Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederiz eline sağlıkUOTE="pksnmz, post: 39541197, member: 92051"]Atladım herhalde iş yoğunluğu. Hemen yollarsan tekrar yapabilirim 5 dakikam varr :)[/QUOTE]
Te

sen şu an kullanıyor musun gluten canım? nasıl bişey o?
Undan elde ediliyor, proteinmiş. Ama asıl meselesi kıvam vermesi. Yulaf kepeği hamur kıvamı almıyor ya hiç bir şekilde, gluten koyunca hamur oluyor açabiliyorsun falan. Bir kaç kez kullandım. İşte öyle kıvamı oluyor ama pek bir şey anlamadım henüz etkileri konusunda. Az kullandım zaten.

Ben bugun bişeyi atladığımı farkettim. dukanellaa saf protein gunlerinde de yemişim meger sadece sebze protein günlerinde yenebiliyormuş. Çok dikkatsiz davranmışım

Ben bugun bişeyi atladığımı farkettim. dukanellaa saf protein gunlerinde de yemişim meger sadece sebze protein günlerinde yenebiliyormuş. Çok dikkatsiz davranmışım
Saf protein gününde tolere kullanmak iyi değildir pek, saf geçirirsen etkisini daha iyi görürsün diye. Ama yasak da değil canım. Çok istersen yiyebilirsin.

Merhaba yağmurcuğum çok tiksinmeye başladım herşeyden canım ya, alışverişe gittim süt tozu bulamadım aromalardan bulamadım geldim
Her yerde bulunmuyor maalesef bende dünya kadar yol gidip alıyorum. Neden tiksiniyosunki sadece yağ şeker çıktı hayatımızdan. Yulaf kepeği den tiksiniyorum diyorsan birkacgunr gecer bendede oldu. Krep yap dün bikahvaltılkk sos tarifi verdim ondan yap süre ye kepek tadı almıyorsun.

seyir oldukça uzun ve sıkıcı bir evre..dolayısıyla arada bir kendine izin verebilirsin bence..sp gününde sık olmamak kaydıyla dukanella yiyebilirsin diye düşünüyorum..ben yiyordum açıkçası..ama saf geçirmek kesinlikle çok daha fazla işe yarar..

Haklısın aslında ama bu zamana kadar dikkat etmeden yedim bi süre tutmayı düşünüyorum kendimi. 60 ı bir göreyim hayırlısıyla ondan sonra tolereleri in acısını çıkarayım. Regl zamanım dayım karnım şişti o bile moralimi bozmaya yetti. Size hakvermeye başladım kilo vermeye başlayınca en ufak bi hatadan korkuluyormuş.

Lor ara ver yogurdada. Yumurta haşla bide krep yap arasına dogru yumurtayı maydanoz koy biraz tadını bastırın. Zeytinyağ hakkını zeytinli değerlendir.
Yoğurdu tülbentte koyup bir gece bekleyin süzülmesi için ertesi gün labne oluyor oşekilde ekmeğine sür. Bende böyle böyle yeniden sevmeye basladım. Hatta kepek hakkım çok olsa diyorum. Krep yaparken ıkı kaşık kepekli bir yumurta ve sütle iyice çırp çok yoğun olmasın cıvık olsun biraz. Üçtane krep çıkartıyorum ince olunca yemesine kolay oluyor

Teşekkür ederim Yağmurzerresi deneyeceğim Pes etmem sizin sayenizde ,yürüteceğiz inşallah

Vallahi yulaf kepeğini ne yaptıysam yiyemiyorum.yemesem nolucak ki diyetimi yapamam yoksa kahvatıda ekmek yemiyorum yemekte zaten aramıyorm.nolur olumlu bişey yazın.onu yiyince çok Afedersiniz hayvan barınağındaki kokuyu alıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…