hiç moralini bozma spor yap hatta biraz daha süreyi arttır.yeme konusuna gelince aynı şeyleri bende yaşıyorum ama kendimi dinliyorum hem insanlarla hemde kendimle inatlaşıp asla yemiyorum.komik olucak ama dayanamadığında derin derin kokla nefsin biraz daha körelir hatta bazılarının kokusu mideni bulandıracak.Kızlar merhaba acayip canım sıkkın bu hafta sonu doğum günüm var ama kutlamalar daha pazartesinden başladı herkes elinde pasta karşıma geliyor dün geceye kadar baya idare ettim ama dün mecbur iki lokma falan yedim acayip suçlu hissediyorum onu geçtim hafta sonuna kadar bu şekilde devam ederse diye korku sardı icimi . İşin komik yanı bu yıla kadar hiç bu kadar cok kutlama yapmamıştım .
seyir evresini nasıl uyguluyorsunuz?yavaş gibi ama emin değilim.spor yapıyormusunuzmerhaba arkadaşlardukan da onuncu günüm 5 gün atak yaptım 5 gün seyir atakta 2 kilo vermişim o verdiğim kilodayım simdi 10. günüm normal mı sizce?.sanki az verdim gibi
spor hiç yapamıyorum acıkcası zaten malum kış..seyir döneminde 1+1 yapmıyorum sebze proteyin birlikte yiyorum ama cok az yiyorum hepsınden ondan mı oldu acabaseyir evresini nasıl uyguluyorsunuz?yavaş gibi ama emin değilim.spor yapıyormusunuz
öncelikle cevabın icin sagol aynen öyle spora yüklenmeyi düşünüyorum.nefsimle ilgili sorun yok hatta canım hiçbirşeyi çekmiyor ama dogum günü olunca insanlar seni düşünmüş gelmiş kıramıyosun dün geceye kadar iyi idare etmiştim.bu koklama işi tuhaf ama etkili olabilir baaak :))hiç moralini bozma spor yap hatta biraz daha süreyi arttır.yeme konusuna gelince aynı şeyleri bende yaşıyorum ama kendimi dinliyorum hem insanlarla hemde kendimle inatlaşıp asla yemiyorum.komik olucak ama dayanamadığında derin derin kokla nefsin biraz daha körelir hatta bazılarının kokusu mideni bulandıracak.
senin biraz yavaş gidiyor gibi geldi banada ama bünyeyle alakalı bu sıvı tüketimide önemli biraz sporda gerekli en azından yürüyüşü ihmal etmemelisin bence :)merhaba arkadaşlardukan da onuncu günüm 5 gün atak yaptım 5 gün seyir atakta 2 kilo vermişim o verdiğim kilodayım simdi 10. günüm normal mı sizce?.sanki az verdim gibi
bunyem 2 gün yesem alı 2 gün yemesem verirdi niye böyle yaptı anlamadım..yürüyüş için musait alanım var ama benim memleketimde bu mevsimde o biraz zor:))) erzurum da yaşıyorum:))senin biraz yavaş gidiyor gibi geldi banada ama bünyeyle alakalı bu sıvı tüketimide önemli biraz sporda gerekli en azından yürüyüşü ihmal etmemelisin bence :)
oww baya soğuktur o zaman egzersizle idare et bende yürüyüşü ihmal ettiğimde egzersizlere yükleniyorum jillian michaels 30 day shred programı harika hayatımda hiç bu kadar sıkılaşmamıştım dene bir istersen canım :)bunyem 2 gün yesem alı 2 gün yemesem verirdi niye böyle yaptı anlamadım..yürüyüş için musait alanım var ama benim memleketimde bu mevsimde o biraz zor:))) erzurum da yaşıyorum:))
Ben düğün öncesi yaptım 2012 şubat, şu anda 6 aylık oğlum var canımdukan yapıp hamile kalan oldu mu arkadaşlar kimi kilo hamile kalmaya engel diyor da doktora gittim problem yok dediler fakat olmadı henüz 9 aydır istiyoruz bebek şimdi de büyük baş görümce telde doktara gitmedin mi neden olmuyor diyip durdu ALLAH verecek olacak dedim sorun çıkmadı çünkü dedim sustu böyle akrabalar olmasın ya ne böyle ayıp bilmezler sonra bana müslümanlık taslarlar..
