Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Zeyneppp tebrikler... Seni merak ediyordum biliyor musun ne zamandır yazmıyorsun diye. Herşey yolunda gittiği için çok mutluyum :) Korumada da başarılar canım inşallah korumada da çok başarılı olacaksın.
Aslında ben de seni, zeyn a ve Cangnum u hep merak ettim ve takip ettim....ama yazmak için zamanım olmadı. ...biraz da gergin idim.... köyde kafayı yedim diyebilirim....mutfaktan hiç çıkmadım ve yemekleri kendime uygun pişirdim. .. ne de olsa diğerlerinin kaygısı yoktu.... Bu arada sizleri hep takip ettim ve moral kaynağı oldunuz bana..... Hepimizin yolu açık olsun....

Bol su perşembe proteğinleri ve tabak kucultme diye düşünüyorum ben sizce olur mu.tekrardan bi diyet hali ozaman beni çok kasar cunkş

Bol su perşembe proteğinleri ve tabak kucultme diye düşünüyorum ben sizce olur mu.tekrardan bi diyet hali ozaman beni çok kasar cunkş
Şimdiden karar vermene gerek yok canım. Güçlendirmeyi yaparken biraz daha oturuyor birşeyler insanın kafasında. Şimdiden ömür boyu ne yapacağım diye düşünmeye başlarsan diyet hiç bitmeyecek diye düşünüp bıkkınlık yaşayabilirsin. Çünkü şu an diyetin zor olan evresindesin. Güçlendirmede insan o kadar diyette hissetmiyor artık ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyor. En önemlisi de ne yediğinde kilo aldığını, ne yemenin sana iyi ne yemenin kötü geldiğini, ne kadar yemenin doğru, hangi saatte yemen gerektiğini öğreniyorsun. Herkesin vücudu da farklı. Ekmek mesela kimini kötü etkiliyor kimini hiç etkilemiyor gibi. Seyirdeyken bunları anlayamazsın çünkü deneme yapamıyorsun kurallarla bağlısın sıkı bir şekilde ve sürekli veriyorsun zaten

Son düzenleme:
Doğru ya öyle dusununce gercektende bitmicekmiş gibi geliyor korkuyorum ama bitaraftanda kılo verdiğimi gorsukce motıve oluyorum bugun farkettimki karnımda kuculme var resmen göbek attım

benim koruma evrem güçlendirmeye benzeyecek muhtemelen..çok alıştım böyle yemeye ve zorlanmıyorum da..üstelik seviyorum yediklerimi..sadece daha rahat olucam, ağzıma fazladan 2 tane fındık attım diye üzülmeyeceğim en azından..ama kendim için konuşmam gerekirse hayat boyu yediklerime dikkat etmek ve hep tetikte olmak durumundayım..birşeyleri boşverdiğim an yeniden kilo alacağım net..neyse şu güçlendirme 2'yi bir atlatayım da hayırlısıyla..

Doğru ya öyle dusununce gercektende bitmicekmiş gibi geliyor korkuyorum ama bitaraftanda kılo verdiğimi gorsukce motıve oluyorum bugun farkettimki karnımda kuculme var resmen göbek attım
Rahat ol gerçekten de seyir bitince bir daha kilo almazsan asla bu kadar sıkı şekilde bir diyet yapmayacaksın. Güçlendirme korkutucu evet ama yemek bakımından çok daha rahat :)

Ben de daha önce yazmıştım belki ama güç2yi biraz uyarlamayı düşünüyorum. Yemeklerim ömür boyu protein ağırlıklı olsun istiyorum. Zaten bu işime gelir hep et süt balık seviyorum Haftanın iki günü de serbest olacak o günler canım ne istiyorsa makarna, pizza vs. yiyeceğim. Diğer günler makarna çok istersem yağsız ve tam buğday unundan yiyeceğim mesela.

