Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet baktım onlara çok detaylı değildi.kitap temin etmem şartmı sizce.eşim sinir olduğu için alamıyorum.çok kez diyet yapıp yarıda bıraktım spora yazıldım düzenli gitmedim diye.cesaret edip alamıyorum o yüzden internetten araştırarak başladım.

forumlara falan göz atabilirsin baştan aşağı genel olarak söylenmiş bütün şeyler aklında kalan şeyler olursa arkadaşlar zaten yardımcı oluyor fazlasıyla.Bol eksiler diliyorum :)

bende öyle insanlar ne kilolar vermişler bizde yapabiliriz dukanın diğerlerinden farkı kalıcı olması dikkat ettiğimiz takdirde.

Bence kitabı mutlaka alın, eşiniz son kez sinir olacak :) Kitap en az masraf kaynağı hem bir kez alıyorsunuz diyet boyunca et tavuk balık kepek vs alırken bir şey demeyecek mi eşiniz :) Kitabı okumadan mantığı aklınıza yatmayacak. İnternetten bir liste bulmuş onu yapıyormuş gibi olacaksınız ve mutlaka hatalar olacak. İnternette bloglarda bir sürü yanlış bilgi var. Facebook grupları da öyle sürekli yanlış bilgi verenlerle dolu ortalık.

Selam Tulin. ... ben de kitabı telefona indirdim... ne zaman bakma ihtiyacı hissettim i zaman baktım ..... kitap önemli bir rehber.... kesinlikle elinin altında olmalı. ... Google ücretsiz dukan pdf indir yaz.... sanırım ilk link olmalı onlardan birini aç. ... ben bir sürü kitap indirdim.... ve telefonumda hala kayıtlı. ..

Karışım kullanmıyor musun? Bir yolunu bulup sevmen lazım çünkü ömür boyu tüketeceksin..
Karışımım yok maalesef.yulaf kepegim var stok yaptım.sen nasıl tuketıyorsun ilk baslarda severek yedim ama ıkı gündür zorlanıyorum bugun pasta yaptım onu bile yiyemedim

Karışımım yok maalesef.yulaf kepegim var stok yaptım.sen nasıl tuketıyorsun ilk baslarda severek yedim ama ıkı gündür zorlanıyorum bugun pasta yaptım onu bile yiyemedim
Ben karışım tüketiyorum, o çok daha iyi tat olarak. Herşey yapıyorum ben onunla. O benim tatlım tuzlum ekmeğim böreğim herşeyim :) Bırak deseler bırakmak istemem açıkçası değil ki zorlanarak yemek..

Bu karısım ne iyiymiş ozaman ya elimdekileri bitirmem lazım sonra onu alayım bişekişde

arkadaşlar benim bi sorum olucak zeroyu ne sıklıkla içiosunuz avaşlatırmı kilo vermemizi her gün iki kutu içiorum

arkadaşlar benim bi sorum olucak zeroyu ne sıklıkla içiosunuz avaşlatırmı kilo vermemizi her gün iki kutu içiorum
Selülit açısından biri geçmeseniz iyi olur ama kilo verme hızını yavaşlatacağını sanmıyorum. Herkesin bünyesi farklı ama.

ben de korumaya geçsem de kepek hakkım 4 - 4.5 kaşık olsa diye bakıyorum valla..o kadar seviyorum kepekle yaptığım şeyleri..hem kepeği, hem karışımı seviyorum..belki de daha gerçekten sevdiğin şeyi bulamamışsındır..daha değişik kekler, poğaçalar, ekmekler denesen..biraz daha tarif araştır istersen..ööle çok çeşit var ki aslında..mutlaka seveceğin bişey bulacaksın eminim..

Şimdiye kadar uc cesit kek yaptım.iki çeşit ekmek bugünde yaspasta tarzı bişey yaptım.mecbur alılıvam baska yolu yok oğunlere bolucem alısana kadar

Slm
Ben de bugün başladım 90 kg ile
2 sen yine 90 la başlayıp 70 e inmiştim ama ne koruma ne dikkatt. 2 yıldır hiç önem vermedim.
Kurallara uyulursa hedefe ulaşmak ve korumak çok basit
selam hoşgeldiniz testinizi yaptınızmı?

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar. Epeydir yazmadım ama hep takip ettim sizleri.Ben seyirdeydim son yazdığımda ve dukan testine gore 23 şubatta 56 kg ile güçlendirmeye geçmem gerekti. Yarıyıl tatilinde memlekete gittim ve çok zordu inanın insanlara laf anlatmak. Tatile gittiğimde 58.5 kg dım. Neyseki herkese restimi çekerek kural dışı hiçbirşey yemedim. Bugün tartıya çıktım biraz da korkarak AMA.....tartı 54.1 gösterdi. Sevinçten çıldırdı,daha 14 gün vardı oysa güçlendirme için. Ama diyet boyunca kaçamak yapmadım hiç, 20 gündür de tartılmıyordum. Bugün ps günümdü, devam ettim aynen. Kızlar ya nasıl güçlendirmeye geçicem ben, çok heyecanlı ve stresliyim. :-D

Resmen seyiri bırakmaya korkuyorum, çok alışmıştım bi de. Ama herkes çok zayıfladın daha fazla verme diyor, ben de artık fit olduğumu düşünüyorum ama hiç hazır değilim güçlendirme için, please help me....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…