Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kendime güvenim gelsin şu üzerimdeki ağırlık gitsin istiyorum bebek de istiyıorum kilo verirsem rahat bir hamileleik olur stresten sıkıntıdan hamile de kalamıyorum ki..muayene oldum sorun çıkmadı stres yapma dedi doktor ama kaynanam ilk geldiğinde ya kiloluların çocuğu olmuyor diyorlar hep el ağzı nedenmiş ne alaka dedim ben doktora gittim sorunum yok dedim sustu geçen ay 21 gün adetim gecikti test pozitif çıktı kan testi negatif üzüldüm bayapı aman bunlara eltim gibi yüz vermeyen yaranır kendi milletlerinden akrabalık var hem de komşu kızı ama burunlarından getiriyor iyi yapıyor ben sinirlenince sesim yükselior annemin köyü yüksek köy olduğundan biz onlara dağlı deriz diyor ya delireceği çok şey var insanın bayramda gider yardım ederim geçen sene daha yeni gelinim büyük baş kaynana belki sizin işiniz olmasaydı belki daha hayırlı olurdu diyor sen de evde kalmazsın o da diyor lafa bak ben kardeşinin karısı olmuşum iş bitmiş lafa bak göreceğim kendi kızı da var her şey sırayla halasının biri ta sözlendiğimizde ayırmaya çalıştı sonra pişman oldu sonra kadının evinde yangın çıktı geçmiş olsuna gittik ben kime kötülük yaptım kimin kalbini kırdım acaba diyor ben de içimden ahhh beni ne kadar ağlattın dedim vallaha hocam her şey sırayla kalp kırma vardır ah alma vardır kötülük bir yerden çıkar bir de kendinin ne olduğunu bilmeden benden üstün görüyorlar ya kim kimden üstün ha ben okudum ama diplomamı da lavaboya attıracaklar

Günaydın hanımlar regl olmadan tartılayım dedim pişman oldum 6 2.80di en son 63 olmuşum şişkinliktir heralde değil mi? Moralim bozuldu biraz ama yarın regl olucam muhtemelen

sen şu an çok takmış durumdasın ben artık gülüp geçiyorum buna benzer şeyler söylediğinde ben gülüp anne şimdi sen bana kaynanalık mı yapıyorsun böyle mi yapılıyor sizin oralarda diyorum söyleyecek bir şey bulamıyor sustu artık üzüldüğünü etkilendiğini görmesinler kilolarını da kendin için ver bebek için ver ama ver lütfen sanırım daha çok gençsin yıllarını boşa geçirme

Pksnmz yoğurdun süzülmüş krem peynir gibi olmuş. Çok sağol. Mutfak beceri çok olmadığı için habersizdim böyle bir şeyden

Günaydınnn kirli dünyaya bembeyaz uyanan dukaniçelerr

Pksnmz yoğurdun süzülmüş krem peynir gibi olmuş. Çok sağol. Mutfak beceri çok olmadığı için habersizdim böyle bir şeyden

Evet ya güzel oluyor. Ben de heder olmasın diye araştırdığımda bulmuştum. Sonra favorim oldu. Hem bu çıkanla tost ekmeği yapıncamikroda süper oluyorr. Labne niyetine....
Sifa niyetinee.
Bu arada bana bir haller oldu. Yemek oranım çok düştü.
Anlatmayacaktım ama günah çıkarayım.
Cumartesi şirkette bana uygun yemek yoktu. Saat 10 gibi peynir yoğurt yedim sonra bir şey yemedim. Malum sevgililer günü diye benim oğlanla plan vardı. Oğlan planın içine edince (iş te kalmak zorunda kaldı ) ben acayip bozuldum. Oteli falan iptal ettim. Acayip sıkıldım ve o gün bir şey yemedim. Yemediğim gibi gece evde 1 şişe tekila içtim . Oğlanı bir de gittim işten aldım. Her bayan gibi şüphe dıuydum normal olarak. Bir de polis çevirdi. neyse ki yırttım ama ehliyeti kaptıracağım diye çok da korktum. O korku ve sinirle ben yine bişey yemedim gece yarısı oğlanla da tartıştım.
Pazar sabah oğlanı yine işten çağırdılar. Paşa paşa gitti. ben de 12 ye kadar uyudum. Bi uyandım yanıyorum susuzluktan. 2 lt falan içmişimdir su. Senmisin içen. Bir çarpılddım. Akşama kadar çıkmadım yataktan hiç bir şey yemedim içmedim.
Gece oğlan pizza söledi ama değil yemeğe wc ye halim yoktu. Zorla bi duş aldım yattım.
Pazartesi sabahı iş tabi. Yine uygun yemek yoktu. Mecbur dışardan köfte söledim. Dışardaki tavuğa güvenmem pek. İçinde ekmek vardı muhtemelen. 3 tane yiyebildim. Akşam yine yiyemedim almadı içim. Sadece yoğurt limon kepek.
Salı da tek öğün yedim. falan filan
Kilo değişimim çok ilginç oldu
Cumartesi 87,3
Pazar 87
Pazartesi 88
Salı 87,4
Çarşamba 86,6
Perşembe 86

Artık seyirdeyim ve günlük 600-800 gr. gitmesi çok hoşuma gitmiyor. Yemeğe zorluyorum ama yiyemiyorum. Bu sabah peynir yedim Allahtan çok seviyorum. süt içemedim. Ve kahve içtim. Yine wc geldi.