Bugünkü kiloma 59,2 Spden sonra 59,7ydi. İnşallah 58i görücem. Sporumu her gün yapıyorum. Ama ekmek yiyemiyorum Yemeliyim biliyorum en çok kendim kurallarına uygun yapmalıyız deyip duruyorum ama elim gitmiyor. Kilom biraz düşsün istiyorum. Tuzunu çok az atıyorum herşeyin. Bu tatlı krizlerini de engelliyor bunu anladım Çünkü canım sürekli bir şekilde tuzlu istiyor, onun tatmin etmedikçe tatlı krizine geçiş yapamıyor

Zaman gecıyor ama alıştım iyice dukana sadece yulaf kepeği artık midem kaldırmıyor zorlanıyorum ya. Krep yapıyorum kek ekmek yapıyorum ama zor yutuyorum

merhaba arkadaşlar.dukan diyetine bugün itibariyle başladım.elimde kitap yok ama internetten artık araştırabildiğim kadarıyla başladım.sizler atak evresini geçmişsiniz umarım sizi sıkmam.kitap almadan başladım sizce sorun olurmu?akşam yemeğinde saat sınırı varmı

Hhayırlı olsun.internetten kıtabı indirebilirsin.iyice oku devamında burda yardım eden arkadaşlar var sagılsun banada yardımcı oluyorlar. Dukan testını yaptınmı

Saat sınırı varmı bilmem ama ben hegun aynı saatlerde yemeye dikkat ediyorum. Sabah 8 öğlen 2 aksam 7 de yiyorum arada sırada ara öğün yapıyorum

çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için.testi yaptım atak evresi 5 gün çıktı.benim 10 kilo fazlam var.kitap indirimedim çok araştırdım detaylı bilgi yok.sisin önereceğiniz sayfa varmı indirsem

Hoşgeldin ,saatlerde bi sınırlama yok istediğin saatte yiyebilirsin yinede gece yememekte fayda var :)

Herkese merhaba ve kiloların gittiği, yüksek moralli bir hafta diliyorum.
Diyet yapan ve diyet bitiminde eski haline dönmekten korkanlar için söyleyeceğim birkaç şey var benimde, daha öncede bahsetmiştim;
- 2012 subatta başladım ilk dukana, 56 kilo ile ve 2102 nisan sonunda 47 kilo idim.
Dukan testine göre olmam gereken kilo 52 olmalıydı ama.
Sonra devam edemedim tam kurallarıyla ama dukan ın asıl amacı olan kiloların verildiği dönem sonrası beslenme alışkanlığının bu kurallar çerçevesinde olması ilkesini kulağıma küpe ettim.
Sonra evlendim, yeni ve bol eğlenceli günlerimiz başladı sevgilimle, gezdik, yedik, içtik, sürekli arkadaşlarımızla dışarıda olduk, evde mutfakta tarifler denedim, misafirler aldım. Kilo almadım mı aldım ama 50 kilo olmuştum 1,5 sene içinde, ama 52 ye kadar esnek olabilirdim sınırı biliyordum.
Bu dönemde, güne bir haşlanmış yumurta ile başladım, peynir, zeytin yedim, ekmek yemedim, özel geceler ya da tatiller dışında alkol almadım, kola, meyve suyu gibi şekerli içecekler tüketmedim, çok acıktığım anlarda ayran içtim, yemeklerim hep ızgara oldu ama tatlı da yedim, dondurmada yedim, börek-çörek de yedim, kimseye dikkat ediyorum demedim ama her şeyde limitim vardı, abarttığım dönemler çok az oldu
Sonra Bebek yapmaya karar verdik ve ben kan değerlerimin yükselmesi için ilaçlar aldım, pekmezler içtim, biraz abartılı beslendim ve hamileliğimi öğrendiğimde 52,8 kilo idim. Aslında tam da olmam gereken kilodaydım.
Hamile kaldım ve 72,8 kilodayken bebeğim dünyaya geldi, bebeğim 6. ayındayken benim kilom 56 oldu yine ve ben gözüme 48i kestirdim, bundan sebeptir ki ben buradayım.

Uzun uzun anlattım ama, dukan bırakıldığında, edindiğiniz alışkanlıkları, dukanın temel ilkelerini elden bırakmazsanız hiç de kilo almıyorsunuz, ki ben dediğim gibi az daha sıksaydım 47 den gram yukarı çıkmazdım hamile kalıncaya kadar. Çok esnek ama dukan kuralları çerçevesinde devam eden beslenmemde hiç de deliler gibi kilo almadım.
Korkmayalım ve şu kiloları verelim önce, sonra da tedbiri elden bırakmayalım..

Slm
Ben de bugün başladım 90 kg ile
2 sen yine 90 la başlayıp 70 e inmiştim ama ne koruma ne dikkatt. 2 yıldır hiç önem vermedim.
Kurallara uyulursa hedefe ulaşmak ve korumak çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…