Peki güçlendirme ne zaman bitecek? Karar verdin mi?
Hosgeldin hep birlikte başarırız merak etmeÖncelikle merhabalar daha önce dukan diyeti yapıp 12kilo vermiştim.Ama bazı sebeplerden ötürü bırakmıştım diyeti şimdi yeniden başladım 8günlük atak evresinden sonra 4kilo verdim.Bugün seyire geçtim aranızda olup motivasyonumu arttırmak istiyorum kızlar cünkü gerçekten bu sefer basarıcagımı hissediyorum.
Ben bugun yaptım regl zamanım oldugu için ama Şişlik'den dolayı fazla çıktı 63Yarın bildirim günü heyecan var mı??
ÇooookYarın bildirim günü heyecan var mı??
Öncelikle merhabalar daha önce dukan diyeti yapıp 12kilo vermiştim.Ama bazı sebeplerden ötürü bırakmıştım diyeti şimdi yeniden başladım 8günlük atak evresinden sonra 4kilo verdim.Bugün seyire geçtim aranızda olup motivasyonumu arttırmak istiyorum kızlar cünkü gerçekten bu sefer basarıcagımı hissediyorum.
hoşbulduk bende öyle olacağını düşünüyorum :)Hosgeldin hep birlikte başarırız merak etme
hoşbulduk :)Hoşgeldin
İnşallahhh
çoookkYarın bildirim günü heyecan var mı??
Eveeet bugün protein perşembesi, ben de bir krep ve bir haşlanmış yumurta yedim sabah, sade çay ve kahvem, öğle haşlanmış tavuk, akşama hiç bilmiyorum kreplerim var sabahtan kalan onları yerim yoğurtla sanırım. Ben de bakıcam yarın ne olucak, heyecan yok pek çünkü kendimi iyi hissediyorum. Çevremden gelen, küçüldün iyice yok olacaksın söylemleri bunda etkili sanırım. Tuz benim kısmadığım ve kendimi kasmadığım bir şey, aşırı tuzlu sevmem zaten. Sen de takma kafana bence, yeterli su içersen atarsın. Bir hafta boyunca çerezimi de, ekmeğimi de, nişasta öğünümü de yedim pişmanlık duymadan. Sadece ödül de şöyle bir durum oldu, tek öğünde çorba ana yemek ve tatlıyı yemedim, ayrı ayrı zamanlarda yedim ama sadece birer porsiyon. Bu sıkıntı yaratır mı onu bilmiyorum???Protein perşembesiiiiiYine geldi benim büyük gün. Bakalım yarın tartıda ne olacak. Bugün gördüklerim hiç iyi değildi. Ama bu hafta çok iyi değildim zaten pek tartılmadım. Ödül öğünümde biraz abarttım o yüzden kendimi suçlu hissettim. Sonra da hafta boyunca nerdeyse her gün peynir hakkımı olması gerekenden fazla kullandım. (peynir olarak değil kuruyemiş olarak tükettiğim için böyle oldu, evdeki fındığı bademi bitirdim neyse ki artık peynir olarak tüketicem böyle olmayacak)
Bunların dışında her gün spor yaptım iki haftadır. Hem de kardiyo ağırlıklı ve uzun süren sporlar. Leslienin hiit içeren ya da ağırlıkla yapılan 3 milleri, jillianın 55 dakikalık kardiyo egzersizi falan gibi. Tuza hiç dikkat etmedim çünkü geçen hafta çok dikkat etmiştim bu da bende sanki çok zor bir diyete yeni başlamışım etkisi yaptı. Çok bıkkındım. Ödül öğününde tuzlu yer yemez de tuza saldırdımBugün bu yüzden hemen hemen hiç tüketmeyeceğim ki onun etkisi geçebilsin.
Bugün yani ilk olarak tuz tüketmiyorum. İkincisi karışım değil kepek kullanıyorum. Süt ürünlerini sadece bir-iki kaşık süt, bir kaşık yoğurt olarak krebimde kullandım, başka kullanmayacağım. Kahvaltıda krebimle birlikte kavurduğum özel hiç yağsız etten çektirdiğim kıymamı yedim. (Kırmızı et olmasa daha iyi olurdu belki de) Öğlen ve akşam tavuk yemeyi düşünüyorum fırının ızgarasında pişirerek, but da olabilir göğüs de. Tuzsuz tavuk ıyyyTatlandırıcı kahveme atıyorum, bir de kola içerim bir bardak belki onun dışında düşünmüyorum.
