Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benim instgram hesabım yok. Nette bir çok farklı dukenella tarifi var. Hangisini yapacağımı bilemedim. Tatlı yapıp da yemedim beş gündür.. Beş gündür diyetteyim yani.. Verecek çok fazla kilom yok.. O yüzden arada bir ağzım tatlansın istiyorum.. Çok uzattım.. Özetle senin uyguladığın dukenella ve kek tarifi var mı?

Hazır light veya şekersiz pudingler olmuyor kızlar. Light olanın içinde zaten her türlü şeker var, şekersiz olanın da içinde miktarını bilemediğimiz için uygun olup olmayacağını bilmediğimiz kadar nişasta ve vanilya parçaları var. Vanilya aroması aslında yasak değil ama o vanilya parçalarının şekere batırılarak elde ettiğini öğrendik dr oetker yetkililerinde. Yani onda da şeker var. Kendi pudinginizi kendiniz yapmanız ise çok kolay. Sadece nişasta süt tatlandırıcı koyuyorsunuz oluyor.

merhaba arkadaşlar ben bir kez dukan yaptım ama atak evresinde 5. gün bıraktım o beş günde kilo vermiştim o zaman 87 kiloydum geçen sene fazla su içemediğimden dolayı panik yaptım panik atağımda var zaten bıraktım sonrasından da 81 e kadar düştüm geri aldım bebek istiyoruz kpss ye çalışıyorum derken hep stresteyim kilonun hamileliğe de etkisi var diyen de var yok diyen de...
tatlıya dayanamıyorum bir çok kadın gibi ama kilo aldım yine 88 kilo olmuşum dün tartıya çıktım martın ilk günü dukana yeniden başlayacağım desteğe de çok ihtiyacım var eşimin çevresinde birçok kişi kilolu olduğumdan hep çirkin gözüyle baktılar bana üniversitede 60-65 arasıydım hep sonra kilo aldım artık rahatlamak istiyorum eşime beni yakıştırmıyorlar akılları sıra halbuki çirkin bir kadın değilim ama sırf şu kilolar

ben uygulamadım daha doğrusu benim hedefim 12 kg idi ve 6 kg verdim şükür.
ben şekersiz puding denedim bir kere o kadar.

dukan amca sitesine bakabilirsin orda da güzel tarifler var.
ama hususi canım isteyim kek yapmadım ben.

bende tatlıya dayanamıyordum ama aynadaki benden ne zaman soğudum o zamandan sonra aklıma tatlı gelmedi.
hatta karşımda millet pastalar börekler götürdü.
ben azmettim.
sen de azmet.
sadece millet eşine yakıştırmıyor zırvalıkları yüzünden değil. kendin için sağlığın için dene.
inan o motive bambaşka.
ünv. iken olna kıyafetlerini gözünün önüne koy.

ayrıca dukan ömür boyu sadece 2 kez yapmalısınız diyetimi diyor kitabında...
eğer eminsen tekrar başla ya da dukan express yap . klasik dukana göre biraz daha rahat.

çikolatadan tiksinmeye başladım zaten kilo insanın rahat nefes lamasını bile engelliyor eşim de yapacak hem biraz kilo aldı o da hemen stres yaptı onda kilo hiç bu kiloya çıkmamıştı o da bana yardımcı olmak istiyor güzelsin ama kilolar seni kapatıyr insanlar hep önyargılı zaten kaynanam kaynatam şuan benim yanımdalar kış için hep eşime istedikleri kızları anlatıyorlar kimisi güzelmiş kimisi memurmuş ben bir de atanamadım daha fazla panik ve stres yapıyorum..
sevdiğim kıyafetlerime giremiyorum kimisi çok dar oluyor falan derken kendime güvenimi yitirdim bayağı ama neşeli bir insanın sonra da beş dk da ağlarım aynalarla barışmak istiyorum ...
iyice kafama koydum daha yapmam diyordum ama yapacağım böyle gitmez sağlığımdan da olacağım

kv-kp uslübuna pes diyorum.
sen oğullarının eşisin ötesi var mı.
kv den incelli belli fıstık mı sanki.
lütfen hadlerini bildir ya da eşin bildirsin.

bu laflar seni hırslandırmak yerine motiveni de düşürür.
evet inan bana geçen hafta eşimin d.günü diye o zaman dek hedeflediğim kg altına indim diye dedim ki ince dilim yicem ya da tadına bakacagım. ve 4 çatalda midem bulandı inanılmaz tatlı şekerli geldi.
dukanın bu faydası süper. nasıl o tatlıları çikolataları yiyebilmişim dedim kendime.

inşallah hedefine ulaşırsın.

Bildiğim fare zehiri markaları var..

eşimle birbirimizi isteyerek evlendim evlendikten sonra birbirimizi daha çok sevdik..
kızıyorum kv kp e onlardan birini alaydınız da diğer gelininiz gibi sizi buralarda istemeseydi hemen dönseydiniz evinize dedim ama nafile yaşlılar aynı hikayeleri yeniden anlatınca çayımı alıp kalkıyorum kahvaltı sofrasından..
eltim zayıf ama yüz güzelliği yok ama ona sor o kendini benden güzel sanır buna sinir oluyorum..
hep bakıyorum bedenime giyimime kilo olduğundan aklı sıra bir şey yakıştırmıyor saçma sapan şeyleri sorun yapıp beni eşime geçtikleri oluyrdu ama kaynımı aradım açtım ağzımı yumdum gözümü o kadar da kuzu olmadığımı anladılar..
zayıflamalıyım hepsine ders olsun diye belki çeneleri kapanır

Ben yoğurt mayaladım her zamanki yöntemiyle yoğurt manasıyla sut tozunu karıştırıp sut e ilave edıyorum. Bu sefer tadı bi tuhaf olmus ve puding gibi akışkan yoğurt tadından eser yok bunu nasıl değerlendirmeliyim fikir verirmisin bunu kabineye donusturebılırmiyim yada baska bişey

Süzünce labne gibi sürülebilir bir şey oluyor tadı kaçtıysa.. kakao ve tatlandırıcı ile karıştırınca da dukanellaa...

Çok değişik aile ilişkileri ben hiç anlamam Benim kayınvalidem asla böyle şeyler söylemez. Eşim kızar zaten söylese. Ama öyle insanlar da değildir yani hiçbiri. Eltimi sadece düğünde gördüm yurtdışında yaşadıkları için ve bana çok iyi davranmıştı, kuaförde kadın olarak yanımda bir kardeşim bir de o vardı ve kardeşim kendisine saç bakımı falan yaptırmakla meşgulken o hep benimle ilgilenmişti. Tek ilişkimiz de bu olduğu için gayet severim Eltiler arası kıskançlık muhabbetlerini de hiç anlamam yani
Tek anladığım bunlar sizi motive falan etmiyor, sizi daha da yaralıyor. Stres oluyorsunuz. Bence aşmanın bir yolunu bulmalısınız. Ya kafanıza takmamak ya onları karıştırmamayı, susturmayı başarmak, ya da fazla görüşmemek şeklinde bir çare bulabilirsiniz belki. Hangisi mümkünse. Ayrıca anlamıyorum benim kayınvalidem kayınpederim beni beğenmeyecek kötü davranacak ve benim evimde mi kalacaklar yani... Çok sabırlısınız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…