kızlar geçen hafta 4 gün atak yaptım.tartıldığımda şok oldum aynı kg çıktım.kaçamak asla yapmadım.motivasyonum çok düştü..20 kg verdim dukan dan önce.acaba vücudum duraklama evresine girdi de direniyor mu sinir oldum.
Diet sonrası atak yapmakla dukan amcayı kandıramazsınn :)
Bu olan çok normal.
Dukan nasıl ömürde 2 kereden fazla yapılamıyorsa diet sonrası da tutmuyor demekki. Ama yılma. Devam et. Durgunluğu kıracağına eminim.. Sabır..
Ama bu sekılde atak olmazkibide ben atak dönemini uzun uttum.iki hafta boyunca haftaiçi 4 gün hep atak yaptım.ilk hafta güzel kg verdim sonra durdu malesef..seyirle devam edeyim ozaman.teşekkür ederim canım.
Sen tekrarmı başladın dukana daha once kaç kg verdinTamamda senin yaptığın atak olmuyorki artık. Seyirin bir çeşidi oluyorr. Her yeni yapılan atakta 3-4 kg verecek olsak ben 1 ay boyunca yumurta yemeğe razıyım....
Ama bu sekılde atak olmazki[/QUOTE
aynen cnm hata yaptım.4 gün atak yap sonra 3 gün normal diyet..sonra yine atak.sonuç malum.
Sen tekrarmı başladın dukana daha once kaç kg verdin
hepsini mi aldınEvet 2012 de yaptım. 20 kilo verdim. Sonra saldım çayıraaaaa....
Korumada mı saldın peki?Evet 2012 de yaptım. 20 kilo verdim. Sonra saldım çayıraaaaa....
hepsini mi aldın
Korumada mı saldın peki?
Ne yedınki geri kılo aldın
Kusura bakma soruyorum ama dikkat edebilmem hata yapmamam için soruyorum
Evet menuye bayıldım ekranın resmini çektim.ekmek tarıflerınınde deniycem farklı tarıfler arıyorum zaten.
Cumartesi güne gidicem kendi pastamı yapıp gidicem mecburen. Yapıp bayıldıgın bi kek pasta muhallebi gib tarıfın varmı.
Tekrardan verebılırsın kılolarını bu işi iyi biliyorsun belli.bıraz alkolden tavizz vereceksin sadece
SÜPERSİNİZ DUKAN USULÜ LOKMABen de inanıyorum ancak hazmettim bu kadar değişikliği hayatımda. Şehir , ev iş araç hayatımı ancak ben değiştirebilirdim ve bunu yaptım. O yüzden acayip gazlıyım şuann.
Öle 55 kg olayım diye bir hayalim de yok
69 u gördüğüm gün lokma dağıtacam dukan usulü.
benim tatlıyla pek aram yok. Tarifteki kek favorim.
Çok tatlı çekince zero içiyorum. beni kesiyor.
Bir de ben tekila içiyorum . saf alkol pek etkilediğini düşünmüyorum dietimii bu yıllardır bölee.
Diet yaparken hiç etkilediğini görmedim normal gidişatı
Haftada 1 kilo zaten dukan hedefi. Kimse bundan daha fazlasını beklemesin tabi extrem durumlar farklı.
Ve yememek az yemek kesinlikle çözüm değil
Aksine daha fazla yemek gerekiyorr
yiyinde kas oranı artıp yağ oranı azalıyor
eğer yemezsek kaslarımız ve sağlığımız da zarar görebilir
Ve tavsiyem 2 ayda bir kan testi yaptırın. Zira sonu kötü sonuçlara ulaşan arkadaşlar tanıyorum. Sadece peynir yumurta ile beslenip dukan bana zarar verdi diyenler..
amaç yağ oranını düşürüp kasları kuvvetlendirmek
Yemezsek bunu nasıl yapsın zavallı bünyee.
Spor bile alınan proteinin kasa dönüşmesi için, kalori yakmak için değilll.... BU ÇOK ÖNEMLİİİİ
Ayrıca bende dolu tarif var.
mantı iskenderrr
hepsi dukan usulüüüü
Zamanla hepsini paylaşırım
Eski defterleri biraz karıştırmam lazımmmm
Karatay diyetine bi bak istersen onu da uygulayanlar var
Merhaba bence bir doktora gitmelisin tiroitlerine baktırmanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?