Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bide ben atak dönemini uzun uttum.iki hafta boyunca haftaiçi 4 gün hep atak yaptım.ilk hafta güzel kg verdim sonra durdu malesef..seyirle devam edeyim ozaman.teşekkür ederim canım.
Canım sen ne yapıyorsun? Bu diyet böyle yapılmıyor ki.. Mecbur seyirle devam edeceksin atağın o etkisi bir seferlik bir şey bir daha olmaz... Sağlığından olursun böyle

Hiçbir şeyden tiksinmene izin verme. Baktın öyle tiksiniyor gibi mi oluyorsun hemen terket o yediğin şeyi bir kaç gün. Hiçbir şeyi de üst üste tiksinecek kadar yeme. Çünkü seçeneğimiz az zaten. Tavuk yumurta gibi şeyleri tiksinecek kadar iyice yiyip sonra bir daha asla yiyemeyecek duruma gelirsek nasıl devam edeceğiz?

Seni hatırlıyorum ben hatta herkese callanetics videolarını cdye çekip gönderiyordur o zamanlar bulunamıyordu sanırım :) Umarım yeniden verirsin.

Bu kuruyemişler ceviz, badem fındık olabilir canım. Hepsi de 40 gram olacak. Bir tartı lazım yani eve :) Ben peynirdense kuruyemişi tercih ediyorum. Ya da işte 10 gram peynir 30 gram kuruyemiş falan yapıyorum. Tam buğday ile yapılmış yufka ekmeği yiyebilirsin ama ya kendin yap ve iki kaşık tam buğday unu kullan, yada içeriğini görebileceğin, içine yağ falan eklenmediğine emin olabileceğin bir yerden al.

Adet bitince duzelecek sonuçta uzulmene gerek yok sanırım okdar kılolalar verıldıkten sonra ınsan kılo panik atak yaşıyor
Ya evet bir de ben biliyorsun ücuduma 58e düşmüş olduğumu kabullendiremedim. O rakamı bu hafta görürüm artık tartıda diye umuyordum ama yine olmayacak sanırım Bugün 59,4tü. Yani normal bir protein perşembesi yapabilsem yarına 58 görürdüm büyük ihtimal. Ona üzüldüm. Geçen hafta da gıcık tuzlu çorbamın etkisi geçmediği için görememmiştim Bu arada sen sormuştun sanırım bana eksi gösteren şey genelde tavuk oluyor.

Seni hatırlıyorum ben hatta herkese callanetics videolarını cdye çekip gönderiyordur o zamanlar bulunamıyordu sanırım :) Umarım yeniden verirsin.

Woww hatırlamana çok şaşırdım.
Evet belki 40 kişiye cd yollamıştım.
Hatta birinden de fena azar işitmiştim bu işin ticaretini yapmaya utanmıyormusun diye.
Halbuki ben kimseden böle birşey talep etmediğim gibi kargo ücretini bile kendim karşılamıştım.

Artık yollamaya gerek yok dolu video çıktı bununla ilgili.

Ben bütün geçmişi okudum da O olayı da hatırlıyorum bayağı bir gürültü kopmuştu. Ben de oraları okuduktan sonra callanı arştırdım ve iki-üç ay kadar yaptım çok etkisini gördüm. Ama onun üstünden de bir iki üç ay geçti artık etkisi geçiyor malesef ama bu aralar kardiyo yapıyorum daha çok ona fırsatım olmuyor.

Yağmur çok iyi bir tarif bence içinde sakıncalı hiçbir şey yok. İki dilimi 68 gr olacak şekilde böler kullanırsın bunu.

benim de hala mutfak tartım yok..bi türlü bulamadım..bulacağım yerlere gittiğimde de aklıma gelmiyor nedense..bulunduğu zaman nerde bulduğumuzu yazarsak çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…