Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızçelerrrrrrrrrr

Bildirim zamanııı

Ben düne göre + yım ama olsunn.

Diet Başlangıç : 09/02/2015
11. gün
Başlangıç Kilo : 90,1
Geçen Hafta : 87,9
GÜncel: 86,3
Haftalık fark: 1,6
Toplam Fark : 3,8
Hedef 65

Sevgilerrr

anlamadım gayet hızlı gidiyo kilo, sanırım fazla yiyemediğim için
Diet başlangıç :09/02/2015
11.gün
Başlangıç kilo : 70.900
Geçen hafta : 68.500
Güncel : 65.800
Haftalık farkı : 2.300
Toplam fark : 5.100
Hedef :58

Süper tebrikler
Geçen gafta güncelin 68 di. Tabloda ona göre yazdım bilginze...

Yarın şehir dışında olacağımdan bildirim tablosunu bu akşam 6 ya doğru yayınlayacağım.
Bilginize....

Hangi dukan ürünlerinden ve hangi paradan bahsettiğinizi hiç anlayamadım. Dukanın bisküvilerini falan diyorsanız zaten tolere olarak arada bir yenilebilecek bir kaç bisküvi neden diyetin algısını tamamen değiştirsin ki? Sizi hatırlıyorum bu arada uzun süre yapmıştınız bu diyeti.

Yarın şehir dışında olacağımdan bildirim tablosunu bu akşam 6 ya doğru yayınlayacağım.
Bilginize....

ben başladığım tam tarihi filan hatırlayamıyorum..böyle bir liste de hiç yapmadım..sadece her hafta tartılıp durumumu kontrol ediyorum..listeye almanıza gerek yok sanırım..ama ben de bildireyim..geçen haftaki +'dan sonra bu hafta normalime döndüm..bu sabahki kilom 49,2..güçlendirmeye 49,6 ile geçmiştim..ödem beni çok etkiliyo..yani 49-50 arasında bi noktadaysam benim için sıkıntı yok demektir..

diet başlangıç:05/01/2015
46.gün
başlangıç kilo:125
geçen hafta:112
güncel:110.80
haftalık fark:1.20
toplam fark:14.20
hedef 80

Kilonu görünce boyunu merak ettim. Kilon süper görünüyor.. Va daha zayıflamaya çalışıyorsun.. o yüzden boyunu çok merak ettim.. Yazabilir misin?

Diet Başlangıç 13/02/ 2005
8. gün
Başlangıç Kilo : 56,5
Geçen Hafta: 56,5
GÜncel: 55,9
Haftalık fark: 0,6
Toplam Fark: 0,6
Hedef 53

Benim bir haftalık durumum böyle.. Yalnız vestibüler migren hastası olduğum için çok sıkı bir diyeti göze alamıyorum.. Aç kalmadım ama sadece 600 gram verdim.. Sizce iyi gidiyor muyum?

Kilonu görünce boyunu merak ettim. Kilon süper görünüyor.. Va daha zayıflamaya çalışıyorsun.. o yüzden boyunu çok merak ettim.. Yazabilir misin?

yok yok daha zayıflamaya çalışmıyorum..güçlendirme 2'deyim zaten..amacım bu kiloyu sabitleyebilmek..boyum 1.62..ben normalden biraz zayıf olmayı seviyorum..zaten nerdeyse hiç kasım yok..dolayısıyla azıcık kilo alsam simitlerim çıkıyo yanlardan, hemen balıketi kıvamına geliveriyorum çabucak..o yüzden çok dikkat etmem lazım..şu anda da evet zayıf görünüyorum ama hastalıklı gibi diye bi tabir vardır ya, öyle de değilim..

Ben de zayıflığı severim. Kilon gayet güzelmiş şu an.. Benim boyum 164 cm.. 53 olsam yeter. Bakalım artık uğraşıyorum.

Hedefin zaten 3,5 kilo olduğundan gayet iyi vermişssin. Atak da ne önermisti dukan dayı sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…