Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim vermem gereken kilo miktarı oldukça azdı..dukan testi bana "diyet yapmamalısın" demişti ama benim yemek yeme tarzımı kesinlikle değiştirmem ve de biraz kilo vermem gerekiyordu..dukanı çok araştırdım ve çok güvendim..başta oldukça hızlı gittim, sonuna doğru yavaşladım ki sadece 6 kilo vermem gerektiği için bu çok çok normaldi..bana sorarsanız dukan kadar hızlı kilo verdiren bir diyet daha yok..hem bu kadar hızlı hem de bu kadar sağlıklı kilo verdiren de yok..hiç aç kalınmıyor, kurallara uyduktan sonra kilo vermeme şansınız yok..ama bazı basit kurallara sonuna kadar uymalısınız..tek zor tarafı belki de bu..yemek çeşitlerine gelince internette o kadar çok tarif var ki, şu an inanılmaz bir data oluşturmuş durumdayım ben..çoğunu daha yapmadım bile..

vallahi açıklamalarınız bana güç verdi benimde keşke o kadar olsa ama 18-20 kilo arası bir şey var bende. bunun için yaklaşık 1 seneye ihtiyacım var. bu yüzden başlayıp sonra tekrar yarım bırakmak istemiyorum.
ilginiz için çok teşekkür ederim. araştırmaya devam

Ispanakla ne alakası var allah aşkına. Temel protein kaynakları tavuk balık ve ettir. Bu diyet de protein diyeti. Bu üç kaynaktan birisini hiç yemem diyorsanız sizin için diyet çok zor hale gelir dedim sadece. Kırmızı et çok sık yenemiyor. Çünkü hem çok pahalı, hem de yeterince yağsızını bulmak zor. Bazı arkadaşlar da kolesterol probleminden dolayı fazla yiyemiyorlar. Balık yenebilir, ben çok yiyorum mesela. Ama her gün en az bir öğün balık yiyebilecek misiniz? Sadece üç beş seçenekle diyeti ne kadar sürdürebileceksiniz?
Yapacaksanız yapın tabi ki bu diyeti. Ama benim nacizane tavsiyem kendi beslenme tarzınıza en uygun diyeti yapmanızdı. Çünkü bu hem sizin için diyeti kolay hale getirir hem de devamlılık sağlar. Bu diyeti yapar da yarım bırakırsanız kat kat geri alırsınız verdiğiniz kiloları.

Bana yumurtasız krep tarifi vermeniz mümkünmü internetim şu an çok yavaş bulamıyorum

bende tatlı pancake tarifi var..içinde yumurta yok..bunu tuzlu olarak, belki içine biraz lor filan koyarak yapabilirsin..ben orijinal tarifi yazıyorum, sen istediğin gibi kullanabilirsin:

MALZEMELER:
-3 yk yulaf kepeği karışımı
-1 çay bardağı yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 tatlı kaşığı kakao
-6-7 damla vanilya aroması
-1 çay kaşığı kabartma tozu

hepsini karıştırıp yağsız tavada pişiriyoruz..

O
çok mersi

aktardan mahlep al 1 ç.k karıştır koku süper

Sevgili arkadaşlar, bu akşam her ayki klasik gün bendeydi, ben de ödül öğünümü bu akşama sakladım. Masamda tam 8 çeşit vardı, 4 tuzlu 4 tatlı. Hepsinden yiyemedim tabi ama uzun zamandır yemediğim şeyler olunca azar azar da alsam midem çok zorlandı sonrasında, ve birazda pişmanlık :-(

Afiyet olsun. Ödül öğününü haketmek için ne yapmak lazım?

Günaydın Arkadaşlar yine musmutlu bir gün. Uzun zamandır giyemediğim eteğimi giydim bol bile geliyor yaşasın dukan amca evet yine aynı dilekte bulunarak dukaniçelere bol bol eksili günler
Senin adına sevindim canım. istediğimiz kilo için daha zayıf günler için diyete devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…