun....Zeyneppp tebrikler... Seni merak ediyordum biliyor musun ne zamandır yazmıyorsun diye. Herşey yolunda gittiği için çok mutluyum :) Korumada da başarılar canım inşallah korumada da çok başarılı olacaksın.
Şimdiden karar vermene gerek yok canım. Güçlendirmeyi yaparken biraz daha oturuyor birşeyler insanın kafasında. Şimdiden ömür boyu ne yapacağım diye düşünmeye başlarsan diyet hiç bitmeyecek diye düşünüp bıkkınlık yaşayabilirsin. Çünkü şu an diyetin zor olan evresindesin. Güçlendirmede insan o kadar diyette hissetmiyor artık ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyor. En önemlisi de ne yediğinde kilo aldığını, ne yemenin sana iyi ne yemenin kötü geldiğini, ne kadar yemenin doğru, hangi saatte yemen gerektiğini öğreniyorsun. Herkesin vücudu da farklı. Ekmek mesela kimini kötü etkiliyor kimini hiç etkilemiyor gibi. Seyirdeyken bunları anlayamazsın çünkü deneme yapamıyorsun kurallarla bağlısın sıkı bir şekilde ve sürekli veriyorsun zatenBol su perşembe proteğinleri ve tabak kucultme diye düşünüyorum ben sizce olur mu.tekrardan bi diyet hali ozaman beni çok kasar cunkş
Doğru ya öyle dusununce gercektende bitmicekmiş gibi geliyor korkuyorum ama bitaraftanda kılo verdiğimi gorsukce motıve oluyorum bugun farkettimki karnımda kuculme var resmen göbek attımŞimdiden karar vermene gerek yok canım. Güçlendirmeyi yaparken biraz daha oturuyor birşeyler insanın kafasında. Şimdiden ömür boyu ne yapacağım diye düşünmeye başlarsan diyet hiç bitmeyecek diye düşünüp bıkkınlık yaşayabilirsin. Çünkü şu an diyetin zor olan evresindesin. Güçlendirmede insan o kadar diyette hissetmiyor artık ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyor. En önemlisi de ne yediğinde kilo aldığını, ne yemenin sana iyi ne yemenin kötü geldiğini, ne kadar yemenin doğru, hangi saatte yemen gerektiğini öğreniyorsun. Herkesin vücudu da farklı. Ekmek mesela kimini kötü etkiliyor kimini hiç etkilemiyor gibi. Seyirdeyken bunları anlayamazsın çünkü deneme yapamıyorsun kurallarla bağlısın sıkı bir şekilde ve sürekli veriyorsun zaten
Rahat ol gerçekten de seyir bitince bir daha kilo almazsan asla bu kadar sıkı şekilde bir diyet yapmayacaksın. Güçlendirme korkutucu evet ama yemek bakımından çok daha rahat :)Doğru ya öyle dusununce gercektende bitmicekmiş gibi geliyor korkuyorum ama bitaraftanda kılo verdiğimi gorsukce motıve oluyorum bugun farkettimki karnımda kuculme var resmen göbek attım
Ben de daha önce yazmıştım belki ama güç2yi biraz uyarlamayı düşünüyorum. Yemeklerim ömür boyu protein ağırlıklı olsun istiyorum. Zaten bu işime gelir hep et süt balık seviyorumbenim koruma evrem güçlendirmeye benzeyecek muhtemelen..çok alıştım böyle yemeye ve zorlanmıyorum da..üstelik seviyorum yediklerimi..sadece daha rahat olucam, ağzıma fazladan 2 tane fındık attım diye üzülmeyeceğim en azından..ama kendim için konuşmam gerekirse hayat boyu yediklerime dikkat etmek ve hep tetikte olmak durumundayım..birşeyleri boşverdiğim an yeniden kilo alacağım net..neyse şu güçlendirme 2'yi bir atlatayım da hayırlısıyla..
Hhayırlı olsun.internetten kıtabı indirebilirsin.iyice oku devamında burda yardım eden arkadaşlar var sagılsun banada yardımcı oluyorlar. Dukan testını yaptınmımerhaba arkadaşlar.dukan diyetine bugün itibariyle başladım.elimde kitap yok ama internetten artık araştırabildiğim kadarıyla başladım.sizler atak evresini geçmişsiniz umarım sizi sıkmam.kitap almadan başladım sizce sorun olurmu?akşam yemeğinde saat sınırı varmı
merhaba arkadaşlar.dukan diyetine bugün itibariyle başladım.elimde kitap yok ama internetten artık araştırabildiğim kadarıyla başladım.sizler atak evresini geçmişsiniz umarım sizi sıkmam.kitap almadan başladım sizce sorun olurmu?akşam yemeğinde saat sınırı varmı
bazı sitelerde pdf eklemişlerdi bildiğim kadarıylapeki internetten kitap indirme olanağım varmı çok araştırdım yok.
bazı sitelerde pdf eklemişlerdi bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?