Bu anlatıklarım örnek alınmasın lütfen. Bu kadar çokverilmesi iş değil. Benim ki düzensizlik ve yorgunluktan. İşlerim de çok yoğun bu ara ve kar araba kullanırken acayip yoruyor beni. Karın kaslarım ağrıyor. Spora ara verdim. Pzt başlayacağım tekrar.
Öle işte. Dök içini rahatlaaa seansım bitmiştirr :)

haklısın kendim için vereceğim kilolarımı inş gün sayıyorum ya hayırlısıyla gitsinler de hem ders çalışırım hem rejimimi yaparım 30 yaşındayım

Düzenin çok bozulmuş toparlayamamışsın canım umarım en kısa sürede toparlar düzenini oturtursun.

Baya dertliymişsizn ama. Aç karnına tekila çarpar iyi anlatmışsın genede.
Bana tost ekmeğini tarifi verir misin. Ama mikrodalgaya olmasın beceremiyorum

Protein perşembesiiiii Yine geldi benim büyük gün. Bakalım yarın tartıda ne olacak. Bugün gördüklerim hiç iyi değildi. Ama bu hafta çok iyi değildim zaten pek tartılmadım. Ödül öğünümde biraz abarttım o yüzden kendimi suçlu hissettim. Sonra da hafta boyunca nerdeyse her gün peynir hakkımı olması gerekenden fazla kullandım. (peynir olarak değil kuruyemiş olarak tükettiğim için böyle oldu, evdeki fındığı bademi bitirdim neyse ki artık peynir olarak tüketicem böyle olmayacak)
Bunların dışında her gün spor yaptım iki haftadır. Hem de kardiyo ağırlıklı ve uzun süren sporlar. Leslienin hiit içeren ya da ağırlıkla yapılan 3 milleri, jillianın 55 dakikalık kardiyo egzersizi falan gibi. Tuza hiç dikkat etmedim çünkü geçen hafta çok dikkat etmiştim bu da bende sanki çok zor bir diyete yeni başlamışım etkisi yaptı. Çok bıkkındım. Ödül öğününde tuzlu yer yemez de tuza saldırdım Bugün bu yüzden hemen hemen hiç tüketmeyeceğim ki onun etkisi geçebilsin.
Bugün yani ilk olarak tuz tüketmiyorum. İkincisi karışım değil kepek kullanıyorum. Süt ürünlerini sadece bir-iki kaşık süt, bir kaşık yoğurt olarak krebimde kullandım, başka kullanmayacağım. Kahvaltıda krebimle birlikte kavurduğum özel hiç yağsız etten çektirdiğim kıymamı yedim. (Kırmızı et olmasa daha iyi olurdu belki de) Öğlen ve akşam tavuk yemeyi düşünüyorum fırının ızgarasında pişirerek, but da olabilir göğüs de. Tuzsuz tavuk ıyyy Tatlandırıcı kahveme atıyorum, bir de kola içerim bir bardak belki onun dışında düşünmüyorum.
Haydi bakalım hayırlısı
İki haftadır hiç ara vermeden spor yaptım bir gün ara vermeli miyim sizce bugün?

Baya dertliymişsizn ama. Aç karnına tekila çarpar iyi anlatmışsın genede.
Bana tost ekmeğini tarifi verir misin. Ama mikrodalgaya olmasın beceremiyorum

ben mikrodalga dışında tarif tutmuyorum. Minicik şey için fırını çalıştırmak işime gelmiyor. Netten bak canım.

ben de sabah yumurtalı peynirli bi kahvaltı yaptım..azıcık da dukan ekmeği yedim..minicik sütle kahvemi içtim..bir tencere tavuk göğüs sote kavurdum baharatla..öğlen ve akşam yoğurtla onu yiyeceğim..arada acıkırsam da dukan ekmeğimi kemiririm dedim..ben de geçen hafta ödül öğünümde bayaa abarttım yine, bu hafta kendime ceza vererek 2. ödülümü yapmadım, ama 2 nişasta yedim..bi de işte sabahları hafif spora başladım..bakalım yarın tartı ne göstericek..geçen haftaki +'dan sonra panik sardı...

Peki güçlendirme ne zaman bitecek? Karar verdin mi?

Öncelikle merhabalar daha önce dukan diyeti yapıp 12kilo vermiştim.Ama bazı sebeplerden ötürü bırakmıştım diyeti şimdi yeniden başladım 8günlük atak evresinden sonra 4kilo verdim.Bugün seyire geçtim aranızda olup motivasyonumu arttırmak istiyorum kızlar cünkü gerçekten bu sefer basarıcagımı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…