- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Maşallah darısı bana bende seyırdeyım birhaftayı geçti inşallah basaracagız. Bende eşimin memeleketine gidicem mayısta nasıl laf anlatacagımı bilemiyorum ısrardan başka bişey istemiyorum reat cekicem bende ama sinir krızlerıde gwcirecegim kesinResmen seyiri bırakmaya korkuyorum, çok alışmıştım bi de. Ama herkes çok zayıfladın daha fazla verme diyor, ben de artık fit olduğumu düşünüyorum ama hiç hazır değilim güçlendirme için, please help me....
Bu çooook güzel bir şey ve mucizeviUzun bir aradan sonra merhaba kızlar. Epeydir yazmadım ama hep takip ettim sizleri.Ben seyirdeydim son yazdığımda ve dukan testine gore 23 şubatta 56 kg ile güçlendirmeye geçmem gerekti. Yarıyıl tatilinde memlekete gittim ve çok zordu inanın insanlara laf anlatmak. Tatile gittiğimde 58.5 kg dım. Neyseki herkese restimi çekerek kural dışı hiçbirşey yemedim. Bugün tartıya çıktım biraz da korkarak AMA.....tartı 54.1 gösterdi. Sevinçten çıldırdı,daha 14 gün vardı oysa güçlendirme için. Ama diyet boyunca kaçamak yapmadım hiç, 20 gündür de tartılmıyordum. Bugün ps günümdü, devam ettim aynen. Kızlar ya nasıl güçlendirmeye geçicem ben, çok heyecanlı ve stresliyim. :-D
Eşinin memleketiyse daha çok o laf anlatacak o zaman canım sen onunla konuş :) Bizde öyle oluyor. O yüzden kendi anne babamda zorlanıyorum en çok işte eşim onları bana bırakıyorMaşallah darısı bana bende seyırdeyım birhaftayı geçti inşallah basaracagız. Bende eşimin memeleketine gidicem mayısta nasıl laf anlatacagımı bilemiyorum ısrardan başka bişey istemiyorum reat cekicem bende ama sinir krızlerıde gwcirecegim kesin
Herşey çok iyi olacak hiç merak etme. Şu bir iki gün bir kilonun gidişatını gör derim ama. Sonra geçersin. Mesela cuma günü başlamak çok iyi oluyor. Perşembe sonrası tartılıyorsun ya o gün tam da bir haftan olmuş oluyor. Sp sonrası gününün tartı sonucu önemli çünkü. O da güçlendirmenin bir haftasının sonuna denk gelince güzel oluyor tavsiye ederim. Bir de yavaş geçmeye çalışma bence. Birden geçince bir kilo artışı olabiliyor ama yavaş geçenlerde de ekmeği ekleyince oluyor o artış yani ekmek eklenince oluyor yapacak bir şey yokResmen seyiri bırakmaya korkuyorum, çok alışmıştım bi de. Ama herkes çok zayıfladın daha fazla verme diyor, ben de artık fit olduğumu düşünüyorum ama hiç hazır değilim güçlendirme için, please help me....
