evet teşekkür ederim netten baktım yumruk hareketine.yumurtasız da yulaf kepeği birbirini tutmuyor.olmazsa ekmek tariflerine bakarım.
çok mersiya da yulaf kepeği hakkınızı tatlı olarak kullanmak isterseniz şu tarifi de seviyorum ben:
MALZEMELER:
-3 yk yulaf kepeği karışımı
-1 çay bardağı yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 tatlı kaşığı kakao
-6-7 damla vanilya aroması
-1 çay kaşığı kabartma tozu
hepsini karıştırıp tavada pişirebilirsiniz..
Light kaşar ve salam yasak malesef.
diyetimize uygun light kaşar ve light salam yok maalesef..sadece içinde nişasta barındırmayan hindi füme yiyebilirsiniz..diğerleri yasak..
Duka[/QUOTE]Siz yoğurt kürüne başladınızmı bende yarın başlakamayı düşünüyorum. TE="pksnmz, post: 39454086, member: 92051"]http://www.milliyet.com.tr/gobek-eriten-yogurt-kuru-pembenar-detay-diyetler-2012824/
Hadi bu gece başlayalım. Zararı olmaz en azından fayda görme ihtimali var...
arkadaşlar yulaf kepeğini artık yiyemiyorum ufak ufak parçalar halinde yiyorum midem almıyor artık.
Yumurtanın sadece beyazını koymayın denediniz mi kokusu olmaz herhalde öyle. Ben hiç yumurta kokusu falan bilmediğim için anlamıyorum amaevet teşekkür ederim netten baktım yumruk hareketine.yumurtasız da yulaf kepeği birbirini tutmuyor.olmazsa ekmek tariflerine bakarım.
sanırım benim sorunum yulaf kepeğiyle dediğinizi de deniyeyim bi.Yumurtanın sadece beyazını koymayın denediniz mi kokusu olmaz herhalde öyle. Ben hiç yumurta kokusu falan bilmediğim için anlamıyorum ama
KARIŞIMIN İÇİNE 1-2 DAMLA ÇÖREK OTU YAĞI DAMLATINCA KOKUSU DAHA İYİ OLUYORarkadaşlar yulaf kepeğini artık yiyemiyorum ufak ufak parçalar halinde yiyorum midem almıyor artık.
ben yaptıktan sonra sende yaparsın arkadaşım bende bebiş için kilo vermeye çalışıyorum pko+insülin direnci bende de var kilomun tek nedenide neredeyse tatlıydı 6 haftayı 13 kg la tamamladım kendine güven bebişini düşün
Bence fazladan yağ koymayın. Bir iki damla da olsa öyle ağır bir yağın kötü etkisi olabilir, belli olmaz.KARIŞIMIN İÇİNE 1-2 DAMLA ÇÖREK OTU YAĞI DAMLATINCA KOKUSU DAHA İYİ OLUYOR
Ben zorlanıyorumKızlar nasıl gidiyor zorlanan var mı?
Niye sıkıldınız ki daha cok secenegi var odul oğunların var bi gelsem bende dıye sabırsızlanıyorum. Sık dişiniBen zorlanıyorumGüçlendirmeden sıkılmaya başladım ve korkuyorum. Bazen haklarımı aşıyorum biraz, yasak olan şeylerde gözüm yok ama haklarım yetmiyor
Turkce testin olduğu tek bi sitede var tekrar denedinmimerhaba dukan diyetinde hangi evreyi kaç gün yapacağınızı neye göre belirliyorsunuz?
sanırım eskiden dukan sitesinde hesaplanıyordu ama bugün bi kaç kere denememe rağmen hesaplamadı son adımda aradıgınız sayfa kaldırılmıştır uyarısı geldi. hesaplanan başka bir yer mi var?
http://www.regimedukan.com.tr/kayıt
Burdan yapabilirsin
vallahi açlık hissetmiyorum bazen canım acayip çubuk kraker istiyor.zamanım olmadığı için pratik yemekler yapıyorum tavuk ve köfte sanırım bundanda sıkıldım.ama motivemizi düşürmek istemiyorum dayanıcaz gayet iyi diyelim şimdilik kilo verince insan daha da motive oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?