Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

BU YÜZDEN BURAYA yazdım zaten yani fikir alışverişinde bulunmak için
yediğiniz tavuklar çok fazla hormon yüklü sağlığa çok zararı var.
balık yerim et yerim.
şu an zaten araştrma aşamasındayım.
evet belki dediğiniz gibi çok zorlanırım ama bunun için sizlerin gerçekten yönlendirmelerine ihtiyacım var.
ilginiz için çok teşekkür ederim.

Merhaba,
cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız

Merhaba,
cla aldım buna ek olarak spor esnasın da kullanabılecegım bır l carnıtıne almak ıstıyorum.
bana onrenebılecegınız daha once kullanıp faydasını gordugunuz bı marka onerebılır mısınız

Bizim pek bu tür sporcu ek besinleriyle alakamız yok canım. Kullanan arkadaş varsa cevaplar ama pek sanmıyorum.

Sorumu güncelliyor um
Gördüm ama cevap veremiyorum. Çünkü emin değilim. Gruplarda serbest gibi kullanıyor insanlar. Ama o maddelerin içeriği nedir bilmiyorum. Portakal kabuğundan yağ elde ediliyor mesela onu biliyorum. Ama bu yağın oranı nedir, o yağ yüzünden yasak olmalı mı onu bilmiyorum. Karbonhidrat var mı onu hiç bilmiyorum.

Sorumu güncelliyor um
13.EKSTRALAR
·İstediğiniz kadar tüketilebilecekler:
·Sirke
·Baharlı otlar – maydanoz, dereotu, roka, taze nane, taze soğan, vb. (marul ot değil sebzedir, bu yüzden tüketilemez)
·Her türlü kuru baharat
·Limon, portakal, turunç kabuğu
·Kabartma tozu
·Sıvı aromalar (acıbadem, rom, vs.)
·Yağsız tavuk suyu
·Jelatin
·Az tuzlu yada tuzsuz tavuk – et bulyon
·Maya
·Çörekotu
·Deniz yosunu
·Domate/biber salçası - sadece sebze günlerinde sınırsız, ama salt protein günlerinde yine atakta olduğu gibi sadece 1 kaşık
Burcu timoçin bunları yazmış canım seyir evresi için

Bende marul yiyordum sebze günlerimde eyvahlar olsun. Anacım bi site diğerini tutmuyor ki

Arkadaşlar o et tavuk bulyonların içeriğine bir bakın. Yok yok onlarda, yağ, karbonhidrat her şey var. Tuz değil bu diyette yasak olan şey.

işte o nedenle kitabı okumanız gerekiyor ya genede en güvenli kaynak dukan diyeti tariflerim simlanın sitesi
Baktım oraya marul roka tere ve serbesttir. Ben kitabı okudum başlamadan önce. İnternetten indirdim ama cevirilerde hatalar var denilince burdada soruyorum yanlışlık yapmamak için

Kızlar merhaba acayip canım sıkkın bu hafta sonu doğum günüm var ama kutlamalar daha pazartesinden başladı herkes elinde pasta karşıma geliyor dün geceye kadar baya idare ettim ama dün mecbur iki lokma falan yedim acayip suçlu hissediyorum onu geçtim hafta sonuna kadar bu şekilde devam ederse diye korku sardı icimi . İşin komik yanı bu yıla kadar hiç bu kadar cok kutlama yapmamıştım .

Arkadaşlarınız ve aileniz diyette olduğunuzu bilmeli bence :)

merhaba arkadaşlar dukan da onuncu günüm 5 gün atak yaptım 5 gün seyir atakta 2 kilo vermişim o verdiğim kilodayım simdi 10. günüm normal mı sizce?.sanki az verdim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…