Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Diet sonrası atak yapmakla dukan amcayı kandıramazsınn :)
Bu olan çok normal.
Dukan nasıl ömürde 2 kereden fazla yapılamıyorsa diet sonrası da tutmuyor demekki. Ama yılma. Devam et. Durgunluğu kıracağına eminim.. Sabır..

sağol cnm inşş .

hepsini mi aldın

Evet hemde tam başa döndüm. Fakat şöle bişey var.
Seyir bitmedi.
Güçlendirme yapmadım
Dikkat etmedim
Şehir değiştirdim ve ailemin yanından yalnız yaşamak ve çalışmak için ayrıldım
Dolayısıyla hayatım hazır doyurucu yemek seviyesine geriledi.
Ayrıca alkol çok sk alıyorum.
gerçi ilk dukanımda da alkolden hiç taviz vermedim. Ve yeşil erikten
Sadece kaçamakların ertesi 2-3 gün daha çok dikkat ettim ve spora ağırlık verdim.
callen yaptım ki çok tavsiye ediyorum. Vücudu acayip topluyor.
Tabi ben sporu da bıraktım.
Sevgilimden ayrıldım
Araba aldım her yere araçla gider oldum.
Yeni işimde masamdan kalkmama fırsat yok.
Yeni evim 14. katta asansörlü bir hayata başladım.
Eski işim 4 de biterdi. İş çıkışı çarşıda inip eve kadar sahilde 1 saat yürürdüm.
şimdi 6 da çıkıp ancak trafiğe giriyorum ve eve kendimi zor atıyorum.
Evim açık mutfak ve tv karşısında yemek yapıp yemek ne kadar tehlikeli bilirsiniz.
Yanlız geceler patlamış mısırlar her akşam çerezle alınan alkol beni eski halime döndürdü.
Suçlusu benim yani.
Dukan bitince geri kilo alınıyor gibi bir algı oluşmasınnn

Ben dukana çok inanıyorum zira zaten sebze sevmem
Beni mahfeden annemin küçükken sokakta oynarken yaptığı ekmek arası domates peynir zeytin.
O tadı hiç bir şeye değişmem

Şimdi bu yüzden mikrodalga da pizzza yapıyorum. en favori tarifimm
Bu gece yapayım da yarın foto paylaşırım sizlerleee

Korumada mı saldın peki?
Ne yedınki geri kılo aldın
Kusura bakma soruyorum ama dikkat edebilmem hata yapmamam için soruyorum

lütfen bana sormaktan çekinmeyin. 5 ay sıkı dukan yaptım ve 4000 sayfa da mesajlarım vardır. Ve bu blogun tamamını okudum. Kitabı da 3 kere okudum.
Ben buradan motive olyorum. Size de yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...

Yukarıda da paylaştığım yılbaşı menüsü olay olmuştu o zaman.
ben seviyorum bu işlerii :)

Evet menuye bayıldım ekranın resmini çektim.ekmek tarıflerınınde deniycem farklı tarıfler arıyorum zaten.
Cumartesi güne gidicem kendi pastamı yapıp gidicem mecburen. Yapıp bayıldıgın bi kek pasta muhallebi gib tarıfın varmı.

Tekrardan verebılırsın kılolarını bu işi iyi biliyorsun belli.bıraz alkolden tavizz vereceksin sadece

Ben de inanıyorum ancak hazmettim bu kadar değişikliği hayatımda. Şehir , ev iş araç hayatımı ancak ben değiştirebilirdim ve bunu yaptım. O yüzden acayip gazlıyım şuann.
Öle 55 kg olayım diye bir hayalim de yok
69 u gördüğüm gün lokma dağıtacam dukan usulü.

benim tatlıyla pek aram yok. Tarifteki kek favorim.
Çok tatlı çekince zero içiyorum. beni kesiyor.
Bir de ben tekila içiyorum . saf alkol pek etkilediğini düşünmüyorum dietimii bu yıllardır bölee.
Diet yaparken hiç etkilediğini görmedim normal gidişatı
Haftada 1 kilo zaten dukan hedefi. Kimse bundan daha fazlasını beklemesin tabi extrem durumlar farklı.
Ve yememek az yemek kesinlikle çözüm değil
Aksine daha fazla yemek gerekiyorr
yiyinde kas oranı artıp yağ oranı azalıyor
eğer yemezsek kaslarımız ve sağlığımız da zarar görebilir

Ve tavsiyem 2 ayda bir kan testi yaptırın. Zira sonu kötü sonuçlara ulaşan arkadaşlar tanıyorum. Sadece peynir yumurta ile beslenip dukan bana zarar verdi diyenler..

amaç yağ oranını düşürüp kasları kuvvetlendirmek
Yemezsek bunu nasıl yapsın zavallı bünyee.

Spor bile alınan proteinin kasa dönüşmesi için, kalori yakmak için değilll.... BU ÇOK ÖNEMLİİİİ

Ayrıca bende dolu tarif var.
mantı iskenderrr
hepsi dukan usulüüüü

Zamanla hepsini paylaşırım
Eski defterleri biraz karıştırmam lazımmmm

Çok sevinirim tarıfleri paylaşırsan.
Ben öyle çok yemıyorum doyuyorum faxlasını istesemde yiyemiyorum .iştahım kesildi dıyete basladıgkmdan beri bişeyler atostırma istegkm gitti tuzlu istegkm gitti iyi şeyler oluyor bana galiba

SÜPERSİNİZ DUKAN USULÜ LOKMA BAYILDIM BUNA...

Selam kızlar, ben hala güçlendirmeye geçemedim. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum, çok ani oldu benim için. Sanırım cuma geçerim, bu arada 40 gr peynir yerine yiyebileceğimiz kuruyemişler ve miktarları ne kadar sevgili güçlendirme yapan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Bi de tam buğday ile yapılmış yufka ekmeği yiyebiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler..

Karatay diyetine bi bak istersen onu da uygulayanlar var

Karatay fazla beslenilen ve Dukan gibi mucizeler yaratan bir diyet değil. Sanırım bugün testi yapıp yarın Dukan yapmaya başlayacağım.
İşallah sorunsuz devam ederim. Bol bol paylaşım yaparım burada :)

Merhaba bence bir doktora gitmelisin tiroitlerine baktırmanı tavsiye ederim

Baktırdım cnm. Bi sıkıntı yok. Benim sorunum çok yemek. Yemeyi seviyorum.
Dikkat ettiğimde hemen veriyorum. Ama bir türlü başlayamadım maalesef.

regl dönemindeyim ve seyirin ilk gününe geçtim bugün.işe yemekte getirmedim ne yesem diye düşünüyorum.yumurtadan bıkmaya başlıyorum galiba halbuki o benim kurtarıcım akşam eve gidince yaratıcılığımı kullanmam lazım.bu arada yulaf kepeğinden bile yumurta kokusu alıyorum zorla yiyorum inanılma tok tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…