- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Karatay diyetine bi bak istersen onu da uygulayanlar varŞu an tekrar aynı gücü toplayamıyorum. Ve aklımda sürekli kilo verme düşüncesi olduğu için alıp duruyorum. İlk 72 iken tekrar başlamalıyım dedim bikaç ay önceydi ve şu an hala başlayamıyorum.
Tekrar Dukan mı yapsam yoksa yediklerime dikkat ederek yürüyüş mü eklesem bilemiyorum.
Merhaba bence bir doktora gitmelisin tiroitlerine baktırmanı tavsiye ederimŞu an tekrar aynı gücü toplayamıyorum. Ve aklımda sürekli kilo verme düşüncesi olduğu için alıp duruyorum. İlk 72 iken tekrar başlamalıyım dedim bikaç ay önceydi ve şu an hala başlayamıyorum.
Tekrar Dukan mı yapsam yoksa yediklerime dikkat ederek yürüyüş mü eklesem bilemiyorum.
Kızlar canım çok kuruyemiş çerez istiyorVarmı bildiğiniz yiyebileceğimm
Surimi alıp ince ince dilimleyip üzerine acı kırmızı toz biber döküp fırında 180 derecede on dakika pişirebilirsin. Aynen patates cipsi oluyor.Kızlar canım çok kuruyemiş çerez istiyorVarmı bildiğiniz yiyebileceğimm
Surimi alıp ince ince dilimleyip üzerine acı kırmızı toz biber döküp fırında 180 derecede on dakika pişirebilirsin. Aynen patates cipsi oluyor.
Hiiiiiiç yok canım özellikle böyle pişirince. Çiğ tadı güzel değil amatatlım balık tadı yok mu onda? varsa yiyemem çünkü, o yüzden soruyorum..balıkla ilişkim hamsi ile sınırlı diyebilirim..balık tadı yoksa direkt alırım..
Hiiiiiiç yok canım özellikle böyle pişirince. Çiğ tadı güzel değil ama
:) İlk defa duydum surimi googleden baktım bulursam alayım teşekkür ederim.Surimi alıp ince ince dilimleyip üzerine acı kırmızı toz biber döküp fırında 180 derecede on dakika pişirebilirsin. Aynen patates cipsi oluyor.
İnanın krizim tuttu eşimi gönderdim akşam akşam goji beri aldırdım reglde yaklaşıyo ya yedim biraz kesmedi ama neyse :)) Teşekkür ederimseyir evresinde miydin acaba hatırlayamadım..eğer öyleyse sadece gojibery yiyebilirsin..o da günde 2 çorba kaşığı kadar..onun dışında kuruyemiş yok ne yazık ki..ama dukan usulü cips filan yapsan belki biraz nefsini köreltebilirsin..
İnanın krizim tuttu eşimi gönderdim akşam akşam goji beri aldırdım reglde yaklaşıyo ya yedim biraz kesmedi ama neyse :)) Teşekkür ederim
İş çıkışı arkadaşa ev görmesine gittik ve deli gibi hamur işi çeşiti vardı onca ısrara rağmen yemedim atak evresinin ikinci günündeyim eve geldim köfte yedim saat 21.00 gibi geç olduğu için biraz vicdan azabı yaşıyorum. Yarın son atak günüm:))
Bayanlar yardim acilll ! Seyirdeyim ve kacamak yaptimregl dönemindeyim ve tatliya kurban gittim napmam lazim?
nasıl mayalıyorsun hangi sıcaklıktaGojyy berry atıştırmaya iyi. Ben kurusunu çok sevmem. 2 sene önce bahçeye 10 kök ektim. Yazn 3-5 tane yedim.
Dukan da geç diye bir şey yok. Köftede ekmek yoksa sömürsebilirsinn :)
Asalım seniiii
Artık yapacak bir şey yok. Sporla hemen aldığını vermelisin. Telafi etmek lazım ve bir gün sebze günü cezası ver kendine.
Yağsız sütü süt tozu katıp mayalıyorum. Çıkan yoğurdu süzüyorum. Tatlandırıcı ve kakao ile krema gibi çırpıyorum. Oluyor bana dukan usulu nutellaa :)
yuppi yuppi atak evresi üçüncü günüm ve son günüm 2.400 kilo gitti :))
nasıl mayalıyorsun hangi sıcaklıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?