cevabınız için teşekkür ederim öncelikle
kitabı arıyorum 2 gündür fakat bulamadım bir iki yere daha bakacağım
ama konuyla ilgili çok makale okudum.
yumurta yiyorum fakat tavuk yemiyorum çünkü tavuk artık tavuk değil geneği değiştirilmiş başka bir canlı bence bu yüzden tüketmiyorum. yumurtayı ise köy yumurtası olarak tüketiyorum.
siz ne kadar süredir yapıyorsunuz nasıl olumlu geri dönüş aldınız mı
aynı yiyecekleri yemekten sıkıldınız mı mesela nasıl çeşitlendirdiniz.
benim vermem gereken kilo miktarı oldukça azdı..dukan testi bana "diyet yapmamalısın" demişti ama benim yemek yeme tarzımı kesinlikle değiştirmem ve de biraz kilo vermem gerekiyordu..dukanı çok araştırdım ve çok güvendim..başta oldukça hızlı gittim, sonuna doğru yavaşladım ki sadece 6 kilo vermem gerektiği için bu çok çok normaldi..bana sorarsanız dukan kadar hızlı kilo verdiren bir diyet daha yok..hem bu kadar hızlı hem de bu kadar sağlıklı kilo verdiren de yok..hiç aç kalınmıyor, kurallara uyduktan sonra kilo vermeme şansınız yok..ama bazı basit kurallara sonuna kadar uymalısınız..tek zor tarafı belki de bu..yemek çeşitlerine gelince internette o kadar çok tarif var ki, şu an inanılmaz bir data oluşturmuş durumdayım ben..çoğunu daha yapmadım bile..
Ispanakla ne alakası var allah aşkına. Temel protein kaynakları tavuk balık ve ettir. Bu diyet de protein diyeti. Bu üç kaynaktan birisini hiç yemem diyorsanız sizin için diyet çok zor hale gelir dedim sadece. Kırmızı et çok sık yenemiyor. Çünkü hem çok pahalı, hem de yeterince yağsızını bulmak zor. Bazı arkadaşlar da kolesterol probleminden dolayı fazla yiyemiyorlar. Balık yenebilir, ben çok yiyorum mesela. Ama her gün en az bir öğün balık yiyebilecek misiniz? Sadece üç beş seçenekle diyeti ne kadar sürdürebileceksiniz?ben iki yıldır tüketmiyorum çünkü huylandım.
o tavuğun o diyette yararı olacağına bana daha çok zararı olur.
ben çok sebzede tüketmem mesela ıspanak yemem ıspanak yemiyorum diye demi başlamayım şimdim
Bana yumurtasız krep tarifi vermeniz mümkünmü internetim şu an çok yavaş bulamıyorum
çok mersibende tatlı pancake tarifi var..içinde yumurta yok..bunu tuzlu olarak, belki içine biraz lor filan koyarak yapabilirsin..ben orijinal tarifi yazıyorum, sen istediğin gibi kullanabilirsin:
MALZEMELER:
-3 yk yulaf kepeği karışımı
-1 çay bardağı yağsız süt
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 tatlı kaşığı kakao
-6-7 damla vanilya aroması
-1 çay kaşığı kabartma tozu
hepsini karıştırıp yağsız tavada pişiriyoruz..
aktardan mahlep al 1 ç.k karıştır koku süperVallahi yulaf kepeğini ne yaptıysam yiyemiyorum.yemesem nolucak ki diyetimi yapamam yoksa kahvatıda ekmek yemiyorum yemekte zaten aramıyorm.nolur olumlu bişey yazın.onu yiyince çok Afedersiniz hayvan barınağındaki kokuyu alıyorum sanki
Sevgili arkadaşlar, bu akşam her ayki klasik gün bendeydi, ben de ödül öğünümü bu akşama sakladım. Masamda tam 8 çeşit vardı, 4 tuzlu 4 tatlı. Hepsinden yiyemedim tabi ama uzun zamandır yemediğim şeyler olunca azar azar da alsam midem çok zorlandı sonrasında, ve birazda pişmanlık :-(
günaydınnnGünaydın hanımlar
Teşekkür ederim, güçlendirmeye geçmek lazım.Afiyet olsun. Ödül öğününü haketmek için ne yapmak lazım?
Desene daha çok var benim ödülümü almamaTeşekkür ederim, güçlendirmeye geçmek lazım.
Senin adına sevindim canım. istediğimiz kilo için daha zayıf günler için diyete devam :)Günaydın Arkadaşlar yine musmutlu bir gün. Uzun zamandır giyemediğim eteğimi giydim bol bile geliyor yaşasın dukan amcaevet yine aynı dilekte bulunarak dukaniçelere bol bol eksili günler
Senin adına sevindim canım. istediğimiz kilo için daha zayıf günler için diyete devam :)[/QUOTE
Çok mersi Figen33.Evet daha var zayıf günlere devam...
oh oh afiyet olsunEki Görüntüle 1429563
Salça sos ve kendi yaptığım labne krepim yumurta ve sıcacık çayıma kahvaltı yapıyorum. Geçmeyen savcılarına bugün kahvaltıya geç başlıyorum.
Hedef kilonuza ulaşıp güçlendirmeye geçmeniz lazım.Afiyet olsun. Ödül öğününü haketmek için ne yapmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?