Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hosgeldin hep birlikte başarırız merak etme

Hoşgeldin
İnşallahhh

Eveeet bugün protein perşembesi, ben de bir krep ve bir haşlanmış yumurta yedim sabah, sade çay ve kahvem, öğle haşlanmış tavuk, akşama hiç bilmiyorum kreplerim var sabahtan kalan onları yerim yoğurtla sanırım. Ben de bakıcam yarın ne olucak, heyecan yok pek çünkü kendimi iyi hissediyorum. Çevremden gelen, küçüldün iyice yok olacaksın söylemleri bunda etkili sanırım. Tuz benim kısmadığım ve kendimi kasmadığım bir şey, aşırı tuzlu sevmem zaten. Sen de takma kafana bence, yeterli su içersen atarsın. Bir hafta boyunca çerezimi de, ekmeğimi de, nişasta öğünümü de yedim pişmanlık duymadan. Sadece ödül de şöyle bir durum oldu, tek öğünde çorba ana yemek ve tatlıyı yemedim, ayrı ayrı zamanlarda yedim ama sadece birer porsiyon. Bu sıkıntı yaratır mı onu bilmiyorum???

Ayrı ayrı zamanlarda derken bir gün içinde. Öğle ana yemek, akşam çorba, sonrasında tatlı...

Herşeyin iyi gitmesine çok sevindim canım umarım yarın da iyi bir sonuç görürsün. Ödül öğününü o şekilde yapmamak tek bir öğüne sığdırmak ve ödül gününe çevirmemek gerekiyor. Yediğin miktardan çok onu kısa biz zamanla sınırlandırmak önemli diye biliyorum. Ama dediğim gibi bu hafta uyamadım ben de.

Ayrı ayrı zamanlarda derken bir gün içinde. Öğle ana yemek, akşam çorba, sonrasında tatlı...
Hele ki arada bu kadar fazla zaman olunca bütün gün istediğini yiyerek geçmiş gibi bir şey oluyor. Ben tavsiye etmem ama yabancı forumlarda bu şekilde uygulayan da var. İstersen biraz araştır, ya da deneye yanıla doğru yolu buluruz :)

bu şekilde yapmamak gerektiğini söylüyor mr. dukan..yani ödülü 1 güne yaymak değil de sadece 1 öğünde bitirmek gerekiyor..ama yine de bütün hafta çok dikkat etmiş, bütün kurallara uymuşsun zaten..bir sorun olacağını sanmıyorum..ayrıca gün içine bölmüş de olsan çok fazla miktar yememişsin..ben 1 öğünde bundan daha fazla yiyorum :))))) o yüzden de mide fesatı geçiriyorum genelde :))))

Artık yemek yiyemiyorum midem çok kötü diyeti bırakıp hersey den azar azar yesem mi acaba. Yoğurttan,etten bunaldım çok güzel kilo veriyorum ama bu mide bulantısı kaldıramıyorm.

Artık yemek yiyemiyorum midem çok kötü diyeti bırakıp hersey den azar azar yesem mi acaba. Yoğurttan,etten bunaldım çok güzel kilo veriyorum ama bu mide bulantısı kaldıramıyorm.
En azından güçlendirme yap verdiğin kilolar için yoksa ne kadar az yiyorum desen de kat kat kilo alabilirsin hiç anlamadan.

bugün düşündüm, dukanın bana uzun zamandır veremediğim kiloları verebilmenin dışında en büyük katkısı ne diye..bunun cevabı yağsız beslenmeyi öğrenmem oldu..eskiden bi salata yapardım, sadece salata yerdim yemekte..ama o salataya zeytinyağını dökerdim bolca, sonra üstüne en yağlısından biraz peynir, sonra biraz mısır, biraz ceviz, biraz badem !!! sözde sadece salata yiyodum..salata değil bomba...ne kadar yanlış besleniyomuşum demek ki..şu an birazcık yağlı et bile yesem kendimi kötü hissediyorum, ağzımda kalan yağ tortusu rahatsız ediyor beni..hem mümkün olduğunca yağsız beslenmeye hem yulaf kepeği gibi bi güzellikle tanışmama vesile oldu dukan..hamur işinden kaçmama gerek yok eskisi gibi, çünkü yulaf kepeğiyle üstelik de yağsız olarak hamur işi yapıp yiyebiliyorum..kısacası dukanı seviyorum..iyi ki bu diyetle tanışmışım...

bu dukan topici vardi. Dukan urunleri gelmeden once cok kisiyi zayiflatmistir. sadece dukan kitabini okuyarak.

Ama dukan urunleri gelince, anlasilan sadece paranin dedigi olur, baska kullanici istemiyoruz gibi bir durum oldu.

ben dukanla bazi saglik kurallarina da dikkat ederek 23 kilo verdim. bu bir bucuk sene icinde 5 kilosunu geri aldim, ama sporuma falan dikkat ederek yine de koruyabildigim kilodayim.

spor icin yurume uygulamalari cok faydali oluyor. ne kadar yurudugunu falan olcuyor, tabi tamamen para vermeden motivasyonu korumak biraz daha zor oluyor ama, buyrun yurumenizi devamli olcecek motivasyon aletlerinden biri
http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/gg-formetre/56818113

kesinlikle bize çok şey öğretti bende iyi ki tanımışım dukanı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…