Haydi bakalım hayırlısı
İki haftadır hiç ara vermeden spor yaptım bir gün ara vermeli miyim sizce bugün?
Herşeyin iyi gitmesine çok sevindim canım umarım yarın da iyi bir sonuç görürsün. Ödül öğününü o şekilde yapmamak tek bir öğüne sığdırmak ve ödül gününe çevirmemek gerekiyor. Yediğin miktardan çok onu kısa biz zamanla sınırlandırmak önemli diye biliyorum. Ama dediğim gibi bu hafta uyamadım ben de.Eveeet bugün protein perşembesi, ben de bir krep ve bir haşlanmış yumurta yedim sabah, sade çay ve kahvem, öğle haşlanmış tavuk, akşama hiç bilmiyorum kreplerim var sabahtan kalan onları yerim yoğurtla sanırım. Ben de bakıcam yarın ne olucak, heyecan yok pek çünkü kendimi iyi hissediyorum. Çevremden gelen, küçüldün iyice yok olacaksın söylemleri bunda etkili sanırım. Tuz benim kısmadığım ve kendimi kasmadığım bir şey, aşırı tuzlu sevmem zaten. Sen de takma kafana bence, yeterli su içersen atarsın. Bir hafta boyunca çerezimi de, ekmeğimi de, nişasta öğünümü de yedim pişmanlık duymadan. Sadece ödül de şöyle bir durum oldu, tek öğünde çorba ana yemek ve tatlıyı yemedim, ayrı ayrı zamanlarda yedim ama sadece birer porsiyon. Bu sıkıntı yaratır mı onu bilmiyorum???
Hele ki arada bu kadar fazla zaman olunca bütün gün istediğini yiyerek geçmiş gibi bir şey oluyor. Ben tavsiye etmem ama yabancı forumlarda bu şekilde uygulayan da var. İstersen biraz araştır, ya da deneye yanıla doğru yolu buluruz :)Ayrı ayrı zamanlarda derken bir gün içinde. Öğle ana yemek, akşam çorba, sonrasında tatlı...
Ayrı ayrı zamanlarda derken bir gün içinde. Öğle ana yemek, akşam çorba, sonrasında tatlı...
En azından güçlendirme yap verdiğin kilolar için yoksa ne kadar az yiyorum desen de kat kat kilo alabilirsin hiç anlamadan.Artık yemek yiyemiyorum midem çok kötü diyeti bırakıp hersey den azar azar yesem mi acaba. Yoğurttan,etten bunaldım çok güzel kilo veriyorum ama bu mide bulantısı kaldıramıyorm.
baharat kullanmayı denedin miArtık yemek yiyemiyorum midem çok kötü diyeti bırakıp hersey den azar azar yesem mi acaba. Yoğurttan,etten bunaldım çok güzel kilo veriyorum ama bu mide bulantısı kaldıramıyorm.
kesinlikle bize çok şey öğretti bende iyi ki tanımışım dukanı :)bugün düşündüm, dukanın bana uzun zamandır veremediğim kiloları verebilmenin dışında en büyük katkısı ne diye..bunun cevabı yağsız beslenmeyi öğrenmem oldu..eskiden bi salata yapardım, sadece salata yerdim yemekte..ama o salataya zeytinyağını dökerdim bolca, sonra üstüne en yağlısından biraz peynir, sonra biraz mısır, biraz ceviz, biraz badem !!! sözde sadece salata yiyodum..salata değil bomba...ne kadar yanlış besleniyomuşum demek ki..şu an birazcık yağlı et bile yesem kendimi kötü hissediyorum, ağzımda kalan yağ tortusu rahatsız ediyor beni..hem mümkün olduğunca yağsız beslenmeye hem yulaf kepeği gibi bi güzellikle tanışmama vesile oldu dukan..hamur işinden kaçmama gerek yok eskisi gibi, çünkü yulaf kepeğiyle üstelik de yağsız olarak hamur işi yapıp yiyebiliyorum..kısacası dukanı seviyorum..iyi ki bu diyetle tanışmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?