olabilir bide onu deniyeyim o zaman canım teşekkürler :)) peki sen atağı nasıl yapıyorsun 1+1 mıoww baya soğuktur o zaman egzersizle idare et bende yürüyüşü ihmal ettiğimde egzersizlere yükleniyorum jillian michaels 30 day shred programı harika hayatımda hiç bu kadar sıkılaşmamıştım dene bir istersen canım :)
seyir dicektin sanırım evet 1+1 yapıyorum diğerleri devam etmek acısından sıkıntılı olabilir .Garanticiyim biraz :)olabilir bide onu deniyeyim o zaman canım teşekkürler :)) peki sen atağı nasıl yapıyorsun 1+1 mı
:)evet pardon cnm seyir diyecektim..ben 1+1 yapmadım onun için yavaş gidiyor kilolar bende demekseyir dicektin sanırım evet 1+1 yapıyorum diğerleri devam etmek acısından sıkıntılı olabilir .Garanticiyim biraz :)
spor hiç yapamıyorum acıkcası zaten malum kış..seyir döneminde 1+1 yapmıyorum sebze proteyin birlikte yiyorum ama cok az yiyorum hepsınden ondan mı oldu acaba
bugün çok üzüldümBen düğün öncesi yaptım 2012 şubat, şu anda 6 aylık oğlum var canım
Zamanı gelip, kısmet olduğunda senin de olacaktır, hiç takılma söylentilere
Kilo verdikten sonra ya da verirken hamile kalan bir çok insan var. Sizin de olabilir. Kilo engel olabiliyor, ama hamile kaldıktan sonra hamileliğin kötü geçmesine de sebep olabiliyor, bu daha tehlikeli. Bu yüzden vermeniz sizin yararınıza olur.dukan yapıp hamile kalan oldu mu arkadaşlar kimi kilo hamile kalmaya engel diyor da doktora gittim problem yok dediler fakat olmadı henüz 9 aydır istiyoruz bebek şimdi de büyük baş görümce telde doktara gitmedin mi neden olmuyor diyip durdu ALLAH verecek olacak dedim sorun çıkmadı çünkü dedim sustu böyle akrabalar olmasın ya ne böyle ayıp bilmezler sonra bana müslümanlık taslarlar..
Dukan olmuyor bu yaptığınız. En az protein+sebze günü kadar saf protein günü yapmazsanız kilo veremezsiniz. Yeterli protein almalısınız. Bu yüzden yeterli beslenmelisiniz ve bu beslenme sebze günlerinde dahi protein ağırlıklı olmalı.spor hiç yapamıyorum acıkcası zaten malum kış..seyir döneminde 1+1 yapmıyorum sebze proteyin birlikte yiyorum ama cok az yiyorum hepsınden ondan mı oldu acaba
Ben 59 kiloyum canım, doktora gittim bir problem de yok. Ama bir yıl olacak korunmayı bırakalı, bir şey olduğu yokbugün çok üzüldümevin içinde duramaz oldum sen kaç kilo vermiştin canım dukanla ben de şimdi bir hafta içinde başlayacağım darısı bana artık evladın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde büyür sen de eşin de güzel günlerini görürsünüz inşaallah Rabbim bizi de sevindirsin inşaallah amin elimde değil canım üzülmemek çok panik yapıyorum
inşaallah olur canım ben de muayene oldum ama bilmiyorum çok istediğimizden mi olmuyor anlamadım dua et Meryem Suresini okumaya başlayacağım benBen 59 kiloyum canım, doktora gittim bir problem de yok. Ama bir yıl olacak korunmayı bırakalı, bir şey olduğu yok
Eşlerimizin gitmesi lazım doktora asıl... Regli düzenli olan kadınlarda zaten büyük ihtimal bir sorun olmuyor. Erkeklerinki daha hassas. Benimki şimdiye kadar zaten pek istemiyordu, o yüzden gerek yok diyordu. Ama artık istemeye başladı belki gider olmazsa bir süre daha.inşaallah olur canım ben de muayene oldum ama bilmiyorum çok istediğimizden mi olmuyor anlamadım dua et Meryem Suresini okumaya başlayacağım ben
Çok istediğim için olmadığını sanmıyorum. Bayağı bir süre istemiyordum ben zaten pekinşaallah olur canım ben de muayene oldum ama bilmiyorum çok istediğimizden mi olmuyor anlamadım dua et Meryem Suresini okumaya başlayacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?