Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben zorlanıyorum Güçlendirmeden sıkılmaya başladım ve korkuyorum. Bazen haklarımı aşıyorum biraz, yasak olan şeylerde gözüm yok ama haklarım yetmiyor

canım ben de biraz sıkıldım..bitirmem gereken zamanda bitirmedim biliyosun..uzattıkça uzattım..hala kilomu sabitlemeye çalışıyorum..ondan şu kadar gram bundan bu kadar gram filan..neyse az kaldı inşallah..sen de dayan canım..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..

Niye sıkıldınız ki daha cok secenegi var odul oğunların var bi gelsem bende dıye sabırsızlanıyorum. Sık dişini

Kilomu sabitlemeye çalışıyorum. Bu hafta tartılmıyorum artık spden sonra tartılıcam. Spor da artık yapıyor olmama rağmen 58 görememek deli ediyor beni. 58e düşmek için bir ay bekledim yani sonuç olarak 58 olduğumu zannederken olamadan geçmişim güce. Geçen hafta 58 artık görürüm diye düşünüyor olduğumdan ekmek hakkımı falan kullanmıyordum, çünkü onu kullanmayınca biraz biraz azalıyordu kilom sanki. Ama göremedim sonuçta. Hasta oldum tam sp ertesi o yüzden de göremedim ve tam 59.0 oldum yani çok yakındım ama bıktım yani biraz o uğraştan. Hala çok iyi spor yapıorum o gün bugündür. Bir de geçen haftayı çok az tuz tüketerek geçirdim o da bıktırdı. Tuza aşırı düşkünüm. Diyet boyunca hiç azaltmamıştım. Kilo almıyorum, bütün haklarımı da (geçen haftaki ekmek meselesi dışında) kullanıyorum bu iyi aslında. Ama 58 istiyorum
Öyle işte

Gucendirmede ve korumada da kilo veriliyor dur bakalım bakarsın 57 olmussun

ben de geçen haftaki +'dan sonra bi panikledim açıkçası..sabahları yarım saat leslie yapmaya başladım..bunu en azından yaza kadar yapmayı planlıyorum..aşırı tolere kullanmıyorum, normal yemeğimi yiyorum filan...ama çok da azaltmıyorum yediklerimi, diyette geriye doğru gitmek istemiyorum..güçlendirmeye 2'ye uygun davranıyorum yani şu anda..bakalım cuma günü ne çıkıcak..

hesapladım sonunda iş yerinden girince hesaplayamamışım meğer. ben şu an 83 kiloyum boyum 171 dukana göre ideal kilom 68 çıktı :S çok anlamsız sanki. siz dukana göre çıkan kilolarınızdan ulaşmak istediğiniz hedefinizle tutarlı mı?

Günaydın şekerlerrrrr

Çok anlamsız değil aslında. ben daha önce bu dukanı yapmış biri olarak ve dolu dukaniçe arkadaşı olan biri olarak dukanın dediğinin kesinlikle altına düşülmüyor. Düşülse de ilerki safhalarda yine o seviye görülüyor. Bir arkadaş vardı . İnat etti güçlendirmeye geçmedi istediği kiloya düşmek için . Düştü de. Güçlendirme de dukanın dediğine çıktı tekrar. Ayrıca bildiğiniz gibi dukan da amaç yağ oranını düşürüp kas oranını arttırmak. Dolayısıyla kilo sayı olarak fazla görünse de görüntü itibarıyle nice zayıflardan daha iyi görünme durumu var. Ki nette bakın aynı kiloda kadınlar aynı boyda. Nasıl görünüyorlar.

Sevgiler...

Dukan bize normal testlerdeki ideal kiloyu vermez, koruyabileceğimiz ve inebileceğimiz kiloyu verir hedef olarak. Dukanın verdiği hedefin altına da inebiliyorlar bazen ama çok zor oluyor o kilonun altına inmek ve koruması da daha da zor oluyor. Normal güçlendirmeyle kilo alımı olabiliyor, korumada kilo alımı olabiliyor vs.
Ben mesela hiç 78 kiloya çıkmadan, 70leri hiç görmeden önce hesaplamıştım 54 vermişti ideal kiloma, ama bir kez 78 gördükten sonra artık testte asla 54 vermiyor, 58 diyor inatla. Ben de 58de geçtim güçlendirmeye mecburen. Testte öyle diyor diye de değil, gerçekten nerdeyse imkansızdı artık onun altına inmem çok yavaşlamıştı kilo verimim.

bu kadar açıklayıcı anlattığın için teşekkür ederim. şaşırtıcı ama inanamak istemesekte doğru olduğuu yazdıklarından anlıyorum=)
Hala araştırmaya devam ediyorum dukanda pes etmek çok daha olumsuz sonuçlar doğurduğunu çeşitli yerlerde okudum. Bana uygun bi diyet olup olmadığını anlayamadım henüz=) kitabı önceden okumuştum ama çok hatırlayamıyorum. yeniden okumak gerek.

endokrine gittiğimde glukofen verdi 2 hafta kadarda kullandım ama dedim ki ben neden ilaç kullanıcam bu işi kendim halletmem lazım 40 kilo daha zayıf olduğum resimleri eve işyerine gözüme girecek yerlere yerleştirdim suya ve yeşil çaya dayandım spor çok iyi geldi spordan sonra açlık hissetmiyorum zaten dukanda protein daha çok aldığın için kan şekerin düşüp elin ayağın titremiyor karnını doyuracaksın ki aç hissetmeyeceksin çok tatlı krizim tuttuğunda panacota yada otkerin vanilyalı şekersiz pudingini tatlandırıcıyla pişirip yedim.tembellik etmedim yemeklerimi çeşitlendirdim internetten öğrendiğim tariflerle.Sen Allah'ın yarattığı en gelişmiş canlısın arkadaşım şekerin elinde oyuncak mı olacaksın.Zaten kendini çok daha iyi sağlıklı hissedeceksin şekerden uzak durunca o ağırlık çökmeleri uyku basmaları el ayak titremeleri mide bulantıları kaşıntılar vs hepsi ortadan kalkacak şeker senin dostun değil güçlü ol ona karşı

Hosgeldin sende guzel kilo vermişsin maşallah. Bende seyir evresındeyim
evet ilk hedefimin için bir 6 kg daha vermek istiyorum.
ilk zamanlar yumurta ve tavuktan soğumuştum
ama int. güzel siteler var çeşitli dukan tarifleri artık çeşit çeşit yapıp spor da takviye ediyorum.

giremediğim eski kotlarıma giriyorum fermuarları kapanmasa da bu bile motive ediyor çok.

Gercekten oyle tarifler için instagram hesabı actım cok guzel tarifler var. Uzerine yapısan yatak pijamalarımı artık bol gelmeye başladı durum boyle oldukca usanmadan dukan diyetine devammmmm

Gercekten oyle tarifler için instagram hesabı actım cok guzel tarifler var. Uzerine yapısan yatak pijamalarımı artık bol gelmeye başladı durum boyle oldukca usanmadan dukan diyetine devammmmm
evet
montumun fermuarı kapanmıyordu diyet öncesi şimdi kapanmanın yanında bel kısmım bol bile geliyor
olmayan deri ceketime giriyorum.
kendime ne kötülük yapmısım kg almakla diyorum..
evet ig de cok güzel tarifler var hele dukanellla süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…