Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kendiniz bilirsiniz, hayvan barınağındaki koku falan neler diyorsunuz, her gün yiyoruz biz onu. Siz hangi marka kepek kullanıyorsunuz?

Doğalsan diye r marka migrostn aldım
Markada da bir sorun yok. Bu diyet size uygun değilse, ki kaçamaklar da başlamış, o zaman başka bir diyet uygulayabilirsiniz. Tiksindiğiniz bir şeyi ömür boyu yemenizin imkanı yok. Önemli olan bu diyeti yapmanız değil, önemli olan öyle ya da böyle kendinize zarar vermeden zayıflayıp sağlıklı bir kiloya ulaşıp o şekilde kalabilmeniz. Yulaf kepeği olmadan bu diyeti yaparsanız sağlığınızı kaybedersiniz. Kaçamak yaparsanız çoook uzun bir süre hedefinize ulaşamazsınız. O zaman bu diyeti yapmanızın bir mantığı kalmamış oluyor.

Haklısınız bırakmakta istemiyorum çünkü bayağı toparladım bu diyet sayesinde. Yaklaşık beş kilo verdim ve beni şimdi 65 66kilo arasında yım bundan sonrası zorlayacak 70 kilodan düştüm.devam etmem lazım sağlığımla oynamadan.ara kuruyemiş yedim çok az ama diyetren kopmamak için.patates kızatmasını deli gibi yerdim bu diyet sayesinde yendim çok faydası oldu.ekmek deseniz yine öyle porsiyonum bile azaldı aşırı duyuyorum önceden yedikçe yemek isterdim.E="mydilemma, post: 39568934, member: 496369"]Markada da bir sorun yok. Bu diyet size uygun değilse, ki kaçamaklar da başlamış, o zaman başka bir diyet uygulayabilirsiniz. Tiksindiğiniz bir şeyi ömür boyu yemenizin imkanı yok. Önemli olan bu diyeti yapmanız değil, önemli olan öyle ya da böyle kendinize zarar vermeden zayıflayıp sağlıklı bir kiloya ulaşıp o şekilde kalabilmeniz. Yulaf kepeği olmadan bu diyeti yaparsanız sağlığınızı kaybedersiniz. Kaçamak yaparsanız çoook uzun bir süre hedefinize ulaşamazsınız. O zaman bu diyeti yapmanızın bir mantığı kalmamış oluyor.[/QUOTE]
Haklı

ya kusura bakmayın düşüncesizce yazdıysam yulaf kepeği için sizler yiyorsunuz tiksindirmek istemem sadece ne kadar zorlandığımı ifade edebilmek için hissettiğimi yazmak istedim afedersiniz bayağı argoca bi tabir olmuş

Korumayla birlikte kepek hakkımız artacak ve Ömür boyu yememiz gerekecek oyüzden sevmek lazım ama olmuyorsa başka diyet denemeniz gerekir. Kepeksiz olmuyormuş dukan öyle diyor

Korumayla birlikte kepek hakkımız artacak ve Ömür boyu yememiz gerekecek oyüzden sevmek lazım ama olmuyorsa başka diyet denemeniz gerekir. Kepeksiz olmuyormuş dukan öyle diyor
off ya dukan amca yaratıcı olsa başka bişey yokmu bırakmak istemiyorum.olmaz yine aynı mantıkta devam edeyim.ona yakın bi ekmek bulsam ya da ekmeksiz hayata devam.başka çarem yok beynim şartlanmışken vazgeçmek istemiyorum

yeni güncellemelerle özellikle yulafa alerjisi olanlar için karabuğdayı önermeye başladı mr. dukan..istersen yulaf kepeğine alternatif olarak bir dene..en azından dukan diyetini bırakmamış olursun..ama kilo vermeni durdurursa kesmen ve yeniden kepeğe dönmen gerekir..bence denemeye değer..bu arada karabuğdayın tadı yulaf kepeğinden daha güzel değil bence..ama damak tadı farklıdır herkesin..bence öncelikle bunu bi denemende fayda var..

hmmm mersi...

Günaydın hanımlar
Bugün sebze günüm hayatımda belki on sefer kola içmişimdir ama bugun canım öyle çekiyor ki zero alıcam. Karnabahar kısır yapıcam öğlen.
Kahvaltımı dereotu krep ve kaynamış yumurta eşliğinde çayla yaptım. Regl zamanımda iştahım acayip tavan yapıyor.

merhaba hanımlar,

bu diyet bilgi topluyorum
yapmayı düşünüyorum
bir çok makale okudum ama
sizlerinde fikirlerini merak ediyorum zorlanıyorsumusunuz
uzun ve meşakkatli bir yol nasıl sabır ettınız
emeklerınızın karşılığını aldınız mı
ben tavuk yemıyorum ınternette bır cok tarıf tavuk uzerıne pekı sız ne tur yıyecekler yıyorsunuz ben tavuk yemeyınce sadece et ıle mı yapayım

öncelikle kitabı okumanızı tavsiye ederim..ben önce kitabı okudum ve başlayıp başlamamaya ondan sonra karar verdim..iyice hazır ve konsantre olarak başlamanız gerekir bu diyete..çünkü ciddi bir hazırlık aşaması var..dukana uygun alışveriş yapmanız gerek..hem çok zor hem de çok kolay bir diyet bu..bakış açısına göre zaman zaman değişebilir..tavuk ve yumurta diyetin demişbaşları diye düşünüyorum..bence olmazsa olmaz..ama yine de alternatifler var tabi..dediğim gibi kitabı okumadan gerçekten karar vermek oldukça zor..

Tavuk gerçekten önemli, kırmızı et tavuk kadar etkili olmuyor. Balığı da en fazla ne kadar sık yiyebilirsiniz ki? Bence diyetin temel taşlarından birini yiyemeyecekseniz başka bir diyet yapmanız sizin için daha iyi olabilir.

cevabınız için teşekkür ederim öncelikle
kitabı arıyorum 2 gündür fakat bulamadım bir iki yere daha bakacağım
ama konuyla ilgili çok makale okudum.
yumurta yiyorum fakat tavuk yemiyorum çünkü tavuk artık tavuk değil geneği değiştirilmiş başka bir canlı bence bu yüzden tüketmiyorum. yumurtayı ise köy yumurtası olarak tüketiyorum.
siz ne kadar süredir yapıyorsunuz nasıl olumlu geri dönüş aldınız mı
aynı yiyecekleri yemekten sıkıldınız mı mesela nasıl çeşitlendirdiniz.

ben iki yıldır tüketmiyorum çünkü huylandım.
o tavuğun o diyette yararı olacağına bana daha çok zararı olur.
ben çok sebzede tüketmem mesela ıspanak yemem ıspanak yemiyorum diye demi başlamayım şimdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…