baharatsız asla yiyemem zaten aşırı baharatlı yiyorum.bakalım bugün iyiyim devambaharat kullanmayı denedin mi
anlamadım gayet hızlı gidiyo kilo, sanırım fazla yiyemediğim içinGünaydın kızçelerrrrrrrrrr
Bildirim zamanııı
Ben düne göre + yım ama olsunn.
Diet Başlangıç : 09/02/2015
11. gün
Başlangıç Kilo : 90,1
Geçen Hafta : 87,9
GÜncel: 86,3
Haftalık fark: 1,6
Toplam Fark : 3,8
Hedef 65
Sevgilerrr
anlamadım gayet hızlı gidiyo kilo, sanırım fazla yiyemediğim için
Diet başlangıç :09/02/2015
11.gün
Başlangıç kilo : 70.900
Geçen hafta : 68.500
Güncel : 65.800
Haftalık farkı : 2.300
Toplam fark : 5.100
Hedef :58
tamam doğrudur ben çok tartıldım kafam bulandı.68 ya da 68.500 tam hatırlayamadım hafızam da öyle kalmış mersi...Gafta ne yaa :)
gafta=hafta
Hangi dukan ürünlerinden ve hangi paradan bahsettiğinizi hiç anlayamadım. Dukanın bisküvilerini falan diyorsanız zaten tolere olarak arada bir yenilebilecek bir kaç bisküvi neden diyetin algısını tamamen değiştirsin ki? Sizi hatırlıyorum bu arada uzun süre yapmıştınız bu diyeti.bu dukan topici vardi. Dukan urunleri gelmeden once cok kisiyi zayiflatmistir. sadece dukan kitabini okuyarak.
Ama dukan urunleri gelince, anlasilan sadece paranin dedigi olur, baska kullanici istemiyoruz gibi bir durum oldu.
ben dukanla bazi saglik kurallarina da dikkat ederek 23 kilo verdim. bu bir bucuk sene icinde 5 kilosunu geri aldim, ama sporuma falan dikkat ederek yine de koruyabildigim kilodayim.
spor icin yurume uygulamalari cok faydali oluyor. ne kadar yurudugunu falan olcuyor, tabi tamamen para vermeden motivasyonu korumak biraz daha zor oluyor ama, buyrun yurumenizi devamli olcecek motivasyon aletlerinden biri
http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/gg-formetre/56818113
Benim güncel kilom 59,4 canım.Yarın şehir dışında olacağımdan bildirim tablosunu bu akşam 6 ya doğru yayınlayacağım.
Bilginize....
Benim güncel kilom 59,4 canım.
Yarın şehir dışında olacağımdan bildirim tablosunu bu akşam 6 ya doğru yayınlayacağım.
Bilginize....
diet başlangıç:05/01/2015Günaydın kızçelerrrrrrrrrr
Bildirim zamanııı
Ben düne göre + yım ama olsunn.
Diet Başlangıç : 09/02/2015
11. gün
Başlangıç Kilo : 90,1
Geçen Hafta : 87,9
GÜncel: 86,3
Haftalık fark: 1,6
Toplam Fark : 3,8
Hedef 65
Sevgilerrr
diet başlangıç:05/01/2015
46.gün
başlangıç kilo:125
geçen hafta:112
güncel:110.80
haftalık fark:1.20
toplam fark:14.20
hedef 80
Neyse ben girmeyeyim o zaman zaten güçlendirmedeyim bir değişiklik olmuyor pek.Diğer arkadaşlar gidişatı görüp motive olsun diye bildiğim tavlosu yapılıyor. Yukarıdaki formatta yazarsan herkes durumu yorumlayabilir.
Kilonu görünce boyunu merak ettim. Kilon süper görünüyor.. Va daha zayıflamaya çalışıyorsun.. o yüzden boyunu çok merak ettim.. Yazabilir misin?ben başladığım tam tarihi filan hatırlayamıyorum..böyle bir liste de hiç yapmadım..sadece her hafta tartılıp durumumu kontrol ediyorum..listeye almanıza gerek yok sanırım..ama ben de bildireyim..geçen haftaki +'dan sonra bu hafta normalime döndüm..bu sabahki kilom 49,2..güçlendirmeye 49,6 ile geçmiştim..ödem beni çok etkiliyo..yani 49-50 arasında bi noktadaysam benim için sıkıntı yok demektir..
Kilonu görünce boyunu merak ettim. Kilon süper görünüyor.. Va daha zayıflamaya çalışıyorsun.. o yüzden boyunu çok merak ettim.. Yazabilir misin?
yok yok daha zayıflamaya çalışmıyorum..güçlendirme 2'deyim zaten..amacım bu kiloyu sabitleyebilmek..boyum 1.62..ben normalden biraz zayıf olmayı seviyorum..zaten nerdeyse hiç kasım yok..dolayısıyla azıcık kilo alsam simitlerim çıkıyo yanlardan, hemen balıketi kıvamına geliveriyorum çabucak..o yüzden çok dikkat etmem lazım..şu anda da evet zayıf görünüyorum ama hastalıklı gibi diye bi tabir vardır ya, öyle de değilim..
Diet Başlangıç13/02/ 2005
8. gün
Başlangıç Kilo : 56,5
Geçen Hafta: 56,5
GÜncel: 55,9
Haftalık fark: 0,6
Toplam Fark: 0,6
Hedef 53
Benim bir haftalık durumum böyle.. Yalnız vestibüler migren hastası olduğum için çok sıkı bir diyeti göze alamıyorum.. Aç kalmadım ama sadece 600 gram verdim.. Sizce iyi gidiyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?