- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Bana diyete gerek yok demişti açıkcası. Kilom normal değerler arasında boyum göre.. ama kendimi en iyi hissettiğim kiloya düşmeye çalışıyorum..Hedefin zaten 3,5 kilo olduğundan gayet iyi vermişssin. Atak da ne önermisti dukan dayı sana ?
Diet Başlangıç 11/02/ 2015
10. gün
Başlangıç Kilo : 97.9
Güncel: 93,9
Toplam fark:4
Hedef 60
benim durumda bu kızlar geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum :)Bu arada regl şişkinliği ve gribi ölmeden atlattım
Merhaba :) atak 6gün dedi fazla vermek istediğimden 8 yaptım ben atağı dukan bana 65.5 ideal kilon dedi ama ben 5kilo daha verip işimi sağlama alayım diyorum.Diyeti 2. yapışım öncesinde cok daha hızlı gitmişti ama bu sefer daha sadığım diyete :)Hoşgeldin
96,5 yazdım geçen haftaya . zaten 2. gününmüş. Atak kaç gün dedi? kaç verdi.
Hedefin dukanın önerisimi kendi görüşünmüü??
Arkadaş zayıflamaya değil kilosunu korumaya çalışıyor artık.Kilonu görünce boyunu merak ettim. Kilon süper görünüyor.. Va daha zayıflamaya çalışıyorsun.. o yüzden boyunu çok merak ettim.. Yazabilir misin?
Yasak değil günde 50 gram kullanılabilir. Ama pek sağlıklı bir şey değil ve duraklamaya yol açabiliyor bazı kişilerde. Ben seyir bitene kadar almadım.Bazı ekmek tarihlerin de glutenden den bahsediyor. Seyir de yasak mı acaba
Anladım. Biz de o günleri görürüz inşallah.Arkadaş zayıflamaya değil kilosunu korumaya çalışıyor artık.
Ozaman dokunmayayım teşekkurlerYasak değil günde 50 gram kullanılabilir. Ama pek sağlıklı bir şey değil ve duraklamaya yol açabiliyor bazı kişilerde. Ben seyir bitene kadar almadım.
Gülden sipariş ver miş miydin. Tatları nasıl bide kapıda ödememi yapılıyorYasak değil günde 50 gram kullanılabilir. Ama pek sağlıklı bir şey değil ve duraklamaya yol açabiliyor bazı kişilerde. Ben seyir bitene kadar almadım.
Gülden sipariş ver miş miydin. Tatları nasıl bide kapıda ödememi yapılıyor
Yasak değil günde 50 gram kullanılabilir. Ama pek sağlıklı bir şey değil ve duraklamaya yol açabiliyor bazı kişilerde. Ben seyir bitene kadar almadım.
Eet senden almıştım facebook adresini. Bende Gojibery reçeli siparişivericem çok sagolcanım mydilemma'yı bilmiyorum ama ben gül'den sipariş vermiştim..tatlarını çok beğendim açıkçası..belki de çok şey beklemiyorum bilmiyorum..bu işler biraz damak zevki meselesi biliyosun ama ben genelde beğendim..özellikle lavaşları ve tatlı kurabiyesini, bi de goji reçelini çoook beğendim..kapıda ödeme de yaptım kendisine, hesabına da yatırdım..genelde hesaba yatırılıyor ama..bana kapıma kadar kendisi getirdiği için kapıda ödeme yapabildim..bu arada sanırım aynı Gül'den söz ediyoruz..
Ben de daha önce bilgilerimi girmiştim ama almamışsınız tabloya.
teşekkürler pksnmz harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?