Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın hanımlar.
Güzel bir hafta dilemek isterdim ama maalesef ülke olarak uzun bir süre zor olacak güzel günler gibi görünüyor.
Rabbim evlatlarımızı korusun ne diyelim.

Diyetime gelirsek gayet iyi gidiyorum. Hatta dün dayanamayıp tartıldım ve sonuç mükemmel. Ama size Cuma günü bildireceğim. :)

Gayet güzel menü.. Kolay gelsin. Bende hiç olmadı öyle acı tat falan.

Bugün kalmadı çok şükür. Fazla proteinin etkisi.

Hayırlı olsun. Sağ salim bebeğinize kavuşmanızı dilerim.

Cumaları bildirim günümüz. O zaman eklerim sizideee

Evet süper gelişme bencee :)

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRR

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :)

Günaydın
Dukancılar nasılız bugün

Günaydın.
İyi diyelim iyi olsun. Sen nasılsın.

Duka[/QUOTE]
ben bu geceden itibaren dukan diyeti yapmaya başlayacağım beni de grubunuza kabul ederseniz sevinicem
9 aylık bebeğim var haliyle de hamilelikten kalan kilolarım
şu anda 82 kiloyum vermek istiyorum
hedefim eskisi gibi 55 kilo olmak

ben bu geceden itibaren dukan diyeti yapmaya başlayacağım beni de grubunuza kabul ederseniz sevinicem
9 aylık bebeğim var haliyle de hamilelikten kalan kilolarım
şu anda 82 kiloyum vermek istiyorum
hedefim eskisi gibi 55 kilo olmak[/QUOTE]
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Bebeğinizi emziriyor musunuz?

Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Bebeğinizi emziriyor musunuz?[/QUOTE]
teşekkürler evet emiyor

arkadaşlar yulaf kepeğini artık yiyemiyorum ufak ufak parçalar halinde yiyorum midem almıyor artık.

Kızlar selam :)
Dün ki menümü yazıyorum hemen
Sabah bir yumurta, light kaşar, light salam
Öğlen fırında tavuk but, ayran
Akşam fırında tavuk göğüs, yoğurt

Yulaf kepeği ile mikrodalgada hamburger ekmeğini kesinlikle tavsiye ederim. Birde simla kurabiyesi miydi adı tam hatırlamıyorum ama öyle olmalı. İki tarif yulaf kepeğinin en yenilebilir formu :)

Light kaşar ve salam yasak malesef.

arkadaşlar yulaf kepeğini artık yiyemiyorum ufak ufak parçalar halinde yiyorum midem almıyor artık.
ben de çok zorlanıyorum
teşekkürler evet emiyor
O halde dukanın güçlendirme evresinin ikinci yarısını yapabilirsiniz. Normal atak ve seyir evrelerini yapmamalısınız. Bebek için tehlikeli.[/QUOTE]
sadece gece emiyor o yüzden biraz rahat hareket ediyorum

aslın da ben bir süredi kendimce diyetteydim ama çok ilerleyemedim dukan benim için yeni bir umut yani,bir de benim kan pıhtılaşması rahatsızlığım var onun için acil zayıflamalıyım

diyetimize uygun light kaşar ve light salam yok maalesef..sadece içinde nişasta barındırmayan hindi füme yiyebilirsiniz..diğerleri yasak..

deniyorum krep falan yapıyordum,ekmeğe döndüm hep yumurta kokusu geliyor neyse bi çaresini bulucam.yumruk hareketi noluyor?

yumurtasız ekmek, kek, poğaça tarifleri filan var..onları denemenizi tavsiye ederim..ama bu diyeti yapacaksanız yumurtayla barışmanız gerekiyor bence yumruk hareketi uzunca bi süre diyeti yapıp, artık kilo veremeyen, duraklamaya geçenler için..maksat duraklamayı kırmak..

evet teşekkür ederim netten baktım yumruk hareketine.yumurtasız da yulaf kepeği birbirini tutmuyor.olmazsa ekmek tariflerine bakarım.

evet teşekkür ederim netten baktım yumruk hareketine.yumurtasız da yulaf kepeği birbirini tutmuyor.olmazsa ekmek tariflerine bakarım.

şöyle bir tarif yardımcı olabilir belki:

Malzemeler:
* 6 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı
* 2 yemek kaşığı yoğurt
* 2 kahve fincanı süt
* 1 paket kabartma tozu

Hazırlanışı:
Bütün malzemeler mikserle çırpılır. Baton kalıp peçeteyle yağlanır.
Önceden ısıtılmış fırında 45 dk pişirilir.Fırın kapatılıp içinde 30 dk kadar bekletilir.

ya da şu:

malzemeler:
6 yk doğalsan yulaf kepeği karışımı
3 yk süt tozu
1 küçük çay bardağı süt
isterseniz 2-3 yk lor
1 çk kabartma tozu

hepsini karıştırıp 180 derecede baton kalıpta pişirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…