Teşekkür ederim, umarim iyi olur herşey. Bir anda herşeyi dahil edemem sanırım, dediğin gibi tam da araştırma yapmamıştım açıkçası. Elbette kitabı okudum, internette baktım hep ama, ne biliyim hep daha çok uzak gibi geliyordu bana. Şükür hiç duraklama yaşamadım seyirde, kendimce mantık eşleştirmeleri yaptığım halde. Kaçamak demiyorum onu hiç yapmadım ama kornişon turşu yemedim mesela(tuzu en çok o çeker, sevmemde pek) onun yerine yerine acı biber turşusu, karnabahar ve havuç turşusu yedim, hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Şimdi güçlendirmeye hangi noktadan başlayacağımı bilemiyorum önce meyve ve bir dilim ekmek mi ekleyemiyorum,çiğ kuruyemiş, nişasta.... Amanın ne çok şey. Ödülü söyleyemiyorum bile.Sen nasıl bir giriş yapmıştın???Herşey çok iyi olacak hiç merak etme. Şu bir iki gün bir kilonun gidişatını gör derim ama. Sonra geçersin. Mesela cuma günü başlamak çok iyi oluyor. Perşembe sonrası tartılıyorsun ya o gün tam da bir haftan olmuş oluyor. Sp sonrası gününün tartı sonucu önemli çünkü. O da güçlendirmenin bir haftasının sonuna denk gelince güzel oluyor tavsiye ederim. Bir de yavaş geçmeye çalışma bence. Birden geçince bir kilo artışı olabiliyor ama yavaş geçenlerde de ekmeği ekleyince oluyor o artış yani ekmek eklenince oluyor yapacak bir şey yokEkmeği yavaş ekleyebilirsin ama yarım yarım. Kitabın o kısmını bir daha oku derim canlansın
O arkamda zaten ben kılolarımı çok kafaya taktıgım için kyafet bole almıyorum birbucuk yıldır oda uzuluyor oyuzden desteklıyor.kendi ailem bu halimden memnun degıl zaten oyuzden onlar tam destek babam hariçEşinin memleketiyse daha çok o laf anlatacak o zaman canım sen onunla konuş :) Bizde öyle oluyor. O yüzden kendi anne babamda zorlanıyorum en çok işte eşim onları bana bırakıyor
Teşekkür ederim, umarim iyi olur herşey. Bir anda herşeyi dahil edemem sanırım, dediğin gibi tam da araştırma yapmamıştım açıkçası. Elbette kitabı okudum, internette baktım hep ama, ne biliyim hep daha çok uzak gibi geliyordu bana. Şükür hiç duraklama yaşamadım seyirde, kendimce mantık eşleştirmeleri yaptığım halde. Kaçamak demiyorum onu hiç yapmadım ama kornişon turşu yemedim mesela(tuzu en çok o çeker, sevmemde pek) onun yerine yerine acı biber turşusu, karnabahar ve havuç turşusu yedim, hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Şimdi güçlendirmeye hangi noktadan başlayacağımı bilemiyorum önce meyve ve bir dilim ekmek mi ekleyeyim diyorum ,çiğ kuruyemiş, nişasta.... Amanın ne çok şey. Ödülü söyleyemiyorum bile.Sen nasıl bir giriş yapmıştın???
Sinir bozucu evet ama sonrasını düşününce pek kimseyi takmıyosun, eşine düşüyor görev.Bana uygun yemek yapmalarına kadar uyarmıştı milleti, yoksa da dışardan gidip aldı adamcağız kaç kere, ben de hiç aç kalmadımO arkamda zaten ben kılolarımı çok kafaya taktıgım için kyafet bole almıyorum birbucuk yıldır oda uzuluyor oyuzden desteklıyor.kendi ailem bu halimden memnun degıl zaten oyuzden onlar tam destek babam hariç
selam hoşgeldiniz testinizi yaptınızmı?
Ben direk daldımTeşekkür ederim, umarim iyi olur herşey. Bir anda herşeyi dahil edemem sanırım, dediğin gibi tam da araştırma yapmamıştım açıkçası. Elbette kitabı okudum, internette baktım hep ama, ne biliyim hep daha çok uzak gibi geliyordu bana. Şükür hiç duraklama yaşamadım seyirde, kendimce mantık eşleştirmeleri yaptığım halde. Kaçamak demiyorum onu hiç yapmadım ama kornişon turşu yemedim mesela(tuzu en çok o çeker, sevmemde pek) onun yerine yerine acı biber turşusu, karnabahar ve havuç turşusu yedim, hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Şimdi güçlendirmeye hangi noktadan başlayacağımı bilemiyorum önce meyve ve bir dilim ekmek mi ekleyemiyorum,çiğ kuruyemiş, nişasta.... Amanın ne çok şey. Ödülü söyleyemiyorum bile.Sen nasıl bir giriş yapmıştın???
