Merhaba.dukan yapıp hamile kalan oldu mu arkadaşlar kimi kilo hamile kalmaya engel diyor da doktora gittim problem yok dediler fakat olmadı henüz 9 aydır istiyoruz bebek şimdi de büyük baş görümce telde doktara gitmedin mi neden olmuyor diyip durdu ALLAH verecek olacak dedim sorun çıkmadı çünkü dedim sustu böyle akrabalar olmasın ya ne böyle ayıp bilmezler sonra bana müslümanlık taslarlar..
Ben şuan 87 kiloyum canım 1.5 yıldır evliyim 8-9 aydır bebek istiyorum muayene oldum bir sorun çıkmadı şimdi de kilo vereyim bari diyorum hamile kalırsam rahat ederim diyorum bilmiyorum kafam çok karışık sen ne kadar sürede kaç kilo verdin canım 2 den fazla yapılmıyor değil mi dukanMerhaba.
Ben eski dukancıyım. Biz kez 26 kilo verdim bir kezde 15.
Kaç kilosun merak ettim.
Dukanla zayıfladım ve hamile kaldım.
Sigarayı bıraktığım için 3,5 ayda 68 kilodan 88 e çıktım ve bir rahatsızlığımdan dolayı bebek düştü.
Ameliyat oldum tekrar dukana başladım ve 88 den 75 e düşmüştüm o sırada yeniden hamile kaldım.
Yine sigarayı bırakıp ve diyetteyken hamile kaldığım için çok kilo aldım.110 kg ile doğum yaptım.şu anda 98 im.
Kızım 27 günlük.
Kırkı çıkınca yeniden diyete başlıycaM.
Yani kilo falan problem değil. Sadece rahat ol fazla kafana takma.
StRes kilodan daha fazla engel.
Benim normal yolla hamile kalacağımı bile sanmıyordu doktorlar ama oldu.
Diyet yaparkende her ay hamile olmadığımı.anlayınca, olsun bir kaç kilo daha veririm diyordum.
Öyle yazıyor kitabında ikiden fazla yapmayın diye ama benim ikinci biraz esnekti hergün protein ve sebze yedim ve yağsız yemedim hiç.ikincide 3 ayda verdim 15 kilo.Ben şuan 87 kiloyum canım 1.5 yıldır evliyim 8-9 aydır bebek istiyorum muayene oldum bir sorun çıkmadı şimdi de kilo vereyim bari diyorum hamile kalırsam rahat ederim diyorum bilmiyorum kafam çok karışık sen ne kadar sürede kaç kilo verdin canım 2 den fazla yapılmıyor değil mi dukan
5 gün atak yaptım saf proteyin yaptım seyirde ise 6.günüm proteyinle birlikte sebzeye başladım toplam bugun 11. günüm 2 kg verdim evet heralde saf proteyin günlerine es gectiğim için kilo vermem yavaş ama bu şekilde bile vermeliydim sonuçta sebze cok fazla yemiyorumseyiri hangi yöntemle yapıyorsunuz? onu anlayamadım..hergün protein + sebze olmaz...saf protein günleri dukanın olmazsa olmazı...hergün sebze yiyerek dukan yapamazsınız.
