Gayet güzel menü.. Kolay gelsin. Bende hiç olmadı öyle acı tat falan.
martın ilk haftası eşimle dukana başlayacağım geçen sene ilk evreyi yapmıştım 6 günde kilo verniştim baktım bundan başka bir diyette kilo vereceğim yok bebek de istiyoruz hamileliğim için de iyi olacaktır
Cumaları bildirim günümüz. O zaman eklerim sizideee
Evet süper gelişme bencee :)
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRR
Günaydın
Dukancılar nasılız bugün
Duka[/QUOTE]Siz yoğurt kürüne başladınızmı bende yarın başlakamayı düşünüyorum. TE="pksnmz, post: 39454086, member: 92051"]http://www.milliyet.com.tr/gobek-eriten-yogurt-kuru-pembenar-detay-diyetler-2012824/
Hadi bu gece başlayalım. Zararı olmaz en azından fayda görme ihtimali var...
ben bu geceden itibaren dukan diyeti yapmaya başlayacağım beni de grubunuza kabul ederseniz sevinicem
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Bebeğinizi emziriyor musunuz?[/QUOTE]ben bu geceden itibaren dukan diyeti yapmaya başlayacağım beni de grubunuza kabul ederseniz sevinicem
9 aylık bebeğim var haliyle de hamilelikten kalan kilolarım
şu anda 82 kiloyum vermek istiyorum
hedefim eskisi gibi 55 kilo olmak
teşekkürler evet emiyor[/QUOTE]Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Bebeğinizi emziriyor musunuz?
Light kaşar ve salam yasak malesef.Kızlar selam :)
Dün ki menümü yazıyorum hemen
Sabah bir yumurta, light kaşar, light salam
Öğlen fırında tavuk but, ayran
Akşam fırında tavuk göğüs, yoğurt
Yulaf kepeği ile mikrodalgada hamburger ekmeğini kesinlikle tavsiye ederim. Birde simla kurabiyesi miydi adı tam hatırlamıyorum ama öyle olmalı. İki tarif yulaf kepeğinin en yenilebilir formu :)
Yeni tarifler denemelisin bence.arkadaşlar yulaf kepeğini artık yiyemiyorum ufak ufak parçalar halinde yiyorum midem almıyor artık.
teşekkürler evet emiyor[/QUOTE]Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Bebeğinizi emziriyor musunuz?
deniyorum krep falan yapıyordum,ekmeğe döndüm hep yumurta kokusu geliyor neyse bi çaresini bulucam.yumruk hareketi noluyor?Yeni tarifler denemelisin bence.
ben de çok zorlanıyorumarkadaşlar yulaf kepeğini artık yiyemiyorum ufak ufak parçalar halinde yiyorum midem almıyor artık.
O halde dukanın güçlendirme evresinin ikinci yarısını yapabilirsiniz. Normal atak ve seyir evrelerini yapmamalısınız. Bebek için tehlikeli.[/QUOTE]teşekkürler evet emiyor
Kızlar selam :)
Dün ki menümü yazıyorum hemen
Sabah bir yumurta, light kaşar, light salam
Öğlen fırında tavuk but, ayran
Akşam fırında tavuk göğüs, yoğurt
Yulaf kepeği ile mikrodalgada hamburger ekmeğini kesinlikle tavsiye ederim. Birde simla kurabiyesi miydi adı tam hatırlamıyorum ama öyle olmalı. İki tarif yulaf kepeğinin en yenilebilir formu :)
deniyorum krep falan yapıyordum,ekmeğe döndüm hep yumurta kokusu geliyor neyse bi çaresini bulucam.yumruk hareketi noluyor?
evet teşekkür ederim netten baktım yumruk hareketine.yumurtasız da yulaf kepeği birbirini tutmuyor.olmazsa ekmek tariflerine bakarım.yumurtasız ekmek, kek, poğaça tarifleri filan var..onları denemenizi tavsiye ederim..ama bu diyeti yapacaksanız yumurtayla barışmanız gerekiyor benceyumruk hareketi uzunca bi süre diyeti yapıp, artık kilo veremeyen, duraklamaya geçenler için..maksat duraklamayı kırmak..
evet teşekkür ederim netten baktım yumruk hareketine.yumurtasız da yulaf kepeği birbirini tutmuyor.olmazsa ekmek tariflerine bakarım.
evet teşekkür ederim netten baktım yumruk hareketine.yumurtasız da yulaf kepeği birbirini tutmuyor.olmazsa ekmek tariflerine bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?