Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende
sivas lı mı seninkiler bildiğin Anadolu dangalaklığı bu :)

Bu yaşıma kadar hiç sabırlı değildim canım ama zamanla zamanla öğrendim sinirleniyorum sinirlendiğimi belli de ediyorum ama yine de pat diye eskileri açıyorlar şimdi biraz erken giderlerse memlekete komşuları dedikodu yaparmış gelinle anlaşamadı diğer büyük gelin eltim zaten bunları istemiyor kışları yanında oğlu bile gelmeyin diyor büyük oğlu oturun evinizde diyor benim eşim anne babasına düşkün eskileri anlatmayın kapatın dedi ama kaç kere hafızaları resetleniyor sanki konuşmadan duramıyorlar 10 gün kaldı gitmelerine sıkıyorum dişimi..
kaynım bile kadın gibi dedikodu yapıyordu en sonunda aradım kendisini ben senin yengenim dedim benim ismimi ağzına alıp sürekli eşime beni neden kesiyorsun benim eşim senin karını ağzına alıyor mu dedim beni üzerek günah işlemiyor musunuz sizden korka korka mı yaşayacağız olmadı resmi olalım ya dedim sık sık görüşmeye gerek yok diyince dişimi gösterdim eşime de kızma dedim eğer bunları söylemesem bunlar otur otur kalk kalk der insana dedim eşimle aram iyi çok şükür onları sevindirecek benim kilolarım ve atanamamış olmam eltim kendiyle beni bir tutuyor okumuş olsada ne oluyor o da ev hanımı şimdi diyor aldığı kıyafetlerden bahsediyor yeni ev alma hayalleri var bu ev bize küçük gliyor diyor bize gelirken bir kola almazlar ama havaları ooo..
hayırlısıyla atanıp kilo verirsem maneviolarak çok rahatlayacağım seni de kıskandım diyim eltin ne güzel uzakta

Kilo bahane ettin senin okumuşlugunu kıskanıyor birde kv sende kalıyor uzun uzun istiyorum sizde iste meyin onları kovun kv sizi sevmesin diye dusunuyor senin o çakal elinden bizim sülalede çok var artık gık demeden ne halt edeceklerini anlıyprum

Bizim oralarda hep boyle işte kv hiç susmaz hep eller için yasar İnsanlar seni anlıyorum. Ben yozgatlıyoım
memleketler yakın evet milletin derdin hep havaatmak atansam 100 kilo olsam çalışıyor memur derler şimdi atanamadım ya kusurdan başka şey yok buna rağmen yanımdalar son günlerde sıkıldılar iyicede ben de gün sayıyorum takvim yapraklarını ikişer yırtıyorum bir gün önceden hemen gelir gitme günleri diye...

Kıskansalar da canım işte insan ister istemez yıpranıyor ama çeneleri kapansın diye bu kiloları vermek farz oldu...
Kendine güvenin varsa da bakış tavır yıkıyor insanı ama bazen sesimin yükseldiği olunca da kedi gibi pısıyorlar iyice insanı sinirlendirecekler cadaloza bağlayınca korkuyor senden kaynanan diyor kaynatam eee azcık korkmasanız daha neleri anlatacaklar acaba

Korksunlar tabi boşver kaşınıyor lar

Allah iyiliğini versin bende kaynanam geldiğinde saati bir saat ileri alıyordum

şimdi nasıllar ya canım düzelme var mı?
valla bu kış gelmediler ben gene tel açtım buyrun gelin dedim :) ama yaptıkları hiçbirşeyin altında kalmadım uygun bir biçimde yanıtları verdim ben öğretmenim yani fark etmiyor senin atanmış atanmamış olman biz ilk evlendiğimizde 1 ay bizimle kaldılar düşünsene o ilk 1 ayda boşanmadım ya ben bir dahada boşanmam sanırım :)

geçen sene 1.5 aylık gelinken 4 ay kaldılar benim yanımda da bu sene iki ay 1.5 ayı ben de iki haftası elti de oo millete gelinim memur oldu diyecek ya büyük görümce atanamazsın der küçüğü akmasa da damlar der geçen sene eşim bana bir kaban aldı ben de heyecanla kayınpedere gösterdim mutlu oldum güya borçlar var dikkat ediyoruz bir de alış verişimize it ne diyse yine it yine it dedi bana gözlerim doldu gittim saatlerce ağladım eşim de babasına çok bir şey diyemedi yaşlı adam ama neden öyle diyorsun düğün alış verişinde ben ona doğruı dürüst bir şey almadım kendi de istemedi dedi ALLAH var kaynanamda çok kızdı kp e onu da yuttum sonra ya ne giysen aynısın manasında diyorum diyor hehehe hayırlısıyla atanırsam okumuş muamelesi o zaman görürüm hocam bir de babam 10 sene önce vefat etti benim ondan daha ilgi gösteriyordum ama kimsenin öz ana babası olur mu benim annem beni hala çocuk gibi severken eller kırıyor

yok canım ya Anadolu kafası işte bu elin değeri yok :) kendi çocukları kıymetli onlara sadece %90 ı böyle 1000 yıl geçsede böyle kalacak bak siz hemşerisiniz hiç olmazsa ben birde İzmirliyim düşünsene ne kadar garibime gidiyor bazen telaffuzlarından ne dediklerini anlamıyorum sağır salak muamelesi görüyorum :) zayıflasakta beğenmeyecekler boşver onlara kıymetli olan sadece kendi kanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…