Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet teşekkür ederim netten baktım yumruk hareketine.yumurtasız da yulaf kepeği birbirini tutmuyor.olmazsa ekmek tariflerine bakarım.

ya da yulaf kepeği hakkınızı tatlı olarak kullanmak isterseniz şu tarifi de seviyorum ben:

MALZEMELER:
-3 yk yulaf kepeği karışımı
-1 çay bardağı yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 tatlı kaşığı kakao
-6-7 damla vanilya aroması
-1 çay kaşığı kabartma tozu

hepsini karıştırıp tavada pişirebilirsiniz..

çok mersi

Light kaşar ve salam yasak malesef.

diyetimize uygun light kaşar ve light salam yok maalesef..sadece içinde nişasta barındırmayan hindi füme yiyebilirsiniz..diğerleri yasak..

Gerçekten mi? Ben yanlış hatırlıyorum o zaman. Benim acil bi okumam lazım dukandiyetitarifleri sitesini tekrar sanırım. Ay çok üzüldüm şimdi.

Duka[/QUOTE]

Evet başladım gece. Hatta içine yulaf da attım hakkımı yeyemiştim. Bir de tok uyudum :)

arkadaşlar yulaf kepeğini artık yiyemiyorum ufak ufak parçalar halinde yiyorum midem almıyor artık.

Kat yoğurda gitsin. Bana öyle yapınca yoğurtlu mısır ekmeği gibi geliyor çok seviyorummm..

evet teşekkür ederim netten baktım yumruk hareketine.yumurtasız da yulaf kepeği birbirini tutmuyor.olmazsa ekmek tariflerine bakarım.
Yumurtanın sadece beyazını koymayın denediniz mi kokusu olmaz herhalde öyle. Ben hiç yumurta kokusu falan bilmediğim için anlamıyorum ama

demek sende pkosun..cok iyi vermişsin..neler yaptın zorlanıyomusun biraz anlatırmısın..ben bi eşikteyim..başlamam lazım ama her sabah bi bahane buluyrm..tatlı krizlerim mahvetti.sen su matofin,glukofen tarzı bi ilaç kullanıyomusun peki?
biraz anlatsan..cok ciddi motivasyona ihtiyacım var

vallahi açlık hissetmiyorum bazen canım acayip çubuk kraker istiyor.zamanım olmadığı için pratik yemekler yapıyorum tavuk ve köfte sanırım bundanda sıkıldım.ama motivemizi düşürmek istemiyorum dayanıcaz gayet iyi diyelim şimdilik kilo verince insan daha da motive oluyor.

merhaba dukan diyetinde hangi evreyi kaç gün yapacağınızı neye göre belirliyorsunuz?
sanırım eskiden dukan sitesinde hesaplanıyordu ama bugün bi kaç kere denememe rağmen hesaplamadı son adımda aradıgınız sayfa kaldırılmıştır uyarısı geldi. hesaplanan başka bir yer mi var?

Turkce testin olduğu tek bi sitede var tekrar denedinmi

dukana uygun çubuk kraker tarifleri var..çok canın istiyorsa yapabilirsin belki..amaç diyetimizi mümkün olduğunca yapılabilir ve sıkılmayacağımız hale getirmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…