Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar geçmişten alıntılar yaptım. Biraz uzun ama lütfen okuyun ve not alın. Faydalı olacağına eminim
Sevgilerr

İpek...

Acı biber salçası dıkkatımı cektı benim yrfalı arkadasım var bana kendisi yapmış getırdı onu kullanabılır mıyım

bende normal yoğurt hep mayalıyorum süt tozuyla enteresan geldi

Acı biber salçası dıkkatımı cektı benim yrfalı arkadasım var bana kendisi yapmış getırdı onu kullanabılır mıyım

Ev yapımıysa sakınca yok çok abartmadann.

bende normal yoğurt hep mayalıyorum süt tozuyla enteresan geldi

Süt yağsız olduğundan normal yolla yapılan yoğurt cıvık sulu bişey oluyor. Ben onu ayran için kullanıyorum. Biraz daha kıvamlı olması için süt tozu ile mayalıyorum. hem süzünce labne niyetine dukan ekmeğine sürüp yiyorumm

deniycem hemen zaten light labne bulunmuyor şu ara piyasada

Bende suttozuyla yoğurdu çırpıyorum mayalıyorum.ekonomık oluyor hem mayalayınca layt yoğurtlar pahalı sutte öyle ama sütü fazla alıyorum iki kilo mayalıyorum bitince tekrar. Kalorıfere koymuyorum ben ekşi sevmiyorum diye ama iyice sarıyorum altı saat tutuyorum

Evet malesef pek aktif değil, az kişi var

Paylaşımlar için teşekkürler, motivasyon için çok daha fazla paylaşım ve birliktelik olmalı katılıyorum...

Son zamanlarda uygulamaya başladığım ve harika sonuçlar aldığım yoğurt mayalama ortamım şu şekilde;

- Fırını 10 dakika kadar 50 derecede çalıştırıp, iyice ısınmasını sağladıktan sonra kapatıyorum.
- Mayaladığım yoğurtları fırına koyup kapağını kapatıyorum ve 4,5 saat bekletiyorum.
- Sonra kapları alıp direk dolaba koyuyorum, taş gibi yogurtlarım oluyor :))

*** Fırına koyduğunuz kapların ağzı açık olmalı, dolaba koyarken kapatmalısınız
** Eee tabi ki ısıya dayanıklı kaplar olacak.

Geçenlerde biri grupta sanırım zeynanın ters düştüğü grupta :) şöyle bir soru sordu bende aynı soruyu sizlere sorayım akşam ne yediğinizde sabah daha çok eksi görüyorsunuz

Bunu denemedim hiç riske girmeyim diye ama denıycem inşallah

Geçenlerde biri grupta sanırım zeynanın ters düştüğü grupta :) şöyle bir soru sordu bende aynı soruyu sizlere sorayım akşam ne yediğinizde sabah daha çok eksi görüyorsunuz
Seyore geçtiğim den beri haftalık tartılıyorkm oyuzden bilemıyorum ama protegın gununden sonra tartılıyorumki artı gormeyim moralim bozulmasın dıye

Kesinlikle BALIKKKKK.
DOmatesi sebzeden saymıyorum ben. Domates soğan nane harika bir salata. yanında bolllll balık.
zaten gece acıkıyor insan balık ne kadar doyuracak. Sabah da soğan ve sonrası içilen kahve sonrası uzun bir wc ziyareti. Ve her sabah ziyaretinden sonra tartıda görülen - ler.....

kızlar geçen hafta 4 gün atak yaptım.tartıldığımda şok oldum aynı kg çıktım.kaçamak asla yapmadım.motivasyonum çok düştü..20 kg verdim dukan dan önce.acaba vücudum duraklama evresine girdi de direniyor mu sinir oldum.

Atakta vucuttaki su atılıyor demekki sende yok seyırde gitmeye başlar bence yaglardan gidiyor seyirde

bide ben atak dönemini uzun uttum.iki hafta boyunca haftaiçi 4 gün hep atak yaptım.ilk hafta güzel kg verdim sonra durdu malesef..seyirle devam edeyim ozaman.teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…