Dukanı dinlemelisiniz madem ki onun diyetini yapıyorsunuz. Eğer her gün sebze yiyerek verebilecek olsaydık aynı şekilde neden sebzeleri bizden esirgeyecekti ki? Böyle de belki verirsiniz ama tabi ki çok çok uzun sürede. Dukanın kurallarına uymadığınız sürece, dukanın sonuçlarını da bekleyemezsiniz.5 gün atak yaptım saf proteyin yaptım seyirde ise 6.günüm proteyinle birlikte sebzeye başladım toplam bugun 11. günüm 2 kg verdim evet heralde saf proteyin günlerine es gectiğim için kilo vermem yavaş ama bu şekilde bile vermeliydim sonuçta sebze cok fazla yemiyorum
5 gün atak yaptım saf proteyin yaptım seyirde ise 6.günüm proteyinle birlikte sebzeye başladım toplam bugun 11. günüm 2 kg verdim evet heralde saf proteyin günlerine es gectiğim için kilo vermem yavaş ama bu şekilde bile vermeliydim sonuçta sebze cok fazla yemiyorum
5 gün atak yaptım saf proteyin yaptım seyirde ise 6.günüm proteyinle birlikte sebzeye başladım toplam bugun 11. günüm 2 kg verdim evet heralde saf proteyin günlerine es gectiğim için kilo vermem yavaş ama bu şekilde bile vermeliydim sonuçta sebze cok fazla yemiyorum
5+5 hızlı kilo verdiyormuş ama çabuk bıktırabilir.evet farklı bir diyet yöntemi olmuş oldu :))) diyete yabancıyım burada yazmamın nedeni bilgi sahip olmak tabi söylediklerinizin uygulayıcam neyse nereden dönersek kar :)) saf protein uygulamamı bu oranda mı yapmam lazım o zmn yani 5+5 gibi
Evet şimdilik ps yaptığınız gün kadar saf protein yaparak bir başlayın. Sonra isterseniz 1+1e de geçersiniz.evet farklı bir diyet yöntemi olmuş oldu :))) diyete yabancıyım burada yazmamın nedeni bilgi sahip olmak tabi söylediklerinizin uygulayıcam neyse nereden dönersek kar :)) saf protein uygulamamı bu oranda mı yapmam lazım o zmn yani 5+5 gibi
evet farklı bir diyet yöntemi olmuş oldu :))) diyete yabancıyım burada yazmamın nedeni bilgi sahip olmak tabi söylediklerinizin uygulayıcam neyse nereden dönersek kar :)) saf protein uygulamamı bu oranda mı yapmam lazım o zmn yani 5+5 gibi
Amin canım teşekkür ederim, inşallah en kısa zamanda size de nasip olur.bugün çok üzüldümevin içinde duramaz oldum sen kaç kilo vermiştin canım dukanla ben de şimdi bir hafta içinde başlayacağım darısı bana artık evladın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde büyür sen de eşin de güzel günlerini görürsünüz inşaallah Rabbim bizi de sevindirsin inşaallah amin elimde değil canım üzülmemek çok panik yapıyorum
Stres yapmasan aslında daha rahat olursun, hem de kendini üzmemiş olursun.Ben şuan 87 kiloyum canım 1.5 yıldır evliyim 8-9 aydır bebek istiyorum muayene oldum bir sorun çıkmadı şimdi de kilo vereyim bari diyorum hamile kalırsam rahat ederim diyorum bilmiyorum kafam çok karışık sen ne kadar sürede kaç kilo verdin canım 2 den fazla yapılmıyor değil mi dukan
evet hayırlısıyla zamanını bekleyeceğimStres yapmasan aslında daha rahat olursun, hem de kendini üzmemiş olursun.
Herşeyin zamanı vardır elbet hayırlı zamanda olsun inşallah
Verecek çok fazla kilosu olmayanlar 2/0 yapabiliyormuş. Ben sanırım bu yönteme devam edicem.bence de en güzel yöntem 1/1... en rahatı.
Verecek çok fazla kilosu olmayanlar 2/0 yapabiliyormuş. Ben sanırım bu yönteme devam edicem.
Haftanın 2 günü protein. Diğer beş günü normal beslenme düzeni. Ama abartmadan herşeyden yiyebilirim.. Beş kilonun altında kilo vermek isteyenler içinmiş..2/0 nasıl? yani 0 olan ne? onu bilmiyorum ben sanırım..
Bu dediğiniz 2-3 kilo için. Bunu mu hedefliyorsunuz?Verecek çok fazla kilosu olmayanlar 2/0 yapabiliyormuş. Ben sanırım bu yönteme devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?