Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Karatay diyetine bi bak istersen onu da uygulayanlar var

Merhaba bence bir doktora gitmelisin tiroitlerine baktırmanı tavsiye ederim

Kızlar canım çok kuruyemiş çerez istiyor Varmı bildiğiniz yiyebileceğimm

seyir evresinde miydin acaba hatırlayamadım..eğer öyleyse sadece gojibery yiyebilirsin..o da günde 2 çorba kaşığı kadar..onun dışında kuruyemiş yok ne yazık ki..ama dukan usulü cips filan yapsan belki biraz nefsini köreltebilirsin..

Surimi alıp ince ince dilimleyip üzerine acı kırmızı toz biber döküp fırında 180 derecede on dakika pişirebilirsin. Aynen patates cipsi oluyor.

tatlım balık tadı yok mu onda? varsa yiyemem çünkü, o yüzden soruyorum..balıkla ilişkim hamsi ile sınırlı diyebilirim..balık tadı yoksa direkt alırım..

Kızlar bana bi el atın cumartesi günü güne gidicem kendim yapıp goturcem kendi yıceğimi onun için deneyip çok beğendiğiniz tatlı tuzlu bişeyler varsa tarıf verırmısınız.ıkı çeşit yada tek cesıt farketmez.ogun aksılık protein gunum sebze yok.

İş çıkışı arkadaşa ev görmesine gittik ve deli gibi hamur işi çeşiti vardı onca ısrara rağmen yemedim atak evresinin ikinci günündeyim eve geldim köfte yedim saat 21.00 gibi geç olduğu için biraz vicdan azabı yaşıyorum. Yarın son atak günüm:))

Surimi alıp ince ince dilimleyip üzerine acı kırmızı toz biber döküp fırında 180 derecede on dakika pişirebilirsin. Aynen patates cipsi oluyor.
:) İlk defa duydum surimi googleden baktım bulursam alayım teşekkür ederim.

İnanın krizim tuttu eşimi gönderdim akşam akşam goji beri aldırdım reglde yaklaşıyo ya yedim biraz kesmedi ama neyse :)) Teşekkür ederim

İnanın krizim tuttu eşimi gönderdim akşam akşam goji beri aldırdım reglde yaklaşıyo ya yedim biraz kesmedi ama neyse :)) Teşekkür ederim

böyle zamanlarda ben bi ufak kase yoğurda tatlandırıcı, gojiberry ve bazen de azıcık kakao koyup yiyorum..tatlı krizine anında çözüm oluyo..dondurma gibi..hatta varsa biraz da fındık aroması koyunca harika olur..

Gojyy berry atıştırmaya iyi. Ben kurusunu çok sevmem. 2 sene önce bahçeye 10 kök ektim. Yazn 3-5 tane yedim.

Dukan da geç diye bir şey yok. Köftede ekmek yoksa sömürsebilirsinn :)

Bayanlar yardim acilll ! Seyirdeyim ve kacamak yaptim regl dönemindeyim ve tatliya kurban gittim napmam lazim?

Asalım seniiii
Artık yapacak bir şey yok. Sporla hemen aldığını vermelisin. Telafi etmek lazım ve bir gün sebze günü cezası ver kendine.

Yağsız sütü süt tozu katıp mayalıyorum. Çıkan yoğurdu süzüyorum. Tatlandırıcı ve kakao ile krema gibi çırpıyorum. Oluyor bana dukan usulu nutellaa :)

nasıl mayalıyorsun hangi sıcaklıkta

yuppi yuppi atak evresi üçüncü günüm ve son günüm 2.400 kilo gitti :))

Tebriklerrrrrrrr

nasıl mayalıyorsun hangi sıcaklıkta

Walla sıcaklık ölçmedim. Ama kendimi bildim bileli yoğurt mayalanır annemin evinde. bende yıllardır yalnız yaşıyorum ve hazır yoğurt hiç kullanmam.
Sütü ısıtıyorum ki yağsız hazır sütü kaynatmaya gerek yok. Serçe parmağımı ısıracak kadar sıcak olması yeter. Süt tozu ile yoğurdu pütürsüz çırpıyorum. Dua ediyorum. Sarıp kaloriferin yanına koyuyorum . Gece yapıp sabah alıyorum. Ben biraz ekşi severim.

Ben 2 sene önce dukan yaparken bu sitede dk da 10 mesaj yazılırdı. Motivasyon tavandı. haftanın belli günleri bildirim yapılırdı. Hatta dönem gurubuyla defalarca buluştuk ve şuan en yakınlarımdan diyebileceğim canım arkadaşımı burada tanıdım. Sanırım şuan pek aktif değil blog...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…