Ben de her gün tartılıyorum daha iyi oluyor gerçekten. Ama artı görmeye kalbi dayanamayacak olanlar haftalık tartılsalar daha iyiEvet yaptım. 6 gün dedi. Pazarı da bağlarım muhtemen. Ve ilk gün hesabı -1,4 kg.
Çizelgemi yaptım tavsiye ederim.
Excel de mucizeler yarattım.
Ben günlük tartılmadan yanayım. Zira 1 gün artı görmek bir gün eksi görmek ilerde motivasyonu arttıracak. Örneğin + gördüğünüz gün daha dikkatli oluyorsunuz. beyaza ağırlık veriyorsun.
Yok benimki öyle bir uyarı yapmaz, zaten ben de herşeyimi hazırlayıp gidiyorum. Kaç gün kalacaksak o kadar yemeğim ekmeğim herşeyim paketlenmiş oluyor. Aç da kalıyorum bazen o zaman mangal yakıyor sağolsunSinir bozucu evet ama sonrasını düşününce pek kimseyi takmıyosun, eşine düşüyor görev.Bana uygun yemek yapmalarına kadar uyarmıştı milleti, yoksa da dışardan gidip aldı adamcağız kaç kere, ben de hiç aç kalmadım
Ben de her gün tartılıyorum daha iyi oluyor gerçekten. Ama artı görmeye kalbi dayanamayacak olanlar haftalık tartılsalar daha iyi
Onu yapmayı bıraktım ben çünkü ilk hafta yaptım biliyorsun kalbime inecekti. Bütün hafta üç beş kilo aldığımı düşündüm durdumişte o benim :) haftada 1, o da cuma günleri tartılıyorum sadece..ama mr. dukan demişti bunu.."haftada 1 gün, sp gününüzden sonra tartılın, gerçek kilonuz budur" diye...ben de buna inanmak istiyorum ve inanıyorum..size de tavsiye ediyorum
Onu yapmayı bıraktım ben çünkü ilk hafta yaptım biliyorsun kalbime inecekti. Bütün hafta üç beş kilo aldığımı düşündüm durdumHem de sp sonrası kilomdan daha düşük kilolar görüyorum ben normal günlerde
Guclendirme ve atak evrelerini yapmadınız mı
Guclendirme şartmış yoksa birden butun gıdalar gşrince metobolıMada şımarıyor maalesefSadece güçlendirme yapmadım. Hatam orada oldu. İstediğim kiloya düşünce şımardım. Aman nasılsa verebiliyorum dedim. İstediğim herşeyi yedim. Ha bugün bailıcam ha yarın derken bir bakmışım ki 84 kiloyum.
Guclendirme şartmış yoksa birden butun gıdalar gşrince metobolıMada şımarıyor maalesef
İnşallah istedıgın kıloya tekrar dusersin
Dukanın verdiği sayıyı yapmak gerekıyormuş.seyirde 1/1 yapıyorum burdakı guclendirmeye gecen arkadaşlar söylese çok rahat oluyor hem.illa sebze gununde sebze yemegine gerek yok ben o gun marul maydanoz domates biber salata yapıyorum içinede tavuk haslayım dıdıklıyorjm yada yumurta kaynatıp dogruyorumarkadaşlar seyir evresinde hangi yöntemi daha uygun görüyorsunuz? sebzeyle çok aram yok ben biber dolması,kabak dolmasıyla sp günlerini geçirmeyi düşünüyorum aynı zamanda proteyin ihtiyacını gidermiş olurum.dukan testinde atak günüm 3 günmüş bende 5 gün hatırlıyordum kendimi öyle hazırladım atak evresini bir iki gün uzatmamın herhangi bir faydası varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?